reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia luknęłam na butelkę i znalazłam na allegro!!! polecam ci! naprawdę jest świetny!
oferta_i.php

tu strona producenta
Womax
a tu przykładowa aukcja na allegro:
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

reklama
oooo moje Słoneczko sie obudziło....jejku jak zawsze usmiechniety....uciekam baby na rozpieszczanko na synusia....;-);-)

tak patrzę, że mają sporo fajowych rzeczy w ofercie :tak: pokończą mi się mikstury :-D to posprawdzam bo ten odtłuszczacz jest znakomity!

moja jeszcze z godzinkę podrzemie ;-) wczoraj spała ponad trzy :-) ale wiercą cholercia i mi ją budzą łobuzy!!

dota po spaniu to sama słodycz :-D

EDIT: tak patrzę, że na a. trochę drożej ale nie da się kupić u producenta po 1 szt. :-(

Ostatnia edycja:
Kata-dzięki wielkie!!!!
mój teść też dostaje taki żółty-ale to nie ten sam....chyba bo on bierze sobie w pracy do mycia rąk od smaru....i podobno ładnie mu się zmywa ale czy to dobre do kuchenki???? -ale zapiszę to co Ty polecasz.-dzięki raz jeszcze.

Dota-miłego milusiowania się z Krzysiem.

idziemy obiad robić....wpadnę póżniej,jak nie padnę...bo łeb mnie boli i tak mi się kręci od tego dziadostwa w głowie.

Ostatnia edycja:
Dzień doberek Dziewczynki:-)
Alex zgłaszam reklamację, z Twojego Olisia terror przeniósł się dzisiaj na mojego :-pBrzęczy i brzęczy i końca nie widać :baffled:
Słuchajcie czy możliwe jest uczulenie na maść majerankową? Kurcze pod nosem wyskoczyły mi takie bąble i już sama nie wiem czy to od maści czy od kataru:baffled:
Miłego dnia Babeczki, wracam do terrorysty :crazy:

kacha bardzo możliwe :tak: sprawdź datę ważności bo ja ostatnio smarowałam przeterminowanym ale nic nie wyskoczyło ;-) a może podrażnił katar w połączeniu z maścią :confused: od dawna smarujesz?

No i ja tez juz jestem.... jak zwykle od rana prawie szaleje po miescie... Mowicie o tym, ze porzadki trzeba zrobic w ciuchach...otoz ja wlasnie wczoraj i przedwczoraj troche robilam i okazalo sie duzo rzeczy jest juz za malych, a wcale nie mam tak duzo nowych- mowie o Olisiu... No wiec podskoczylam do miasta troche mu podokupowac.
Pogoda byla piekna, wiosenna, a w drodze powrotnej zaczal walic grad....:crazy::angry::wściekła/y::crazy:

Kacha- :-D:-D:-D a moje grzeczniutkie dzisiaj jak anioleczek....:tak::-D

Dota- bardzo mi przykro z powodu Waszego KFC....:sorry2::-D;-)

Jutrzenka- no to pechowo u Ciebie bylo....:sorry2: Oby tez pech juz sobie gdzies poszedl.... ( ale nie do mnie....:no::dry:)

Viki- swietnie, ze pierwsze wyniki sa ok... cale szczescie:tak:

reklama
Juz mam neta...

Anetka u mnie UPC internet + kablówka. Mam 10 mega i zawsze było ok a dziś jakieś dziwactwa...

Kasiamaj nono ładne słoneczko i kwiatuszki, dzięki :-)
A co do cudownego środka to hmm... nie pomogę chyba... a może ten Cif Actifizzz... :sorry2:

Dota... szkoda KFC...:-( też czasem lubię skubnąć... ;-)

Anetka dobrze się rozejrzyj z tą pralką bo moja babcia ma taką nowsiejszą z wyświetlaczem itd. bajery... a jak włoży za dużo to nie załączy się pranie, więc może tylko pół pralki wsadzić :baffled: nowoczesność...

Weronika łóżeczko super :-) :tak::-):-):tak: To się Staś ucieszy :-)

Kacha wszystko możliwe. Posmaruj sobie może Sudocremem to Ci obsuszy ładnie ;-)

Jutrzenka przykro że tyle wydatków wyskoczyło... :-( uśmiechnij się... będzie dobrze, a wózio może za zwrot się kupi ;-):-)

Do góry