reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aneczka to nieźle... :-D

Asia mi przestały wypadać włosy odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne :tak::-) U mnie był już koszmar... tak mi włosy leciały. Spróbuj może Capivit, masuj skórę głowy powinno pomóc :tak::tak::tak:

eee Sylwia na Ibizie byłaś a na bilet do nędznej Polandii nie wyskubiesz na 13??? :-D:-D:-D

Co do psiaków to moja Julcia je kocha aczkolwiek nie posiadamy w domu. Jak widzi psa to o mało z wózka nie wyskoczy...

Cioteczki macie pozdrowionka od Ewy79!!!
:-):-):-):tak::tak::tak:

Hejka Mateczki - Laseczki:):):)

STO LATEK DLA NASZYCH PRZYSTOJNIAKÓW I ŚLICZNOTEK NA 11 MIESIĄCZEK!!!!
CMOK< CMOK< CMOK:):):)

NO!!! Wreszcie piątek!
Ale się za Wami stęskniłam, ale uwierzcie, że nie miałam ani czasu ani sił, żeby odezwać się w tygodniu, choć szczerze mówiąc ... jestem na bieżąco:tak:
U nas ok! No w miarę, bo mamy znów wielokrotnie przerywany sen nocny ... z powodu (jak przypuszczam) ZĄBKÓW! Jak wyjdzie już na dobre ten następny to po prostu glebniecie ze śmiechu, widząc nasz pyszczek ... ale na razie nie zdradzę, który to;-)

Poza tym pogoda paskudna, w pracy "oberwanie chmury" ... przyszłyby już te święta:zawstydzona/y:

Co do spotkania w Warszawie to ... zastanawiam się:baffled:. Ale to jednak dla mnie trochę za daleko, tym bardziej, że jakbym jechała to sama z Wiktorem, bo Ł wraca dopiero w sobotę koło południa ... więc szczerze mówiąc ... raczej nie da rady:-( ... a strasznie bym chciała się z Wami spotkać:tak:

No dobra, tyle od nas ...
Co robicie???

No to Stefanka z Ciebie widać wyjątkowy przypadek;-) Zdrowiej szybko Złociutka:tak:
Aneczka niezłe towarzystwo na nocną zmianę:szok:. A co tam u chłopaczków???

Stefanka a co Ci jest?

Monia pewnie lewa dwójeczka wyjdzie i Wiktorek jak wampirek będzie wyglądał :-D:-D:-D a powiedz mi próbowałaś homeopatią tzn. Viburkol. Dla mnie to jest cudowny środek na nocne płacze jęczenie i łażenie po łóżeczku. Po kąpieli daję i całą noc mam spokój. Ostatnio nam wyszły dwa ząbki w ciągu trzech dni więc kilka dni aplikowałam ale na razie jest spokój więc nie daję :tak::tak::tak:

Paula jak już widzę, że jest źle daję Efferalgan w czopku, ale bardzo sporadycznie ... za to praktycznie co noc wstaję do niego po kilka razy ... tyle dobrze, że zazwyczaj szybko zasypia, ale już czasem mam dość! Jutro kupię ten Twój cudowny preparat i zobaczymy! W każdym razie dzięki za radę:-):-):-)
Ps. oczywiście w aptece go dostanę?

dobry wieczór

pryzybela, nam lekarz powiedział ze jak gorączka ustąpi to mozna z maluchem wychodzić, a wysypka nie jest przeciwwskazaniem. zdrówka dla kayi:tak:

sylwia ściepe na bilet powiadasz hehehe nie ma tak dobrze bo zaraz stafanka by chciała i alex i pryzybela i nas nie byloby stac na benzyne by do wawy dojechac;-)

stafanka a tobie co???to pewnie z tęsknoty za mną ale juz ci powiem ze to nieuleczalne dopóki nie zagoscisz w moich progach. pozniej to juz przyzwyczaisz sie do choroby i nie bedziesz zdychac:tak:

aga zdrówka dla męża, no i milych wspolnych chwil po małej rozłace.miejmy nadzieje ze juz bedzie zdrowiał :tak:

no wlasnie tak apropo zdrowia.. ja dalej szukam przyczyny swoich dolegliwosci....echh jak znajde czas to opisze wam na zamkniętym, ale do czego dąże..bylam kilka dni temu na rezonansie magnetycznym i pozanłam kobiete okolo 30-35 lat. nauczycielka w szkole podstawowej. czekała na swojego meza ktory byl akurat na rezonansie,no i tak zaczelysmy gadac i ona opowiedziala mi swoją historie sprzed roku.

zachorowała na angine, kupila w aptece leki, poszła nawet do lekarza, ale nie wzięła zwolnienia bo praca wazniejsza...wiecie jak to w szkole..dzieci mnóstwo zarazków w powietrzu itp...
niby czula sie dobrze ale pewnego dnia, miesiac po chorobie poczuła sie jakby słabiej, jakby zmęczona a nastepnego dnia nie byla w stanie wyjsc z łózka.nie ruszała rękoma, nogami..totalny paraliz....4 miesiace spedzila w szpitalu, miala przetaczane 13 razy jakies płyny(nie kumałam o co chodzi a głupio bylo mi sie pytac) w kazdym badz razie dopiero po roku odzyskała prawie wszystkie odruchy neurologiczne....

i wszystko przez niedoleczoną angine..tak ze dziewczyny nie ma co lekceważyc najmniejszego przeziębienia!!!!!!!!!!!!!!:tak:

wogole w tym szpitalu jak bylam na tym rezonansie to masakra jakaś....kiedys to mozna bylo spotkac samych staruszków a teraz to wiekszosc ludzi nie przekroczyła 30 lat...i to takie choroby ze nawet wam tu nie pisze...:-(

a ja zaraz jade na dworzec odebrac mojego "kursanta" hehe tak ze mam meza na dwie noce bo w niedziele znow wraca do gdyni.ponoc juz konkretnie sie uczy bo egzamin ma z 11 przedmiotów w tym dwa pisemne i 11 ustnych:szok:

reklama
Ojoj Viki to on z nosem w książkach spędzi cały weekend... :-D niech się uczy a będzie o stopień wyżej :tak::tak::tak:

A z tymi chorobami tak jest właśnie. Mama naszego kumpla nie doleczyła grypy i 3 miesiące w szpitalu leżała aż ją wyprowadzili. Takie miała powikłania :szok::baffled::no: koszmar. :no:

Idę spać bo tak mnie głowa boli że umrę... rzadko mi się zdarza taki ból... :baffled::baffled::baffled:

Do góry