reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kurcze napiłam się wczoraj takiej dobrej kawki z mlekiem bo dawno nie piłam i naszła mnie ochota, no i teraz się męczę bo podrażniła mi żołądek i od wczoraj wieczór jest mi niedobrze. A na domiar tego jakiś kretyn zadzwonił do nas o godz. 0.45 i okazało się że sobie numery pomylił. No i potem spać nie mogłam do 3 a Staś jak zwykle wstał przed 6. Masakra. Dobrze chociaż że dzień jest taki przyjemnie chłodny i nie jest mi gorąco ani duszno.

reklama
Rozumiem Twoj bol Weroniczko bo tez juz dwie noce prawie nie spie:baffled:.Witek coprawda dosc dobrze spi ale przez ta jego goraczke ja waruje przy nim z termometrem i co chwile go macam czy nie jest goracy:sorry2::sick:
Asmodis no prosze u nas na lipcowkach chyba przewaga chlopcow jest hihi.To nasi chlopcy beda mieli w czym wybierac;-)

Uuu, zadusiłabym gołymi rękoma jakby mi ktoś taki telefon w nocy wykonał ;-)
U mnie dzisiaj za to od rana w pracy meksyk z telefonami... Ktoś podał błędny numer telefonu w ogłoszeniu o pracę i teraz non stop odbieram telefony od ludzi w sprawie pracy.
Najgorsze jest to, że redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń i ogłoszonko będzie jeszcze widniało kilka dni w gazeciec :)

Witajcie dziewczyny!!!!:-)
Aneczka dziekuje za przepis, jak bedzie okazja to wyprobuje, bo takiego jeszcze nie znalam:)(w sumie, to mi tylko takiej ilosci smietany w domu brakuje:)) A czy to ciasto trzeba przed pieczeniem w gofrownicy wsadzic na jkais czas do lodowki, bo pisalas, ze mialas je wlasnie w lodowce? I czy to takie lekko kruche wychodzi? A nie robi sie czasem zakalec? (ale pytan nastawialam, ale dociekliwa kuchara jestem:))
A co do dziewczynek, to ja sie chetnie pisze na jedna (to zreszta marzenie mojego meza), ale co mi tam wyjdzie, to nie mam pojecia jeszcze i ciagle czekam na termin usg (powinien byc w ciagu 2 tygodni)

coś pusto tu dzisiaj. I nawet Agatka się nie pojawiła. Mam nadzieję że wczorajsza wizyta w Kalwarii przebiegła jej pomyślnie.

Cześć dziewczynki.
Byłam dziś na BB ale z Kalwarii a tam łącze kiepskie dlatego nic nie odpisałam.
Ogólnie powiem wam tyle że jest oki, dopiero teraz wróciłam:-p;-)
I padam na pysk, bo mi sie chce spać, głowa to mi zaraz odpadnie i oczy mnie bolą...
Także odezwe sie pewnie wieczorkiem,, albo dopiero jutro

ja tez zaraz zmykam spac..
Ataata...to czekamy na wiadomosc o spotkaniu
Aneczka...beda mieli w czym wybierac a nasze panny nie zostana same

dobranoc wszystkim

WITAJCIE DZIEWCZYNY!!!!:-)

Dziś od rana słońce świeci...pogoda jakby ładniejsza:tak:

A co tam u Was? Jak WAsze maleństwa, no i Wy?

Mój Krzyś obudził mnie rano, pokopał trochę swoją mamusię, teraz znowu czuję, że się rusza...to chyba czas na śniadanko:tak:

papa

To witam sie i ja.
Cos nam wątek podumiera....:-:)-:)-( Nie mówie że dziś, bo jeszcze jest wcześnie, ale ogólnie coś mało sie udzielamy...

Dziewczyny wczoraj to dostałam 4 takie kopniaki, że ja niewiem co to było... Tak cholernie mnie to bolało, że aż przy każdym "bucie" darłam sie "ała"!!! A mamuśka w szoku:szok: patrzy na mnie i mówi, a cóż Ci sie dzieje???, a ja nato, że takie tak mocno mnie włąśnie kopie, że aż mnie boli, aż mnie normalnie prostowało... Mama mów zmień pozycje bo pewnie dziecku niewygodnie i tak sie domaga... no i zmieniłam no i przestało...
Jesu ja niewiem co to było, naprawde to nie były przyjemne kopniaczki tylko bolesne kopanie!!! Ja niewiem, ale moje dziecko chyba jakieś nerwowe po mnie bedzie, albo mały agresor tam mieszka... No niewiem co powiedzieć, w kążdym razie upominać sie o swoje, napewno potrafi ito mocna... Aż sie boje pomyśleć co sie bedzie działo jak dziecko będzie większe..:shocked2::szok:

reklama
Czesc Dziewczynki :)
Ataata dzidzia daje Ci popalic poki moze:tak: Mnie ostatnio tez cos uciska w lewy bok i moj brat twierdzi ze poki moze to korzysta i daje popalic mamie;-)
Ja wczoraj lezalam z Mezem i siostra i przygladalismy sie jakie to mocne kopniaki dostaje. Bylo widac wybrzuszenia przy mocnych uderzeniach. Strasznie zabawne to bylo:tak: Moj Maz stwierdzil ze trzeba kupic kamere i nagrac pierwsze kopniaki :-)

DotaZ ladne imie wybraliscie :tak: Ja kiedys tez myslalam o Krzysztof Jan ale mojemu sie Krzys nie podoba. Zreszta miejmy nadzieje ze bedzie mala Zosia:-)

Do góry