reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej.wreszcie udało mi się do Was dostać!!! to od wczoraj internet nam nie działał-coś z neostradą albo teraz nie mieliśmy prądu!!!!-jakieś przeszło 3 godz. u nas dziś piękna wiosenna pogoda Kubuś był na 3 spacerkach.pojechaliśmy do moich dziadków gdzie e tej samej miejscowości jast hodowla krów-Kuba jak je zobaczył -tak do teraz mmmmmmmu woła :tak::-D
idę na razie poczytać co napisałyście.

reklama
no- to teraz wam odpiszę.....-już poczytałam. :tak:

Kata-
fajny ten buziak-"miłoszkowy" a i Kinga niezła aparatka :tak::-p słuchałam podobnych wieści w radio dziś przy sniadaniu.-może nawet to samo? :confused:

Kacha-zdrowiej zdrowiej szybciutko!!!!!

Poliaano-a może ten brak @ jest spowodowany Twoim stanem zdrowia i osłabieniam???? -a skąd Ci wszyscy to wiedzieli co oni jacyś jasnowidze i czarownice? :szok::rofl2::-p

Iza-oby małemu sztbciutko przeszło,z tą pastą to my też dajemy Kubie szczotkę z pastą i robi szuru-buru-na początku rozrabiałam pastę w wodzie i moczyłam szczoteczkę ale teraz już sie nie bawię Kuba myje sam i nieżle sobie radzi.:tak:

Aga-trzymam za Lukaszka!! -a czemu masz @ co dwa tyg?

Viki-bidulki jesteście!-:-( żeby już wszystko było ok!!!!

Dota-piękne to morze,już nie mogę się doczekać jak też tam pojedziemy!!!! :tak:;-)

Alex-wskakuję do wanny po małym jak się wykąpie żeby w tym emolium pomoczyć tyłek co by był taki mięciutki :-p:-p:-p:rofl2:-oszczędzać wody nie muszę-bo i tak płacę miesięcznie za nią grosze zdaje się że coś ok 20zł.........:tak::-)

melduje ze wrocilam cala i zdrowa :tak::tak:, cieszycie sie co?? :-D:-D

Kurde jak mi szkoda tej mojej babi, jak ona cierpi :no::no::no::no:. Ma jakies plastry przeciwbolowe z morfina przyklejone a i tak ja strasznie boli, lyknela tez tramal i nic, bosze jaka ona jest biedna :no::no::no:, i to lekare mowia ze nawet jak jej ten drugi palec amputuja to nic nie pomoze na ten bol :no:. Az sie serce sciska

Dieki za odp, odnosnie pasty, jak mi ie ta nenedent skonczy to kupie Elmex :tak::tak:. Dzi swidzialam w aptece ze 12 zeta kosztuje, to sporo jak na paste ale mi sie obilo o uszy ze jest dobra :tak::tak:.

Czekamy teraz na R brata z rodzinka, maja wpasc z corka i pizze na wynos przywiezc po drodze, dla nas peperone :-):-), a co niech du... rosnie :-D:-D:-D.

Zajrze wieczorkiem jak nie padne spac bo znowu moj gnomek na zlosc na zrobil i 6:15 wstal :crazy::crazy::crazy:, jak zwykle spi godzine dluzej :crazy::crazy:

ok sa goscie, splywam paaaa

Widzę, że coś chorobowo się zrobiło. Mnie zatoki napierdzielają.
Aga, sprawozdanie do dyrekcji mam napisać do ok. 20marca, a później czeka mnie jeszcze jedno do komisji egzaminacyjnej do 30 czerwca. Ale to jest tyle pisania, że masakra po prostu.
A Ty się bierz, za robienie dzieciaka tak jak ci zalecał lekarz, wtedy problemy z @ znikną.
Alex, Ty też!!!:-):-):-)
Polianna, masz kobito nerwy. Ja bym nie wytrzymała i test zrobiła.
Kata, podrywaczka ci rośnie.

a co tu taka cisza ???????? :szok::szok::szok:

A mnie boli gardlo buuu buuu buuuu, i jutro do pracy rano trzeba wstac :crazy:

A to moje fotka z babcia, troche slaba jakosc bo z komorki a slabe swiatlo bylo, tzn dzienne nie sztuczne. Ja ta w okularach a druga to moja siostra :-)

Ostatnia edycja:
jutrzenka przykro mi z powodu babci :-( jeśli chodzi o elmex - nie kupuj w aptece! za tą samą w markecie zapłacisz ok. 9 zł a teraz była nawet w promocji w rossmannie za 8 ;-) ona jest 1-6 lat
polianna to czekamy razem z tobą ;-):-)
asia to już można gratulować awansu? ;-)

a moja jak padła na drzemkę tak spała znowu prawie 3 godziny i nie wiem o której teraz pójdzie spać... a co śmieszniejsze ja padłam razem z nią i spałam dwie :-) matko! już nie pamiętam nawet kiedy spałam w dzień! rzadko śpię (wcale) bo potem nie mogę zasnąć wieczorem. ale fajny miałam sen: przyśniła mi się moja pierwsza miłość z podstawówki :-) i szkoła :-D;-)

EDIT: jutrzenka co trzeba widać ;-) babcia extra! ja już nie mam żadnych "dziadków" - wcześnie "zeszli" ;-)

Kaata wlasnie mnie cena w aptece zdziwila, bo wczoraj w sklepie widzialam ja razem z kubkiem z napisem elmex za 10, musze do rosmanna w takim razie skiknac

A mowilas mezowi co Ci sie snilo :-):-)

hehe jutrzenka nie mówiłam :-D bo śnił mi się już drugi raz (za pierwszym razem powiedziałam a teraz by powiedział, że coś za często ;-))
apteki mają spore marże i to co można kupić gdzieś indziej zawsze wychodzi taniej ;-)

jak to jest, że jesteś a cię nie ma? :-D tzn. nie masz zielonego kółeczka? ;-)

reklama
Do góry