reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesc dziewczyny-my właśnie u dziadków w odwiedzinach wiec mogę wpasć do Was i trochę poklikać.mój urwis nie chce spać siedzi u mnie na kolanach i chce się włączyć do rozmowy-wyrywa mi myszkę:-D i w klawiaturę chce pukać.my tez mamy pieska labradora wabi się Blu to suczka 3-letnia.obecnie szczenna:tak: ale jada w pywnicy więc nie mamy tego problemu.za to Blu zjada po Kubie jak ten coś upuści na podłoge kiedy je w swoim krzesełku-od kiedy wyczaił że to się blu podoba robi tak za każdym razem:tak::happy: taki dokarmiacz:-D

reklama
witam sie z wami w czwartkowy wieczór:-)
hmm mam nadz\ieje ze jeszcze mnie pamiętacie?:sorry2::sorry2:

echhh widze ze mam duzo do nadrobienia w czytaniu...wiec zaraz biore się do lektury.
a my po urlopowaniu, cięzko było wrócic do rzeczywistosci tym bardziej ze v . wciaz na kursie a ja sama z chlopcami.
nad morzem było bosko...echh no i spotkanie z dziewczynami było mile i sympatyczne ale pewnie cos o tym pisały, w kazdym bądź razie ela, dota wielki buziak dla was.

z nowosci u nas to to ze pablo juz nie robi kupy do pampersa tylko do nocnika. sika jeszcze do pampersa ale znacznie mniej a za kazdym razem jak siedzi na nocniku to robi siku i kuma juz o co chodzi bo jak zrobi to bije brawo a czasem jak wstanie i nic jeszcze nie zrobił to patrzy do środka i mowi "ni ma":-)

tak naprawde to z ta kupą okazało się wszystko jak pojechalismy nad morze bo zapomnielismy nocnika i paweł 3 dni kupy nie zrobił...i kiedy 4 dnia juz tak marudził...wpadłam na to ze moze on nie moze zrobic bo nie ma nocnika i wyobrazcie sobie ze kupilismy nocnik i kupa była w2 minuty...:tak:

tak ze moje dziecko zaczyna miec dobre nawyki, wprawdzie jeszcze nie woła ze cos tam chce ale teraz to juz bedzie z górki.

poza tym to w łodzi pada deszcz i wogole jest tak bleeee

no dobra, sciskam was wszystkie i lece poczytac co tam u was:-)

wcale nie cicho:-D wcale nie:-D byłam chwilkę ale żadnej z Was nie było.
usypiałam swojego brzdąca bo zrezygnował z poobiedniej drzemki to teraz odpadł od razu ciotka-klotka go wymęczyła:tak::szok::-D no to ja mam chwilkę żeby z Wami poklikać.

Witaj Viki z powrotem:-)
Gratki dla Pablusia, swietnie ze juz oswaja sie z nocniczkiem, zwlaszcza ze to przeciez jeszcze wczesny wiek...:tak:

Asia- a jak sie teraz juz czujesz? Troche lepiej..?

Rzeczywiscie jakos tu pusto....zajrze pozniej....:baffled:

Alex, lepiej, lepiej. Wzięłam mocniejszą nospę i tak jakby przeszło.
Ale się wpieniłam. :wściekła/y:Zepsuła mi się suszarka właśnie jak wieszałam pranie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Odpadła od sufitu.
Idę chyba spać.

Asia właśnie odkryłam, że chodziłaś do szkoły raptem 2 minuty od mojego domu ;-):-):-):-)
Kurcze jak mi się marzy jakiś spokojny wieczór, a tu d... blada, cały czas Oliś szaleje :crazy:

reklama
Do góry