reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kochaniutkie muszę już uciekać -wracamy do domku.nie wiem kiedy teraz się spotkamy???? pozdrawiam Was i życzę miłego weekendu i wszystkim maluszkom w dniu urodzinek (jak mnie nie będzie na forum WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! :-):-):-):-):-)

reklama
Gratki dla najmlodszego Grzechotniczka i dla nocnikowego pogromcy kup - Pabla !!! (jeszcze sie nie spodzewaja chlopaki jakie impry ich za miesiac czekaja:-D)

A Kaya jednak trzydniowke zalicza. To znaczy mam nadzieje ze to nie jest nic powazniejszego, ale objawy dosc klasyczne najpierw goraczka (ok 3 doby), teraz ja wysypalo czerwonymi plamkami (glownie brzuszek, szyja i za uszkami)...
Kurcze myslicie ze przy tym mozna gdzies wychodzic? Na spacerze wczoraj bylam, ale chodzi mi o to czy mozna sie ze znajomymi spotkac, ktorzy maja 3letnia coreczke, no i na zakupy czy mozna sie wybrac?

No i zapomnialam, co chcialam jeszcze napisac...ide polozyc lobuziare spac...
Milego "ujkendu" w kazdym razie!:-)

Czesc, my juz po spacerku...sliczna pogoda dzis...:tak::-)

Dota- fajne zdiecie, jak Krzys tuli pieska....:tak:rozbroilo mnie to :tak::-) Nasz pies ucieka przed malym, bo maly to go tak za siersc szarpie, ze jak tylko pies widzi zblizajacego sie Oliwiera, to w nogi....:-D:-D

Aga- no to dobrze, ze juz koniec szpitala.:tak: Ale teraz cie pewnie opierunek w domu czeka, co?:sorry2:

Pryzbela- zdrowka dla Kayi!

A ja rano Kubulkowi zyczenia zlozylam, a Pablusiowi to juz nie, ups! :sorry2:
Tak wiec- Pawelku wszystkiego najlepszego!

Alex dzieki!
Moja psa u tesciowej probuje "maltretowac", ale Miki sie tez nie daje;-) T duze psisko, ale bardzo lagodne, przynajmniej dla domownikow. R bratanica sie przy nim wychowala. A jak Kaya jest zbyt natarczywa, to piesek tez ucieka:tak: Na szczescie jest bardzo cierpliwy i troche daje sie potulic, a nawet ja w buzke polizal kiedys. On taki "macierzynski" instynkt ma. Jak tesciowa przygarnela male kocieta, to Mikus pudla z nimi pilnowal i nie pozwalal im z niego wychodzic:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia Grzechotkowego i Pablusia!!!
Cześć kobietki!
Nareszcie weekend, ufff. Mam dość tego tygodnia pracy. Wymarzłam się na przystankach. Cholerne autobusy:wściekła/y:
A mąż znów poszedł do klienta i jestem sama. Filip jęczy. Śpiący już jest, ale chcę go jeszcze przetrzymać, bo mi się obudzi jutro o 4.
Cieszę się też na spotkanko 13 grudnia. Muszę iść do fryzjera chyba;-) bo mam wielkie odrosty.
A propos włosów. Cholernie mi wypadają od porodu. Nie mogę sobie z tymi kudłami poradzić. Może macie jakieś rady?
Kal. Aga to dobrze, że mąż już ze szpitala wychodzi. Szybciej dojdzie do zdrowia w domciu.
Kasiamaj fajnego masz synusia. Czekamy na następne spotkanie w sieci:-)
Pryzybela, zdrówka dla Kajuni.

Czółko koleżanki:-D:-D:-D

Buzi Buzi dla naszych Łodzianinów dwóch:-p;-):-D:-D:-D:-D

Nie wiem co tam jeszcze napisac bo strasznie dużo tego naprodukowałyście dzisiaj:tak: I tak wogóle to jestem zazdrosna że znów się spotykacie beze mnie:crazy::wściekła/y: Może zróbcie jakąś ściepę na bilet dla mnie:-p:-p

reklama
Witam i ja ! mam nadzieję ,ze pamiętacie mnie po dluuuuugiej nieobecności.
Oj horrorów to ja nie oglądam.Ostatnio widziałam na Żywo jeden:rofl2:.Miałam dyżur nocny na chirurgii męskiej i siedziałam sama przez kilka godzin pilnując czy wszyscy dychają i czy jakiś lump mnie nie zaczepi;-):-D

Do góry