reklama
dotaZ
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny w sobote!!!!
Widze, że tu pusto...pewnie odpoczywacie...
Ja od rana męczyłam się z mdłościami...teraz już mi lepiej, powoli przechodzi...troche sobie pospałam po obiadku;-) i to chyba pomogło...
Miłego dnia!!! Odpoczywajcie sobie i niech Wam brzuszki rosną :-) pa pa.
Widze, że tu pusto...pewnie odpoczywacie...
Ja od rana męczyłam się z mdłościami...teraz już mi lepiej, powoli przechodzi...troche sobie pospałam po obiadku;-) i to chyba pomogło...
Miłego dnia!!! Odpoczywajcie sobie i niech Wam brzuszki rosną :-) pa pa.
Aneta_Opilowska
Kończymy Drugi Trymestr
Witajcie. Jestem kompletnie nowa na forum ;-)
Jestem z Radomia i rodzic bede 10 grudnia. To 7 tydzien sie zacznie ;-)
Zachcianek jako takicj nie mam - musztarde jem jak glupia i zelki typu misie Haribo ;-)
Brzuszek troszke urosl,ale glownie to bym spala.
Dzisiaj spalismy do 12. ;-)
A jutro do pracy na 8 ;-)
Milej niedzieli
Jestem z Radomia i rodzic bede 10 grudnia. To 7 tydzien sie zacznie ;-)
Zachcianek jako takicj nie mam - musztarde jem jak glupia i zelki typu misie Haribo ;-)
Brzuszek troszke urosl,ale glownie to bym spala.
Dzisiaj spalismy do 12. ;-)
A jutro do pracy na 8 ;-)
Milej niedzieli
KINDZIA100
Fan(ka)
DOBRY WIECZOR !! Jestem Kinga i po wielkich bojach udalo mi sie opuscic pokoj staraczek.Nie pytam czy mnie przyjmiecie do swojego grona,bo wiem ze TAK
Wedlug cyklu jestem w 5 tyg.Suwaczek bedzie lada chwila Nic mnie nie boli,nie strzyka,nie mam nudnosci,cyce w normie.Czy to normalne?? Jak jest u was?? Tak w streszzceniu,zeby zaoszzcedzic mi czytania caaalego topiku,a jeszzce musze ponadrabiac zaleglosci z innych tematow ;-)
Czy macie juz potwierdzone ciaze przez gina?? USG??
Piszcie dziewczynki bo troche sie martwie ze mi nic nie jest a wizyta u gina dopiero 3 majca.
Wedlug cyklu jestem w 5 tyg.Suwaczek bedzie lada chwila Nic mnie nie boli,nie strzyka,nie mam nudnosci,cyce w normie.Czy to normalne?? Jak jest u was?? Tak w streszzceniu,zeby zaoszzcedzic mi czytania caaalego topiku,a jeszzce musze ponadrabiac zaleglosci z innych tematow ;-)
Czy macie juz potwierdzone ciaze przez gina?? USG??
Piszcie dziewczynki bo troche sie martwie ze mi nic nie jest a wizyta u gina dopiero 3 majca.
Aneta_Opilowska
Kończymy Drugi Trymestr
Witajcie!
Ja tez mam termin na grudzien. 10.
Mam nadzieje ze bedzimy sie tutaj wspierac ;-)
Pozdrawiam
Ja tez mam termin na grudzien. 10.
Mam nadzieje ze bedzimy sie tutaj wspierac ;-)
Pozdrawiam
mamanadii
Zaciekawiona BB
Hej hej!
Na wstępie witam nowe Grudnióweczki. Pomyslnych 9 miesiecy i szybciutkiego i lekkiego porodu oraz cudownego różowego babaska.
Widzę,że dziś znowu pierwsza jestem.
Weekend minął chyba wszystkim na spacerkach i innych przyjemnościach na dworze, bo spokój tu był i prawie nikt nie zaglądał.
Ja przez dwa dni ostro pracowałam z mężusiem i córeczką na podwórku-walczymy z różnistymi chwastami, bo chcielibysmy trewkę ładna mieć za miesięc-a tu tyle jeszcze roboty przed nami.
W niedzielke rano jak wstałam rano i karmiłam córkę to taki mnie ból straszny złapał jajników,że hej. Musiałam się natychmiast położyć.
Przestraszyłam się nieziemsko bo w poprzedniej ciązy nie miałam czegoś takiego. Ale naszczęście minął po 5 minutach- tylko strach pozostał.
napiszcie dziewczyny co u Was po weekendzie?
Jak samopoczucie?
Na wstępie witam nowe Grudnióweczki. Pomyslnych 9 miesiecy i szybciutkiego i lekkiego porodu oraz cudownego różowego babaska.
Widzę,że dziś znowu pierwsza jestem.
