reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kata, staż na awans zakończyłam. Teraz wszystko zależy od tego jak to opiszę i przejdę rozmowę przed komisją. A to dopiero w wakacje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Więc gratulacje przedwczesne:tak:

Spadam oglądać jakąś durną komedię (mąż mnie zmusza). Dobrej nocki i miłej pracki dla tych wszystkich które chodzą ( Aga, Jutrzenka, Stefanka,Monia, Grzechotka - trzymta się jutro kobity).

A propos, Grzechotka, jak się czujesz?

ach chyba i ja zakupię jakąś pastę do ząbków.
Kata hmmm rzeczywiście sen musiał być przyjemny obudziłaś się o te trochę lat młodsza?? hmmm ciekawe co robiliście w tym śnie.. Kata ja też nie obczaiłam ustawień, ale tyle na forum się dzieje, że w wolnej chwili czytam zaległości:-D
Jutrzenka mnie też bolało gardło i brałam tymianek i podbiał ale nie pomagał, a pomógł orofar :tak: a teraz szczypie mnie kulfon od katajku
Kal.aga Darosław nie jest informatykiem ale ma wiele zaiteresowań związanych z programowaniem, fotografią i węszy we wszystkim interes ...

Ostatnia edycja:
witka laski
ja sie nie ukrywam tylko nie mam czasu tak naprawde to z doskoku jestem przy kompie.
mala dzis bardzo marudna mimo ze kupilismy jej spodniczke baletnicy...niestety wychodza jej 2 dolne zeby i moze to dlatego ??
wczoraj mnie J zabil. wpada do pokoju z Gajutkiem i mowi - dawalas jej do zabawy jakis flamaster ?? a ja - Tak - on na to - kurcze juz myslalem ze ma jakies stygmaty...

Hejka
Ja tez sie nie ukrywalam, tylko tak samo jak nasza droga stefanka mialam wlaczone bb, ale z Olivierem bylam, bo wiadomo- kapiel, butla, spanie....
Stefanka- dobre z tymi stygmatami.....:-D:-D:-D
Kasiamaj- a widzisz jak ja Cie dobrze wyczulam z ta kapiela....;-):-D:-D
Jutrzenka- babcia bardzo dobrze wyglada. Gdybys nie mowila jaka jest schorowana, to nie pomyslalabym w zyciu....:tak::tak:
Kata- no ladne sny....;-):-) A chociaz romantycznie bylo..?

no jutrzenka, że was nie ma a jesteście :tak: ja jak jestem to mam zielone światełko a wy nie macie a mimo to piszecie posty ;-)
wiesz co iza żebyś wiedziała! młodo się poczułam... a jak sobie przypomnę te ballady scorpionsów zarezerwowane tylko dla nas :-p ech! stare czasy... a we śnie nie robiliśmy nic sprośnego ;-)
stefcia :-D a już j. myślał, że gajutek wybrańcem :-);-) kto wie, kto wie... ;-)
alex mało romantycznie :-( ale do 3 razy sztuka prawda? ;-):-)
asia napisz więcej! co to za awans?

moje dziecko jakieś mało "zjadliwe" się zrobiło... a jak już coś je to jest jak z tej reklamy "mistrzyni w podjadaniu w locie" :baffled: cały dom ożywa jak zasiada do jedzenia... najlepiej działa mini mini do zaspokojenia pierwszego głodu a potem zaczyna pluć (zaciska usta i zmielone jedzenie cedzi). ło matko!
no i coraz bardziej pokazuje swój charakterek! "poskromienie złośnicy" będzie :wściekła/y: t. twierdzi, że nawet dwóch :-);-)

Kata musisz w usstawieniach poszukac. Jest tam opcja żeby zrobic się niewidocznym:tak:

Ja też byłam ale tylko z doskoku. Robiłam porządki w dokumentach i czasami zaglądałam kto co ciekawego napisał:tak:

reklama
Do góry