reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Najlepsze życzonka dla Kasiek:-):-):-)
Co tam u Was????
Dota suwaczek zasówa

No co Ty, w miejscu stoi
;-)
Nie wiem czy chwaliłam się Wam ale umówiłam się na prywatne USG:-):-) We wtorek juz idę
i nie mogę się doczekac:-):-)
Co tam u Was????
Dota suwaczek zasówa

Nie wiem czy chwaliłam się Wam ale umówiłam się na prywatne USG:-):-) We wtorek juz idę

Paula21
Grudzień '07
No nie chwaliłaś się sylwia jeszcze.. To będziemy trzymały kciukasy
;-):-)

Paula21
Grudzień '07
A jak Stefa... Na wspólnej obejrzałam bo czatuję na aukcji na allegro. Licytuję mikołajkową sukieneczkę... 

Paula21
Grudzień '07
Stefanka 

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej babeczki
ja juz po pracy dzis do 20 a zimno a deszcz pada a paskudnie na dworze fuj jakiś teleporting muszę sobie załatwić
Kuba zjadł dziś kotleta z piersi kurczaka dużego całego to jest pochłon nie chce jeść juz papek ani małych kawałeczków wszystko musi mieć wrączce co ja sie dzis natrudziłam żeby go nakarmić ale nie jak pokazałam kotleta to zaczął się płacz i musiałam juz dac a jaki zadowolny był aż cmotkał tak mu smakowło
sylwia a tak poza tym to jak sie czujesz ??? i czekamy na jakieś zdjęcia może fasolki w brzuszku
sto lat dla Kasiek

pewnie wszystkie ucd ogladaja

ja juz po pracy dzis do 20 a zimno a deszcz pada a paskudnie na dworze fuj jakiś teleporting muszę sobie załatwić
Kuba zjadł dziś kotleta z piersi kurczaka dużego całego to jest pochłon nie chce jeść juz papek ani małych kawałeczków wszystko musi mieć wrączce co ja sie dzis natrudziłam żeby go nakarmić ale nie jak pokazałam kotleta to zaczął się płacz i musiałam juz dac a jaki zadowolny był aż cmotkał tak mu smakowło

sylwia a tak poza tym to jak sie czujesz ??? i czekamy na jakieś zdjęcia może fasolki w brzuszku
sto lat dla Kasiek

pewnie wszystkie ucd ogladaja

elcia12
Grudniowa mama Oliwii
a wiecieze moja Oliwcia chodzi
poszła 2 dni po Jule ale po tych julkowych pierwszych krokach i nie pamietam kiedy to było Paule pomóz bo nie moge znalezc twojego tamtego posta
nie chciałam sie chwalic bo zaraz by było za chwalipieta jestem i moje dziecko najlepsze
ale nie wytrzymałam chodz chodz i jeszcze raz chodzi hihihi i tak to fajowsko wyglada i najpierw bije brawo i potem mówi tikutikutiku i zasówa hihihihi
miłej nocki
nie chciałam sie chwalic bo zaraz by było za chwalipieta jestem i moje dziecko najlepsze
ale nie wytrzymałam chodz chodz i jeszcze raz chodzi hihihi i tak to fajowsko wyglada i najpierw bije brawo i potem mówi tikutikutiku i zasówa hihihihi
miłej nocki
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Hejka!
Mam teraz parę dni wolnego więc pozwolę sobie trochę wam ponudzić;-)
A wiecie co? w Tesco mają takie cudne ciuszki na święta ale tylko dla malutkich.Normalnie aż się rozczuliłam.Takie maciupkie świąteczne bodziaki:-)
Mam teraz parę dni wolnego więc pozwolę sobie trochę wam ponudzić;-)
A wiecie co? w Tesco mają takie cudne ciuszki na święta ale tylko dla malutkich.Normalnie aż się rozczuliłam.Takie maciupkie świąteczne bodziaki:-)