reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Najlepsze życzonka dla Kasiek:-):-):-)

Co tam u Was????

Dota suwaczek zasówa:szok::szok::szok: No co Ty, w miejscu stoi:baffled:;-)
Nie wiem czy chwaliłam się Wam ale umówiłam się na prywatne USG:-):-) We wtorek juz idę:tak: i nie mogę się doczekac:-):-)

hej babeczki

ja juz po pracy dzis do 20 a zimno a deszcz pada a paskudnie na dworze fuj jakiś teleporting muszę sobie załatwić

Kuba zjadł dziś kotleta z piersi kurczaka dużego całego to jest pochłon nie chce jeść juz papek ani małych kawałeczków wszystko musi mieć wrączce co ja sie dzis natrudziłam żeby go nakarmić ale nie jak pokazałam kotleta to zaczął się płacz i musiałam juz dac a jaki zadowolny był aż cmotkał tak mu smakowło:-D

sylwia a tak poza tym to jak sie czujesz ??? i czekamy na jakieś zdjęcia może fasolki w brzuszku

sto lat dla Kasiek:-D:-D:-D
pewnie wszystkie ucd ogladaja:-D:-D

a wiecieze moja Oliwcia chodzi :) poszła 2 dni po Jule ale po tych julkowych pierwszych krokach i nie pamietam kiedy to było Paule pomóz bo nie moge znalezc twojego tamtego posta
nie chciałam sie chwalic bo zaraz by było za chwalipieta jestem i moje dziecko najlepsze :(
ale nie wytrzymałam chodz chodz i jeszcze raz chodzi hihihi i tak to fajowsko wyglada i najpierw bije brawo i potem mówi tikutikutiku i zasówa hihihihi
miłej nocki

reklama
Hejka!
Mam teraz parę dni wolnego więc pozwolę sobie trochę wam ponudzić;-)
A wiecie co? w Tesco mają takie cudne ciuszki na święta ale tylko dla malutkich.Normalnie aż się rozczuliłam.Takie maciupkie świąteczne bodziaki:-):eek:

Do góry