reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a u mnie dziś pyszna zupka ze świeżych pomidorów i bazylii a na drugie naleśniki z serem bo dziś piątek i mięska nie jem a poza tym naleśniki łatwo mi bedzie wziąć do autka na drogę.

reklama
dziewczyny znalazłam fajną rzezc do poczytania na wątku uśmiechnij się:

Znalazłam fajnpytania kobiet w ciążyzaczerpnięte z pewnego amerykańskiego czasopisma dla przyszłych matek:
- Odkąd jestem w ciąży, nie jestem w stanie zasnąć zanim nie wezmę kilku plasterków cebuli. Czy to normalna zachcianka?
- To zależy co Pani z nimi robi... :D
- Im w bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej ludzi się do mnie uśmiecha. Dlaczego?
- Bo jest Pani od nich grubsza. :D :D
- Mój mąż i ja jesteśmy bardzo atrakcyjni, stąd wniosek, że nasze dziecko będzie wystarczająco śliczne, żeby występować w reklamach. Z kim mam się skontaktować?
- Z terapeutą. :D
- Skąd mogę wiedzieć czy moje wymioty są związane z porannymi mdłościami, a nie z grypą?
- Jeżeli to grypa, wydobrzeje Pani niebawem.
:D
- Odkąd jestem w ciąży urosły mi piersi, brzuch, a nawet stopy! Czy jest coś co się zmniejszy?
- Tak, pani pęcherz :D
- Gdzie jest najlepsze miejsce do przechowywania mleka z piersi.
- W piersiach. :D
- A co to jest odruch chwytny?
- To rekacja ojca kiedy zobaczy Pani "nowe" piersi... :D
- Czy matka może zajść w ciążę w okresie karmienia piersią?
- Tak, ale będzie to łatwiejsze jak najpierw odsunie dziecko od piersi i położy je spać.

hi hi dobre:-D:-D
Co do obiadu to tez bedzie zupka ze swiezych pomidorkow :-p;-) na drugie chyba kupie pizze mrozona bo dzis naprawde kipsko sie czuje i nie dam rady ganiac miedzy garami a Witkiem:zawstydzona/y:;-)

a my wlasnie zjedliśmy zupke ogórkową.... gdyz zrobilam ogorki małosolne ale niestety po praktycznie 3 dniach były juz maksymalnie ukiszone:tak:

to ja się już żegnam z Wami bo zachwileńkę wychodzę z domku. Pewnie pokażę się tu dopiero w poniedziałek więc życzę wszystkim miłego weekendu.

Hej!!!:-)

Dzisiaj tematki obiadowe...u nas spagetti:tak:, coś mnie po nim mdli teraz.

Weroniczka to miłego odpoczynku na wsi:-) Ja jadę w przyszłym tygodniu do rodziców na dwa tygodnie, ostatnio jeździłam do nich dwa razy w roku na święta, to pewnie teraz się cieszą....ale to dopiero w środę.

Idę się trochę położyć;-)

papa

Jakos tu dzis cicho i leniwie... Ja narazie mam spokoj :-) Do tej pory meczylam sie z wyplatami i programem komputerowym. A teraz bylam w sklepie i kupilam FerreroRoche :tak: mniem jakie dobre :)

Pisalyscie o obiedzie na dzisiaj...hmmm ja narazie mam kucharke-mlodsza siostre na wakacjach-wiec nie musze nic przygotowywac tylko wymyslam. Dzis ma byc jakas zupka a na drugie pizza.

witam serdecznie grudniowe mamusie:-)

Ja rowniez w grudniu dostane najpiekniejszy prezent-dzidzie:-):-):-):laugh2:
z obliczen wychodzi,że w okolicach 27 grudnia:-)Jak sie pospieszy to moze nawet do WIGILII zasiadzie z nami:-DNajwazniejsze zeby wszystko było dobrze-chocbym miala czekac do połowy stycznia:no:i turlikać się w 42 tc:-)
pozdrawiam WAS wszystkie:-)

reklama
Wiatmy nowa mamusie wsrod nas:-):-):-)
Kassika wpadaj jak najczesciej, pytaj o wszystko, dziel sie informacjami i gadaj z nami o byle czym.Zapraszamy:tak::tak::tak:

Do góry