reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jestem.
i dokończę myśl z godz. 16tej...
...gratuluję nowych ząbków i umiejętności :tak:;-):tak:
Kasia strasznie łapie za serce!
Sylwia a co dobrego pichcisz?

a mnie coś podbrzusze pobolewa :baffled: i nic mi się nie chce.
Ale się pochwalę że miałam superowy dzień w pracy złożony z samych maleńkich sukcesów :-) choć tyle!

No a teraz nóżki do góry i bumela :-D

STO LAT, STO LAT, NIECH ZYJE ZAKI NAM :tak::tak::tak:.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CIEBIE NASZ NAJSTARSZY KOCHANY GRUDNIACZKU :-)
Nic mi sie nie chce wiec ide spac, odezwe sie jutro z pracy, buzka laseczki :-D:-D

A mój dopiero padł a śpi tylko raz w dzień normalnie ledwo żyję:tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZAKIEGO DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU

Załączniki

• 248167shy6j6w4qe1.gif
    248167shy6j6w4qe1.gif
    99,4 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Oj cos Wy ostatnio chyba weny nie macie, co? Ja z reszta tez nie. Nic sie nie dzieje.
Troche uczylam Oliwierka chodzic, ale na razie od razu zlazi na kolana...Przy meblach tylko ladnie chodzi, a za raczke juz np nie- boi sie. No i dzis chcialam, zeby sie puscil mebla i sam przyszedl do mnie, ale nic z tego....:-D Nie ma co, wszystko w swoim czasie....:tak:

Ja cały czas walczę z Młodym, chociaż można powiedzieć, że on tą walkę wygrał. Zwątpiłam w to, że zaśnie jak wczoraj i znowu się turla po podłodze:eek:

reklama
Do góry