reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
mam nadzieje , ze moj suwaczek teraz bedzie widoczny...:zawstydzona/y:

Ja slyszalam, ze blizniaki sa dziedziczne tylko po stronie matki, jezeli u meza sa blizniaki w rodzinie, a u matki nie, to nie bedzie blizniakow...

Ale mnie glod dopadl :-p Strasznie mi burczy w brzuch. przed ciaza na caly dzien az do kolacji starczal mi bananek, a teraz juz 2 zjedzone i nic. Zaraz bede musiala sie na przerwe wyrwac i zjesc cos zdrowego:tak: Az nie moge przestac o tym myslec,kanapeczka z jajeczkiem i z warzywkami...mmm pychotka.

Belka Ty mi nie rób takiej ochoty na jedzenie, bo ja jeszcze godzinke w pracy musze siedziec, a Ty tu o kanapeczkach piszesz, a głód mnie dopadł juz wczoraj i jak zjem to za dwie godzinki juz wraca z powrotem, wytrwały jest skubany.

Ja juz po obiadku :) ale sie objadlam :tak: Teraz sie dobrze czuje i mam nadzieje ze moja Dzidzia tez. Ostatnio nie czuje juz tych bolow. Jajniki juz praktycznie wcale nie bola czasem tylko brzuszek jak wstaje. Ale to sie wytrzyma.
Ataata no to bedziesz miala zajecie;-) My narazie mamy zolwia ladowego i moj maz powiedzial ze nie bedzie zadnych zwierzat wiecej poki dziecko nie podrosnie. Bo nie wyobraza sobie raczkujacego Maluszka i psa/kota razem. W sumie to racja. Ja tez narazie wole poczekac.

Belka hej , ja niestety mam bóle jajników cały czas i to mocne:-( Czasem musze wziąść no-spe:wściekła/y: Wczoraj tak rozbolało mnie podbrzusze że w pierwszej chwili zapomniałam się , i pomyślałam automatycznie że @ się zbliża:-p :-D :-D bo ból był tak podobny;-)

Fajnie że już po obiadku , ja nie dawno dopiero śniadanie jadłam bo wcześniej nie miałam czasu:zawstydzona/y: ;-) A głodna już jestem jak pierun:-)

Macie już jakieś smaczki , bo ja chyba już mam:szok: :-) Móję ulubione to ostatnio są pomarańcze(mandarynki), zupki chiński i parówki:-D :-D MOże być nawet wszystko razem bo i tak się zdażło:-) :-p ;-) :-D

belka najpierw podpisałam karte adopcyjna kotki, a pare dni później zobaczyła II kreski na teście. W sumie mogłam sie wycofać, ale nie chciałam bo zakochałam sie w tym kocie od pierwszego wejrzenia...:laugh2:

Doticzka helloł :-)

Ide obiada gotować, bo też juz głodna pomału:baffled:

Ataata ten piesek na zdjęciu-aviatorze to Twój?;-) Prześliczny normalnie cudo:-) :tak:

Wie kto może jak zmienić ten napis nad aviatorem;-) bo ja taka zielona jestem że nie umiem:zawstydzona/y: Mam cały czas "Wdrożona(y)" a chciałabym mieć "Grudnióweczka 2007":-) :-) :tak:

reklama
Doticzka dawno Cie nie bylo :) Ja mam smak na ogorki kiszone i ostatniojem wedlinke z musztarda, niezly odchyl :-p
A wczoraj na parowki to patrzec nie moglam i mdlilo mnie od ich zapachu. Po za tym slodycze oczywiscie.

Do góry