reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam was!!!!

oczywiście miliard stron do przeczytania pisareczki małe no no

dzis Kuba przespał całą noc u siebie w łóżeczku nie płakał nawet nie marudził nic sie nie obudził (ale mi sie zrymowałao:-)) i spał do 7:szok::-D gdybym sie nie położyła o 2 rano to pewnie nawet bym sie wyspała ale i tak sie cieszę

no i sie ciesze bo wreszcie słońce jest :-D:-D:-D:-D

no i wystawiłam wreszcie coś na allegro narazie komplecik do chrztu kuby i suknię ślubna swoją hehhe ciekawe czy sie sprzeda coś

a wszystkim całuski słoneczne i miłego dnia

reklama
eee Paula nigdzie nie byłam praca praca praca w sobote znajomi wpadli w niedziele spacerki obiadek
a nie spałam bo wystawiałam na allegro te rzeczy a że nie mam myszki to mi powoli szło na laptopie:-):-)

dobry

a ja juz posprzatałam:-)terrorysta spi...a ja kawkuje:tak:

wiecie co...kurde nie moge pozbyc sie brzucha..to chyba po tej cesarce, bo po ciazy z damianem nie mialam problemow...:crazy:
kurde wkurza mnie to jak niewiem....

boże a dzis moja mama przyjedzie jupiii
wiec bede miala troche czasu dla siebie....basen...solarium...fryzjer...

majka moze jakies spotkanko w miescie???????/oczywisice wieczorne:-)

no i co tam jeszcze...

wkurzacie mnie i tyle...
pisarki sie znalazły...

u nas wycia ciąg dalszy!!!! -nie wiem co się dzieje? tylko cyc i nic więcej!!!
1003.gif
ja już nie wyrabiam!!!-powinien teraz mniej ciągnąć a jemu się coś poprzestawiało!!! a skoro usiądę do komp.zaraz na mnie włazi i bluzkę mi ciągnie-jak nie dostanie to w ryk i tak stoi i wyje!!! albo jeszcze gorzej zacznie piszczeć a ten pisk jest tak intensywny że uszy więdną i głowa boli!!!!
ja też mam coś z gardłem drapie mnie i drapie-sysam jakieś tablety ale nic to nie daje!!!! do tego brzuch mnie nawala bo mam @ dostać!!!-koszmar!!!

Kurcze dziewczyn coś mało mi Tadziu sika:baffled::baffled::baffled: Pieluchę z nocy miał lekko zasikaną a od rana ani razu nie sikał:-:)-:)-( Martwię się:-:)-:)-:)-(

reklama
Weroniczko-kurcze a może to nic poważnego? robiłaś badanie moczu? czasem nasz Kuba też ma mało nasikane z nocy.

92.gif
to dla tych co humoru dziś nie mają-a taki sobie clown-ik :-D:-D:-D-mały śpi to się od stresa uwalniam chwilowo. :tak:;-) -ciekawe w jakim humorze wstanie?

Do góry