reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam się i ja z moim maleństwem.
Ja dziś czuję się bardzo dobrze, a małe jeszcze dziś nie dawało znaków życia. Pewnie niedługo zacznie. Powiem Wam że myłam dziś podłogę w kuchni i tak się zmachałam że szok. Musiałam się położyć bo myślałam że zemdleje. Normalnie zaczynam się dużo szybciej męczyć.
A tak poza tym to właśnie zrobiłam wykrój i szyję bluzkę.
A no i patrzyłam wczoraj za materiałem na kombinezonki dla dzidziusiów ale powiem Wam szcerze że jest bardzo drogii bo sam materiał na jeden kombinezonik będzie kosztował ok. 50 zł. A do tego jeszcze nici i zamek błyskawiczny. Z tym że patrzyłam na materiał w normalnym sklepie. Jeszcze popatrzę w hurtowniach tam powinno być sporo taniej.:angry::angry:

reklama
belka u mnie takie wybrzuszenia przy kopniakach to już normalka:-D;-)Fajne uczucie nie? a jak fajnie to widać..:-)
gorzej właśnie jak wczoraj mnie skopał/a to już nie było miłe, bo bolało... mam nadzieje że to był taki jednorazowy wybryk:tak:

A wiecie co, ja niewiem, ale wczoraju sie zeżygałam, a dziś znowu mam mdłośći... i czuje że zaraz bede lecieć do kibla.. bez jaj, przecież to już dawo za mną... już mnie to męczy pomału:sick:

Weroniczka no ja właśnie też patrzyłam na Tomexie w sklepie z tkaninami i faktycznie te miśki to tak pod 50zł podchodzą.... Ale ja tam moge zapłacić ile bedzie trzeba, byle by było cieplutko.

Ataata bo z mdłości tak naprawdę to mogą pojawiać się przez całą ciążę.:szok: A co do kopniaków mocnych to ewidentnie maleństwo dopominało się zmiany pozycji przez ciebie. Widocznie gdzieś je ugnaitałaś że było mu niewygodnie. Tak już teraz będzie.

Ataata ja ostatnio czytalam ze okolo 20 tygodnia moga wystapic mdlosci :eek:

Ja sie dobrze czuje:tak:. Jem za dwoje. Wczoraj moja Babcia powiedziala ze moge jesc nawet za troje. Zebym jadla ile chce bo nie bede miala sily ciagac brzucha przed soba a i urodzic bedzie ciezej i jak urodze jakies 'huherko' to odchowac bedzie ciezko:tak: Jak narazie nie widac tego ze tak duzo jem i nie mam zadnych rozstepow.
Moja Dzidzia juz regularnie kopie i daje znac Mamusi ze jest :-)

Aha bo bym zapomniała...

Macie pozdrowienia od Doticzki
Pisałam do niej ostatnio i mówi że czuje już takie delikatne "puknięcia", u niej wszystko oki, a więcej sie dowiem we wtorek, bo ma wizyte USG. Także jak sie odezwie to zdam relacje co i jak, no i kto tam u niej mieszka:-)

reklama
Do góry