reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Asia jakbys poprasowała też moje to i ja byłabym z Ciebie dumna

Wysłałam moje dziecko do spania bo już mnie trochę dobijał
Strasznie marudny jest dzisiaj:-
baffled:

Wysłałam moje dziecko do spania bo już mnie trochę dobijał

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej dziewczynki
to żeście troche napisały
asiacur mnie tez możesz poprasować i będę z ciebie baaaarzo dumna a pomyśl jaka dumna byś była z siebie wtedy

a u nas mała niespodzianka Kuba dziś zrobił 4 małe kroczki do mamusi nieco chwiejne ale sie liczą

kupiłam też nocnik ale juz wiem po rozmowie z viki że niedobry bo na zewątrz będzie siusiał posadziłam juz go ale rozsiadł sie jak król oparł plecy wyciągnął nogi i prawie że siepołożył heheh ale siku nie zrobił

a tak poza tym to moje dziecko coraz bardziej niegrzeczne sie robi wyje i złosci sie jak mu cos zbiore albo powiem ze nie wolno gryzie mnie i smieje sie z tego mam nadzieje ze zapanuje nad nim hheee a nie on nade mna
to żeście troche napisały

asiacur mnie tez możesz poprasować i będę z ciebie baaaarzo dumna a pomyśl jaka dumna byś była z siebie wtedy

a u nas mała niespodzianka Kuba dziś zrobił 4 małe kroczki do mamusi nieco chwiejne ale sie liczą

kupiłam też nocnik ale juz wiem po rozmowie z viki że niedobry bo na zewątrz będzie siusiał posadziłam juz go ale rozsiadł sie jak król oparł plecy wyciągnął nogi i prawie że siepołożył heheh ale siku nie zrobił

a tak poza tym to moje dziecko coraz bardziej niegrzeczne sie robi wyje i złosci sie jak mu cos zbiore albo powiem ze nie wolno gryzie mnie i smieje sie z tego mam nadzieje ze zapanuje nad nim hheee a nie on nade mna

hehe, Grzechotka, Kuba probe charakteru (sil?) z mamusia robi:-) Nie daj sobie wejsc na glowe chlopu!!!!
Brawo dla chodziarza!
A w ogole to sie witam serdecznie! R na jakas fuche pojechal, to pol soboty baby same w domu...A chcialam kokosanki miodowe robic, i ciasto juz wczoraj upieczone, a wiorkow nie ma mi kto kupic!
Viki dzieki za odpowiedz!:-)
Asiacur, nie martw sie za tydzien znow Ci sie prasowania nazbiera:-) Ja nie mam tego problemu, bo tylko pojedyncze rzeczy "od swieta" prasuje...Zelazka juz kilka miesiecy nie mialam w rekach
Mam sie czym chwalic co???

Madzienko Anetkowa, zdrowka i usmiechu na 11 miesiecznice!
Milego weekendowania!!!!!

A w ogole to sie witam serdecznie! R na jakas fuche pojechal, to pol soboty baby same w domu...A chcialam kokosanki miodowe robic, i ciasto juz wczoraj upieczone, a wiorkow nie ma mi kto kupic!

Viki dzieki za odpowiedz!:-)
Asiacur, nie martw sie za tydzien znow Ci sie prasowania nazbiera:-) Ja nie mam tego problemu, bo tylko pojedyncze rzeczy "od swieta" prasuje...Zelazka juz kilka miesiecy nie mialam w rekach

Madzienko Anetkowa, zdrowka i usmiechu na 11 miesiecznice!
Milego weekendowania!!!!!
dotaZ
Fanka BB :)
Brawo,brawo dla małego Grzechotkowca
;-)
O to widze ja jestem w tym samym klubie co Pryzybela
kiedy to ja ostatnio prasowałam??? chyba w ciązy....ale jakos zyjemy i jakoś wyglądamy;-)Mąz jak coś potrzebuje to sam sobie prasuje....
Asia no ale słowa uzannia, ze Ci się chciało i naciesz swoje oko tym widokiem :-)

O to widze ja jestem w tym samym klubie co Pryzybela

Asia no ale słowa uzannia, ze Ci się chciało i naciesz swoje oko tym widokiem :-)
sylwia.m
Buziaki dla Madzi (wybacz ciotce sklerotyczce
)
Gratulejszyn dla Kuby chodziarza

Marcel juz ledwo na oczy patrzy no ale u nas jest 17.30 i muszę go przetrzymac jeszcze pół godziny chociaż. Dał mi dzisiaj nieźle do wiwatu

Gratulejszyn dla Kuby chodziarza

Marcel juz ledwo na oczy patrzy no ale u nas jest 17.30 i muszę go przetrzymac jeszcze pół godziny chociaż. Dał mi dzisiaj nieźle do wiwatu

Moje dziecię padło jak kawka. Wieczorek wolny, więc... biorę się za pieczenie szarlotki. A co? Trza se jakąś robotę znaleźć.

;-);-);-)
Przykro mi się robi jak sobie pomyślę, że pojutrze już do pracy:-
-
-(Takie zimno:-
-
-
-(
Byłam na zakupach. Normalnie nakupowałam jak gupek różnych słoiczków dla Filipa. A drogie to cholerstwo jak nie wiem. Ale deserki hippa to sama bym se pojadła. Ale nie będę małego obżerać.
Pryzybela wiem, wiem, że za tydzień znów mnie czeka "przyjemność" prasowanie, ale tak się nauczyłam, że wszystko musi być w kancik.
Gratulacjony dla Kubusia grzechotnikowego. Teraz to już pójdzie prosto. Zacznie biegać.

Przykro mi się robi jak sobie pomyślę, że pojutrze już do pracy:-
Byłam na zakupach. Normalnie nakupowałam jak gupek różnych słoiczków dla Filipa. A drogie to cholerstwo jak nie wiem. Ale deserki hippa to sama bym se pojadła. Ale nie będę małego obżerać.
Pryzybela wiem, wiem, że za tydzień znów mnie czeka "przyjemność" prasowanie, ale tak się nauczyłam, że wszystko musi być w kancik.
Gratulacjony dla Kubusia grzechotnikowego. Teraz to już pójdzie prosto. Zacznie biegać.
sylwia.m
Asia ja tez juz się przyzwyczaiłam, że w szafie wisi gotowe do ubrania a nie za każdym razem wyciągac deskę, żelazko itp. Ale najgorsze jest, że męża też przyzwyczaiłam
O ja głupia

reklama
sylwia.m
A z Wami co???

Sobota wieczór a Wy zamiast przed kompem to do mężów się przytulacie
A feeeee
;-)
Ja czekam na mojego
a tymczasem męczę Audiofeels na youtube
Strasznie mi sie podobają

Ja czekam na mojego