reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Laseczki :-)
Wszystkiego co najlepsze dla Oliwierka :-)
Kurcze, zgaga mnie dręczy już drugi dzień i przez to mam humor spierniczony, poza tym Oliś jakoś tak nie ma zamiaru stać się grzecznym chłopczykiem, już prawie pół roku jest z niego zbój;-)
Miłego dzionka Mamuśki, lecę się delektować kawą póki Młody śpi :-p

Kasieńko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jaki wstyd!!!
Z okazji wczorajszych imieninek życzę Ci wszystkiego co najlepsze i żeby Oliś był Twoim grzecznym chłopczykiem... :-):-):-)

Wszystkiego naj dla Oliwierka Alex.:-):-):-)

Kasia może ta zgaga to nie tak bez powodu :tak::-):-D

Dzieki dziewczyny za pamiec ;-):-)
My nie wychodzilismy dzis nigdzie, jakos weny do wyjscia nie mialam...:sorry:. Poza ty szaro- buro jakos i nic mi sie nie chce....:baffled:

Weroniczka- przechlapane, ze tak dlugo z tym remontem.... Ale chyba nie bedziecie tak dlugo czekac...? Czy nie macie wyjscia?
Kasiamaj- no , ladna zime tam macie...:tak::-)
Kacha_wawa- zgodzilabym sie z Paula, ze to moze taka dluzsza zgaga, co?

Paula dzięki :-)
Chciałabym żeby na dłużej ta zgaga została, ale pod warunkiem, żeby była pewnym faktem uzasadniona, ale na to raczej nie liczę ;-)Wynika ona z tego, że siedzę nad tym moim ancymonem i, żeby czymś ręce zająć to jem byle co. Otwieram lodówkę i chwytam to co jest pod ręką i mam skutek takiego mieszania.

Buziole dla Oliwierka!!!!

Joanna, no wlasnie, jak mlody wychodzi z tego lozeczka, przyuwazylas??

Weroniczka, sasiad zlosliwy najwyrazniej, pewnie zazdrosci nowej lazienki i tego ze Twoj maz potrafi sam wszystko zrobic:-):tak: Kurcze faktycznie juz powoli musisz szykowac wyprawke dla malenstwa...ale to szybko leci:-)

Mamuski przyznajcie sie lepiej, ze wybieracie drewniane, solidne sanki, zebyscie mogly same tez pozjezdzac z gorki:-D
Ja z tego powodu mysle o dodatkowych drewnianych(oprocz plastikowych), ale jeszcze nie jestem pewna czy w tym czy dopiero w przyszlym roku:-D
W kazdym razie u nas zima zawsze pelna sniegu i sa swietne specjalnie wyznaczone zjazdy dla malych "saneczkarzy", takie z kostkami se sloma po bokach, zeby wypadkow nie bylo:tak:

Kasiamaj, fajnego balwanka macie:-) ! U nas tez dzieciaki ulepily pod oknem, ale snieg taki mokry i ogolne chlapowato,bo wzglednie cieplo wiec nie wyglada to az tak efektownie:-)

no tak teraz sobie czytam i mam skleroze tym bardziej ze...no właśnie
KACHA WAWA-sto latek!!!spełnienia marzeń i pociechy z maluszka:tak::-)
aha przybela-z tym bałwankiem to nieżle musiałam się nagimnastykować:-D:-D:-D

reklama
Do góry