reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DZIEN DOBRY:)
mala wstala 0 6,30:(
i uwaga CHWALE SIE:) bo znowu zapomne:)
nie uwierzycie ale mala sie podciera jak zrobi siku hihihihh
niewien czy przyuwazyla czy co i pewnego razu jeczy zeby dac jaj papier toal i dalam 1 listek patrze ...a ona w kierunki pipki i taka zadowolona hihih ubaw po pachy hihihi mala guwniara :)i co wy na to???
milego dzionka

Kata-ale sen miałaś :-D:-D:-D:-D:szok:
Elcia-brawo dla Oliwki to już duża pannica i jak dba o higienę:-);-)
Asia-jak tam Twoje zatoki?:confused:
Jutrzenka-masz fajną babcię-przykro mi że musi tak cierpieć....:-(
Polianno-zrób teścik :confused::tak:

a mój Kuba wyje od rana-wstał o 6 -ej i co chwila marudzi!!!!

384.gif
u nas pięknie na dworze -wczoraj nawet udało mi się zobaczyć przebiśniegi. -zrobiłam fotkę (jak byliśmy na spacerku ) to potem Wam prześlę.
muszę też na zakupki pojechać bo chleba w domu nie ma....obiad mam od wczoraj to dziś mam laby i nie muszę robić.ciekawe jak dziś bedzie z internetem????? mama nadzieję że już dobrze???

witam i ja

u mnie pieknie slonecznie, choc mrozno bo rano -7 bylo :confused:

Boli mnie znowu gardlo brr brr

Elcia to taka mala podgladarka z tej Oliwki :-D:-D, brawo :tak:

Kata ja Ty zdolna :-p:-p:-p

A ja ogkrylam przyczyne tego ze Kuba nie dal sie na nocnik posadzic, bo mu w dup... bylo zimno. Jak R potarl ten plastik i byl ciut cieplejszy to siadl. 2 razy mu sie udalo zrobic i teraz jak go sadzam to on co chwile chce wstawac i patrzyc czy cos zrobil :-D:-D:-D, takze zaraz go ubieram w pieluche i koniec, bo on moglby tak godzine wstawac i siadac. A jak mu sie naprawde chce to szybko wysteka :-):-). Tylko musze wychaczyc ze zaczyna sie czerwienic i szybko mu dupcia posadzic :-D:-D

Milego dnia

ciao kobietki
ale ja was zaniedbuje, ale u nas wszystko dzieje sie tak niesamowicie szybko ze sa dni ze nawet komputera nie wlaczam :(( ale czesto o was mysle

zaczne od poczatku,
po pierwsze przeprowadzamy sie i to tylko o 500 km, zalatwiania z tym jest co nie miara, dzis powinnismy dostac umowe o wynajem domu, caly zeszly tydzien bylo tyle zalatwiania ze szkoda gadac, do tego moj D zaczal prace wiec wiekszosc jest na mojej glowie, do tego zeszly tydzien byl tak super cieply, ze chodzilismy juz bez kurtek i po 5-6 godzin dziennie spedzalam z Zakim na dworze, jeszcze ten tydzien bedzie ciezki, bo trzeba porobic kontrakty na swiatlo, wode i gaz no i posprzatac mieszkanko i umeblowac i mam nadzieje ze na koniec tygodnia uda nam sie wprowadzic :)) i wtedy w koncu moze bede miala wiecej czasu na posiedzenie sobie z wami :tak::tak::tak::tak::tak:

a wczoraj ogolilam Zakiemu wloski i caly czas sie balam ze mi sie nie uda a jego jakby uspokoil odglos maszynki do wlosow i bardzo spokojny byl, i teraz super wyglada, jak tylko zrobie fotki to wam pokaze mojego krolewicza

zaraz uciekamy na dworek, trzymajcie sie cieplutko papapa

reklama
Hej!!! :-):-):-)

Jutrzenka to się Kubuś przełamuje do nocnika? :-);-) Fajnie... Moja nawet w pieluszce nie chce siadać a bez to zeskakuje jak poparzona... :baffled: jeszcze nie czas po prostu... :-( A babcia wygląda na prze kochaną... :tak::-) i przykro że cierpi...

Kata ;-) to masz sny...

Aga a myślałaś o kupnie szelek na spacery... są nie drogie a super sprawa.... :tak: bez nich nie wychodzę na dwór... :-D
mam te SZELKI BAMBINO DO WÓZKA KRZESEŁKA CHODZENIA (549742638) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :tak:

Elcia to gratki dla Oliwki :-D zdolna bestia :-D:-D:-D

Zdrówka dla chorowitków :-):-):-)

Do góry