reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja zablokowalam ta opcje i nie wiem kto mnie oglada ale za to inni nie widza ze ich podgladam :-D:-D:-D:-D

i ja tak zrobiłam....heh:tak:;-)

Jutrzenka pozostało nam czekac az Asia przyjmie zaproszenia od dziewczyn, wtedy bedziemy ją mialy...:-D

moj bąbelek śpi i spi...co on sobie mysli? zaraz chyba go obudze...:-DMówi coś przez sen:" dam"....pewnie jedzenie mu się sni i ukochana mamusia jak daje jedzonko...:-)

reklama
Ostatnia edycja:
Cześć mamuśki.
JAk tam Wam dzień mija?? U nas nudno bo okropnie zimno, deszczowo i wietrznie więc siedzimy w domu cały czas. Wieczorem pojedziemy do mamy bo muszę pranie zrobić:tak::tak:

Dziewczyny mam pytanie? Jak myślicie może powinnam usunąć z listy grudniowych mam niektóre osoby. Jest tam kilka osób które tylko się przywitały i poprosiły o wpis. I szczerze mówiąc nawet ich nie pamiętam:baffled::baffled::baffled:

Weroniczka tak,tak dobry pomysl:tak:

Alex skąd ja to znam...juz nie wiemy gdzie kłaśc te miski naszego psiaka...jak mały je dorwie to jest szał...najpierw napycha szybko sobie buzię karmą a potem szybko zabiera sie za miskę z wodą....
A duzego macie psiaka??? pokazywalaś fotki? bo coś nie pamietam...:baffled:

A mój jeszcze śpi...:tak:

Hello!
I u nas zimno, brrr...
Weroniczka dobry pomysl, lista bedzie bardziej przejrzysta przynajmniej:tak:

Kurcze mnie jakies lenistwo ogarnelo... To wszystko przez ta pogode i siedzenie w domu...W tygodniu to nawet nie ma sie gdzie ruszyc, a jak juz jest weekend, to trzeba pranie porobic, jakies wieksze porzadki, zakupy i weekend mija z predkoscia swiatla.... No coz trzeba sie bardziej zmobilizowac i chociaz znajomych zaprosic.:tak:

Elcia zakopuj ten dolek i wracaj do Nas!

Hej!
Ale mnie brzuch boli, buuu Podbrzusze i nic nie pomaga, buuuu
Ależ Sylwio ja bardzo chcę być waszą znajomą:-) toteż dodałam do znajomych, a do innych wysłałam zaproszenia:-):-):tak::tak::tak:
Kogo nie zidentyfikowałam, przepraszam.:-)
Filip właśnie je papier. Nie mogę mu nic odebrać, bo jest ryk. Rwie wszystko, co wpadnie mu w ręce. Rozpracował nawet taką książkę z grubymi okładkami i kartkami. W strzępach jest...Ech... Czytelnik od deski do deski...

reklama
Weroniczka tak,tak dobry pomysl:tak:

Alex skąd ja to znam...juz nie wiemy gdzie kłaśc te miski naszego psiaka...jak mały je dorwie to jest szał...najpierw napycha szybko sobie buzię karmą a potem szybko zabiera sie za miskę z wodą....
A duzego macie psiaka??? pokazywalaś fotki? bo coś nie pamietam...:baffled:

A mój jeszcze śpi...:tak:

No moj jeszcze psiej karmy nie je, ale pewnie wszystko jeszcze przede mna.
Tak, mamy psa, tzn to jest w ogole pies mojego P, on go mial, jeszcze zanim sie poznalismy. Teraz ma juz 10 lat.Kundelek, sredni powiedzialabym, jesli o wielkosc chodzi. Jak znajde jakies zdiecie, to wstawie do galerii.

Do góry