reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja wlasnie wrocilam z basenu :-):-) niby przeplynelam tyle co zwykle, ale czuje sie tak padnieta ze szok :zawstydzona/y: ale ale, na malym basenie byla mama z taka malutka dziewczynka, okolo roczku. super - mala sie tak cieszyla!! tez bede ze swoim chodzic :-):-)
we wtorek mam usg i mierzenie malucha, juz sie nie moge doczekac!! chociaz ostatnio tak sie rozbrykal, ze chyba wszystko w porzadku.
milego likendu :-D:-D

czesc

ale pustki tu sie zrobiły...normalnie szok
ja zaraz jade do obi bo dostałam w prezencie kilka kwiatkow no i musze zakupic ziemię i doniczki.
jak mieszkałam w zabrzu mialam tam niezłą hodowle ale do tej pory jakos nie udalo mi sie tego przewiezc. tym bardziej ze mam tam kilka kwiatkow dosc duzych i nie weszły by do samochodu osobowego...no ale wynajęłam to mieszkanie koledze i on solidnie opiekuje sie moimi roślinkami, no a tu w łodzi musze stworzyc nową dżunglę:)

buziaki i milego popoludnia

witam sie w niedzielny poranek

jejku dziewczyny gdzie was wczoraj wywiało????nikt tu nie zagląda czy co????

my juz po obiadku. wlasnie dostałam info od mojej koleżanki z zabrza ze o 11 urodzila druga córe:-) porod ponoc super i nie nacinali jej:) ale fakt...dodała ze gdyby nie jej mąz nie dałaby rady:confused:

viki31 gratulacje dla koleżanki :)

Ja mam ciągle dylemat jeśli chodzi o porod rodzinny:/
sama nie wiem-raz bardzo bym chciała,zaraz potem sama nie wiem...
Tatuś dzidzi bardzo chce i co tu robić

powiem wam , że facet potrafi duzo pomoc przy porodzie, przynajmniej ja tak twierdze biorąc pod uwage moj pierwszy poród. tak ze teraz tez nastawiamy się na rodzinny i zastanawiam się tez nad porodem w wodzie...ale sama nie wiem czy to dobry pomysl;-)

reklama
Ja obawiam się trochę z tego względu,że dla mnie to pierwszy dzidziuś i sama jeszcze nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało -tak naprawdę:zawstydzona/y:

Z drugiej strony-kilka moich koleżanek mówiło,że jak jest przy Tobie ktoś bliski to traktują człowieka troszkę inaczej(czyt:LEPIEJ):-)

Do góry