reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata ;-) nic Ci nie umknie ;-)
A Ewcia tak jakoś od paru dni obserwowałam na liście mamusiek na którym dniu Anetce suwaczek przeskoczy na 6 miesiąc... ni i dziś przeskoczył, a ty 2 dni starsza ciążowo;-)

Aneczka Gratuluje połóweczki

Aneczka, Wreonika i wogóle reszta babeczek bo tak tu o zupkach i jedzonku, to ja znów proponuje nowy wątek typu co na obiad, nasze przepisy albo jakos tak :confused: gdzie mogłybysmy sie powymieniać przepisami różnych różności...

reklama
dzien dobry wszystkim

widze ze dzis od rana pogaduchy:-)
jesli chodzi o wątek kulinarny to bardzo dobry pomysł:tak::tak::tak:
ja akurat wyszłam z wanny i na 15.30 jade do gina, mam nadzieje ze bedzie wszystko oki, zreszta napisze wieczorkiem co i jak;-)

a na obiad robiłam fasolke po bretonsku bo mojemu męzusiowi sie zachciało....ale cos mi sie wydaje ze wieczorem bedę przez nią zdychac:tak:

sciskam was wszystkie i trzymajcie kciuki za moją wizyte

Ataata pomysł fajny, fajny z tym wąteczkiem o jedzonku ;-)

viki! trzymam kciuki, będzie wszystko okej.
a co do fasolki... to pewnie Ci niestety da znać o sobie ;-)

ja dziś poszłam na łatwiznę. na obiad zjemy z maleństwem pizze.

Mmmmm az mi slina kapie na klawiature hihi:-p:-D.Musze jutro koniecznie ugotowac:-p:tak:
Ja na razie tez spadam bo poki maly spi troche obiad przygotuje i pranie powiesze.Wpadne potem mam nadzieje;-)

No tak ja tu wpadam na chwile a tu nikogo;-)
teraz to juz spadam na dluzej bo maly sie obudzil.papa
Viki czekamy na relacje:tak:

Witajcie dziewczyny!:-) Ale sie od rana rozpisalyscie:)...
Tak mi smaka tymi pysznosciami narobilyscie, ze musialam sobie conieco z lodowki skubnac, a apetyt to mi ostatnio dopisuje jak diabli;)
Agatka, postaraj sie zanadto nie przejmowac tymi bolami, bo moze faktycznie, to tylko cos z jelitami (nie wiem jak Ty, ale ja ostatnio tak mieszam smaki, ze wieczorami miewam pewne problemy zoladkowe i nawet mnie to nie dziwi:) A poza tym moze Twoj organizm reagowac w ten sposob na stres, bo domyslam sie, ze ze wzgledu na swojego mezczyzne sporo mysli krazy Ci po glowie i moze to byc po prostu tesknota za opieka, milosia i troska jakiej teraz najbardziej potrzebujesz, ale nie wszyscy mezczyzni rozumieja to, ze kobieta w ciazy ma intensywniejsze pewne potrzeby...I wiem to po sobie, ze jesli ma sie jakies dolki, zadrecza sie myslami, to bardzo czesto odbija sie to na naszym zdrowiu...
A co do Tych suwaczkow, to zauwazylam (co juz wczesniej Agatka pisala), ze sa duze rozbieznosci,az sie ciezko polapac, ale w kadzym razie wszystkie juz coraz blizej mety dobijamy:-) Ani sie obejrzymy, a bedziemy juz tulic w ramionach nasze cieple czerwone, krzyczace i najukochansze na swiecia malenstwa:-D

pryzybela i Ataata ja mam rozne dolki i czarne mysli mimo tego ze nie jestem sama. czasami mam wrazenie ze nikt mnie nie rozumie. taki to juz stan chyba...

No dokładnie, taki stan, że pewne rzeczy sobie za bardzo do głowy przybieramy....

matko coś mnie przed chwilą brzuch zaczął boleć po jednej stronie, takie parcie, zdejmuje gacie patrze...:szok: a tam taka gula po lewej stronie, a po prawej płasko... to sie uśmiałam, maluch wypchał główke albo dupke:-D:-D:-D

reklama
Hihi Ataata fajne wrazenie co? Ja tez czasmi mam taki krzywy brzuch.Potem jak zaczna figlowac ostrzej to bedzie sie wydawalo ,ze wyjda przez skore w brzuchu nasze brzdace.Super smieszne to jest:tak:

Do góry