reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mediumk2q70m56485ab8068627389468.jpg

reklama
Sto lat dla Zakiego
Paula sto latek i wszystkiego naj naj

Załączniki

• glitterfy103854723D33.gif
    glitterfy103854723D33.gif
    58,2 KB · Wyświetleń: 44
dzień dobry :-)
u nas z rana brzydko,wieje,i tak szaro! Jutrzenko-przeslij trochę więcej tego słoneczka to może humor też się poprawi??? Kaśka-z tymi życzeniami to bardzo fajny pomysł:tak: i dowcipy też mogą być-można byłoby się trochę rozweselić.
junior rozrabia juz od rana wstał wczesnie i marudzi bo chyba się nie wyspał??? do tego ta pogoda taka bleee!!! :wściekła/y::-(.a wczoraj było tak pięknie.miałam wybrać się na zakupy ale...no właśnie pojadę samochodem bo z Kubciem to spacerować nie za bardzo.chyba że się wiatr uspokoi..

hej dziołchy

sto lat sto lat sto lat dla Zakiego :-D:-D:-D:-D

moz-screenshot-25.jpg

viki przyjedz w czwartek lub w piątek jak ci bedzie pasowała ja jestem w te dni cały czas w domu może byc i o 13 nawet lepiej bo Kuba akurap będzie po drzemce więc nie bedzie marudził a co weekendu to pogadamy i opowiem ci jak jest mały problemik możne m i sie uda go rozwiązać zobaczymy

alex kuba za rączke też chodzi ładnie ale raczej sam już nie zdarzyło mu sie kilka razy zrobic parę kroczków i to wszystko a raczej wybiera opcję 4 kończynową :-D

Kasia buziaczki dla Turlaczka :-D:-D

hej witam się i ja:-):-):-):-)
u mnie pogoda piekna słoneczko świeci:tak::tak:
jutrzenko to chyba od ciebie przyleciało - dzięki
Łukasz wczoraj podobno zrobił trzy kroki sam, ale ja tego nie widziałam bo samochód myłam:-:)-:)-:)-(
Pula - najlepsze życzenia:-):tak::laugh2:
asiacur- notak mnie jakoś zmogło, bo po pracy myłam jeszcze samochód, a umyć tą krowę (czyt. passat combi) to trzeba się nagimnastykować:szok::szok::baffled:
miłego dzionka dziewczynki

reklama
Paula wszytskiego naj naj. Tylko co to za okazja??:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wybacz ale ja jestem ostatnio strasznie zakręcona.

Wróciłam z USG. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dzidzia rozwija się prawidłowo do swojego wieku. Widziałam serducho no i....... nie wiem czy to będzie chłopak czy dziewczynka ale na pewno będzie tancerzem:-D:-D:-D Tak słodko machał nogami:-D:-D

Teraz zmykam dalej do roboty. Dzisiaj party mojego starszaka:-D:-D
Papa:-)

Edit :
Paula, sprawdziłam:) i juz wiem, że masz dzisiaj imieninki:-) Dużo, duzo zdrówka kochana:-)

Ostatnia edycja:
Do góry