Weekend minął chyba wszystkim na spacerkach i innych przyjemnościach na dworze, bo spokój tu był i prawie nikt nie zaglądał.
Ja przez dwa dni ostro pracowałam z mężusiem i córeczką na podwórku-walczymy z różnistymi chwastami, bo chcielibysmy trewkę ładna mieć za miesięc-a tu tyle jeszcze roboty przed nami.
W niedzielke rano jak wstałam rano i karmiłam córkę to taki mnie ból straszny złapał jajników,że hej. Musiałam się natychmiast położyć.
Przestraszyłam się nieziemsko bo w poprzedniej ciązy nie miałam czegoś takiego. Ale naszczęście minął po 5 minutach- tylko strach pozostał.
napiszcie dziewczyny co u Was po weekendzie?
Jak samopoczucie?
belka
Klub grudniówek'07
Dzien dobry wszystkim przyszlym mamom :-) Jak samopoczucie po weekendzie? Ja czuje sie troche zmeczona. Sobote leniuchowalismy i nie moglam zasnac do 2:00 w nocy. A w niedziele juz o 8:00 nie spalam. Wczoraj pobuszolwalam po sklepach. A dzis znowu do pracy.
Widze ze Nasze forum sie powieksza.
Gratukluje dziewczyny i zycze milych 9 miesiecy
Milego dnia.
Widze ze Nasze forum sie powieksza.
Gratukluje dziewczyny i zycze milych 9 miesiecy
Milego dnia.
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ja jestem, ale tylko na momencik;-)
Kindziaaa ;-) no w końcu do mnie, do nas dołączyłaś:-) Fajnie fajnie, nie przypuszczałam, że aż 3 dziewczyny ze staraczek w jednym miesiącu zafasolkują... Chyba tak jeszcze nie było
Ja do gina ide w środe pierwszy raz, także tez jeszcze nie mam potwierdzonej ciąży. Co do tego, że nic Cie nie boli, to nie mam pojęcia jak to jest, ale powiem Ci, że mnie od początku dopadły zawroty głowy, bóle jajników i piersi. Dzis zawrotów juz praktycznie nie mam ale piersi bolą jak cholera, nawet dotknąć sie nie da A jajniory tez bolą, zwłaśzcza rano:sick:
Aha a Ty napewno na grudzień??? Mam nadzieje, że tak
Aneta witaj wsród nas ;-) :-)
Dziewczyny jak mnie dziś jajnik rano zakuł to myslałam, że umre... 5 mnut skulaona bez ruchu leżałam i dopiero przeszła:sick:
Wczoraj to samo, jak mnie mój z nienacka w tyłek klepnął i sie wystraszyłam to mnie tak zabolał jajnik że aż sie popłakałam...
Czy to noramlne??
A tak wogóle to chyba zgłaszm sie do zrobienia tej listy grudniówek...
Może jutro ją zrobie, ale mam prośbe, napiszcie mi tu albo na PW pare rzeczy.. np. Imię, wiek, gdzie mieszkacie, ile sie starałyście (w którym cyklu sie udało) no i oczywiście przypuszczalną date porodu oki;-)
Postaram sie zrobiś taką fajną tą liste;-)
Miłego dnia
Kindziaaa ;-) no w końcu do mnie, do nas dołączyłaś:-) Fajnie fajnie, nie przypuszczałam, że aż 3 dziewczyny ze staraczek w jednym miesiącu zafasolkują... Chyba tak jeszcze nie było
Ja do gina ide w środe pierwszy raz, także tez jeszcze nie mam potwierdzonej ciąży. Co do tego, że nic Cie nie boli, to nie mam pojęcia jak to jest, ale powiem Ci, że mnie od początku dopadły zawroty głowy, bóle jajników i piersi. Dzis zawrotów juz praktycznie nie mam ale piersi bolą jak cholera, nawet dotknąć sie nie da A jajniory tez bolą, zwłaśzcza rano:sick:
Aha a Ty napewno na grudzień??? Mam nadzieje, że tak
Aneta witaj wsród nas ;-) :-)
Dziewczyny jak mnie dziś jajnik rano zakuł to myslałam, że umre... 5 mnut skulaona bez ruchu leżałam i dopiero przeszła:sick:
Wczoraj to samo, jak mnie mój z nienacka w tyłek klepnął i sie wystraszyłam to mnie tak zabolał jajnik że aż sie popłakałam...
Czy to noramlne??
A tak wogóle to chyba zgłaszm sie do zrobienia tej listy grudniówek...
Może jutro ją zrobie, ale mam prośbe, napiszcie mi tu albo na PW pare rzeczy.. np. Imię, wiek, gdzie mieszkacie, ile sie starałyście (w którym cyklu sie udało) no i oczywiście przypuszczalną date porodu oki;-)
Postaram sie zrobiś taką fajną tą liste;-)
Miłego dnia