reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam serdecznie nowe "brzuchatki" !!super ze nas coraz wiecej!! niedlugo trudno bedzie sie polapac...
belka- to mamy ten sam termin bo ja sobie tez wyliczylam na 14!! ale to i tak nigdy w terminie sie nie rodzi, na ogol po choc Maie urodzilam tydzien przed...

loh, ja teraz tez probuje wstawic suwak, wkleilam go do podpisu mam nadzieje, ze sie uda.
puszczam tez zdjecie naszej dwojki. zdjecie brzuszka bedzie, poprosze mojego jak wroci, zeby mi zrobil. choc moze rzeczywiscie to urojenia :)
teraz wracam do pracy bo jutro mam kolokwium ciezkie :zawstydzona/y:
strasznie drogie te badania, ja napisze we wtorek, jak bede wiedziala.
w ogole Ataata - ja teraz mieszkam w Krk, lekarza tez mam fajnego, tzn. sprawdzil sie w leczeniu moich zapalen, teraz chyba tez bedzie ok.

Hej,a u nas niestety dzidziusia nie będzie:-( Serduszko nie bije:no::-:)-(
Teraz mam czekać czy zabieg czy samo...
Trzymajcie się kobietki.Trzymam kciuki za Wasze fasolki.Zajrzę kiedyś.Pa.

Gabi strasznie mi przykro jestem z Tobą całym serduszkiem:-( :-( Trzymaj się cieplutko i nie poddawaj za jakiś czas znów zaczniesz starania i na pewno bedzie wszystko dobrze! Trzymam kciuki :tak:

Dawno mnie to nie było :zawstydzona/y: tzn dawno nic nie pisałam ale cały czas czytam wasze wypowiedzi:tak: Niestety mam dólki same ostatnio to przez te zmany nastrojów chyba bo płacze na zawołanie;-) i wydzirem się na mojego bez powodu:-) ale pożniej go utule i już ok:-)

Jak tam dziewczyny się czujecie ? A i miałam się zapytać czy Wam też jest trudno omijać sklepy z art dla dzieci tak jak mi:tak: ;-) Chciałabym już robić zakupy ale wszyscy mnie straszą że nie wolno:zawstydzona/y: i staram się powstrzymywać od zakupów dla maluszka. Ale cały czas przegladam strony www z ciuszkami wózkiami itp chociaż sobie popatrze;-)

Jejku Gabi tak strasznie mi przykro...:-(
To ja głupia zdjęcia brzunia wstawiam w galerii, a tu taka smutna wiadomość...:-(
Naprawde nie wiem, co powiedzieć, bo wiem, że itak żadne słowa Cie teraz nie pocieszą... Trzymaj sie Kochana, jestem z Tobą..:tak: :-(
Tulam mocno...

Doticzka a Ty pojawiasz sie i znikasz:eek: Masz wpadać częściej, w końcu sama mnie tu zaciągnełaś, za ręce i nogi mnie tu ciągnęłaś, mało mi ich nie pourywałaś;-) :laugh2: a teraz zostawiłaś mnie tu samą...:-( Niedobra mamusia, nunu, nie wolno tak robić, bo mi smutno...:-( ;-) :-p :laugh2:

reklama
Do góry