reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka Hurra w końcu jakaś babeczka na Grudniówkach:-D
No suuuper:-D
Ale bedzie miec powodzenie, wśród naszych chopoków to Ci mówie;-)
Aha wklejaj koniecznie zdjątka z USG, chętnie pooglądamy

Ewa pociesze Ci z tym rozrastaniem sie... ja mam to samo, przyjechałam do domu po niecałym tygodniu i mama jak mnie zobaczyła to sie za głowe złapała... tzn chodzi o brzuch... A tata to już wogóle zrobił tak: :szok: bo mnie widział 3 tyg temu:-D

reklama
Dziewczynki, ja ostatnio bardziej podczytuje niz pisze, ze wzgledu na remontowa zawieruche w domciu, ale takich wiadomosci nie sposob nie skomentowac:-)
Ciesze sie razem z Wami, ze Wasze malenstwa tak pieknie i zdrowo sie rozwijaja:tak:
Belka, dobrze Aneczka pisze:-) Malenstwo podjelo decyzje za Was:-)
Stefanka ogromne gratki dla mamusi pierwszej oficjalnej grudniowej dziewczynki!!!!

I ogolnie sciskam Was wszystkie mocno i dzidzie tez!!! :-)

dziekuje ogromnie wszystkim za gratulacje. ale to podladowuje a od 2 dni oboje nerwowi bylismy:-):-) a tu taka sliczna coreczka.
a zdjecia wkleje ale nie mam nadal dostepu do ''tajnego'' :-)

ciesze sie, ze u wszystkich ok :-):-) u mnie w sumie tez, choc mam jakas mala bakterie (jeden plus) i musze wyleczyc :-(
dzidzius jest malutki, ale w normie. choc brzuszek to ma do tylu prawie dwa tygodnie :zawstydzona/y::-( no ale mam sie nie martwic. w sumie sama juz nie wiem.
lapka machal energicznie, ma takie nerwowe ruchy jak mamusia :-D w ogole zaczelam sie chichrac na tym usg, bo mnie to rozsmiesza jak on tak figluje :-)
ja nie rosne jeszcze, ale licze ze w najblizszych dniach zmiana musi nastapic!! brzuch caly czas 81 cm w obwodzie, nie przytylam :zawstydzona/y: we wszystko sie mieszcze. no i jem malo, jakos nie moge w siebie wmusic normalnych porcji.
ale mam sie nie martwic, bo te przyrosty to sprawa indywidualna:tak: dzis zaczelam bodajze 6 miesiac, a w tym to juz podobno bankowo sie rosnie :-D

hej dziewczyny!!

Wybaczcie, ze w ogole mnie nie ma na forum, ale normalnie nie mam czasu...szok ciagle jakies zakupy wyjazdy albo zalatwianie spraw a osttanio ciagle sprzatam mieszkanie, w ktorym po slubie bedziemy mieszkac..no a slub mam za 2 tyg wiec mowie wam, zero czasu!!!:szok::rofl2:;-)

w kazdym badz razie pozdrawioam Was wszystkie cieplutko!!

Aha i chcialam zaznaczyc, ze chyba ja pierwsza obwiescilam o mojej CORECZCE:-p;-)

pozdr

Zonkilek faktycznie bylas pierwsza, ale to juz jakis czas temu bylo i nam sie zapomnialo:zawstydzona/y:
No nic, w kazdym razie jest nadzieja, ze babski rod jednak nie wyginie:-)
Ciekawe ile jeszcze dziewczynek sie w naszych brzuszkach ukrywa:-)

Witamy wszystkie Mamusie i Dzidziusie :-)

No to mamy już dwie babeczki dla naszych facecików, chyba w przyszłości będą musieli stoczyć pojedynek o damę swego serca ;-)

Cześć wszystkim mamusiom i dzidzusiom.
Bardzo się cieszę że wczorajsze wyniki badań tak bardzo pomyślnie wypadły. Mnie wczoraj mały szkrab położył się na jakimś nerwie po prawej stronie i normalnie myślałam że odpłynę. Dziś już tylko leciutko mnie uciska ale za to mam zaparcia i mnie boli przez to brzuch. Poprostu czuję się fatalnie. I chyba cały dzień przeleżę.

Zyczę Wam dziewczyny miłego dnia.

reklama
Czesc Dziewczyny :)
Stefanka gratuluje coreczki :tak: Fajnie ze u ciebie tez wszystko ok :-) Dziekuje za informacje:blink:
Soida Ty sie nic nie martw o swoje dziecko, mama silna to i dziecko silne. A ze mama drobniutka to dziecko mialo isc w sasiada :-) ? Zobaczysz nadgonicie jeszcze wszystkich:tak:

Ja wkleje zaraz kilka fotek na zamknietym...

Do góry