reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hehehe, a mi cały czas wyskakuje strona logowania:-p Może nie udostępniłaś albumu publicznie i stąd te jazdy ;-)
Jestem happy, zwrócili mi tą kasę co mi zabrali z tytułu Carer's Allowance, jeszcze list z przeprosinami mi wysłali, że rzeczywiście niesłusznie zabrali. I co mi z tego listu skoro ponad dwa miesiące załatwiania i biegania po urzędach. Ale nie ma co marudzić i trza na zakupy jechać :-)

Może mi się uda wkleić link do Twojego albumu Paula:
Picasa Web Albums - paulinacsz

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie się dowiedziałam że mój mąż wychodzi ze szpitala dziś. HURA:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-). (Teraz się cieszę a pewnie za parę dni będę znów narzekać na niego)
Jak go nie było to sobie uświadomiłam , że nie jest taki najgorszy i go lubię nawet. Przynajmniej mnie nie bije i nie przepija wypłaty.;-):-D:-D:-D:-D
stefanka - miłego, miłego:tak::tak::tak:
jutrzenka- tak na koniec tygodnia robotą cię przywalili?
paula- ja dalej nie mogę u ciebie obejrzeć albumu, za to u kasi tak

Pracuj Jutrzenko,pracuj....hehe....w nagrode czeka Cię weekend:tak:;-)

A ja potrzebuje jeszcze jedenj pustej butelki.....moi chłopcy się kłocą....dałam Krzysiowi do zabawy pustą butelkę to pies mu zabrał i uciekł....no to Krzysio za nim i tez mu zabrał....i co zrobił pies?....i taką mają zabawe....:-D
A u nas dziś pięknie-słoneczko świeci:-):-):-):-)tylko chłodno...ale da się przezyc:tak:

Aga to świetna wiadomośc:)

reklama
dota- super:tak::tak::tak::tak:ja mam takiego małego psa kundla, jakby Łukasz tak się na nim rozłozył to by go chyba zadusił.

A tak za wczasu w związku z tym że przez łikend będę nieobecna z przyczyn wiadomych to składam najserdeczniejsze życzonka Madzi na jutro i Gaji - temu ślicznemu misiowi na niedzielę. Buziaki cmok cmok:-):-D:-):-D:-)
i mamusiom udanego łikendowania:tak::tak::tak::tak:

Do góry