reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Doticzka to pies mojej siostry, dokładnie to Golden Retriwer =Labrador długowłosy, ale teraz jest już olbrzymi... taki jak pies bodajrze Doty..
a ststus zmienisz tak: wejdź w "ustawienia" na samej górze forum po lewej str. tam daj chyba "opcje" i zmiń sobie ststusik;-)
a ststus zmienisz tak: wejdź w "ustawienia" na samej górze forum po lewej str. tam daj chyba "opcje" i zmiń sobie ststusik;-)
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Wie kto może jak zmienić ten napis nad aviatorem;-) bo ja taka zielona jestem że nie umiem Mam cały czas "Wdrożona(y)" a chciałabym mieć "Grudnióweczka 2007":-) :-)
Doticzka wejdz w ustawienia potem w edytuj profil i tam jest cos takiego jak wlasny statut uzytkownika. Tam trzeba zmienic.
Ataata
Grudniowa Mama '07
dupa Najpierw "ustawienia", a potem po lewej "edytuj profil";-)
M
Malvina
Gość
belka- ty wiesz ze ja juz nie pamietam jak to bylo z tymi badaniami, niby dopiero 2 lata temu ale nie pamietam. na pewno pierwsze usg robia dopiero w 12 tyg a czy wczesniej robia badania krwi to nie wiem. ja zrobilam tak ze poszlam do mojego lokalnego szpitala na dzial antenatal (przedporodowy) i tam powiedzialam ze jestem w ciazy i ze chce appoitment i to jak najszybciej bo sie martwie czy wszystko jest ok. mozesz troche ich oszukac jak chcesz i powiedziec ze ostatni okres mialas wczesniej wtedy pewnie wczesniej wyznacza ci appoitment a potem sprostujesz to, powiesz ze sie pomylilas albo cos...oczywiscie jesli chcesz kombinowac bo ja to zawsze jak cos chce zalatwic a nie moge to puszaczam bajer;-) ;-) daj znac jak juz cos bedziesz wiedziec.
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ataata , wagnies dziekuje za pomoc Udało się:-) ;-)
Doticzko nie ma za co, polecam sie na przyszlosc... sama tez sie uczylam poruszac po forum to czemu mam teraz nie pomoc innym...
belka
Klub grudniówek'07
Malvina jak bede cos wiedziec napewno dam znac. Ja juz bylam w przychodni,wiedza kiedy mialam ostatni okres i wogole. Takze juz po czasie. Faktycznie USG robia w 12 tygodniu. I ta pielegniara mial sie ze mna skontaktowac i czekam juz 2 tygodnie... Ostatnio myslalam,jak mialam te bole ze na pogotowie jechac i moze ze zrobia mi USG. Ale bole przeszly
Soida uwazaj na siebie. I odpoczywaj!!!
Soida uwazaj na siebie. I odpoczywaj!!!
kajunia
bliźniakowa mama :)
a ja sie czuje koszmarnie :-( nie spalam nic z bolu brzucha i niepokoju, dzis sie ledwo ruszam. boli jajnik, mam straszne skurcze w podbrzuszu, nospa nie pomaga, nie moge sie uspokoic :---(
soida - nie zamartwiaj się bólami podbrzusza to normalne, macica się rozrasta, a ból często przypomina ten na @ ja miałam tak przedwczoraj
jeżeli czujesz się niepewnie zadzwoń do gina
reklama
dotaZ
Fanka BB :)
Doticzka to pies mojej siostry, dokładnie to Golden Retriwer =Labrador długowłosy, ale teraz jest już olbrzymi... taki jak pies bodajrze Doty.
dokładnie taki sam piesek - ta rasa to przyjaciel wszystkich ludzi
Soida nie martw sie ja mam to samo, wczoraj to lezałam pół dnia...myślałam, że bólu umrę...taki ból jak przed @...tez brałam no-spę...ale coś nie podziałało...teraz znowu się zaczyna, masakra....
chyba się położę...
zresztą ja ostatnio to śpię i śpię...a i jeszcze jem co 2 godziny- takiego apetytu nie miałam chyba nigdy (właśnie męża wysłałam po moje zachcianki do sklepu:-) ).