reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wiesz wiadomo ze lejesz no ale chodakiem??
przynajmniej jakims markowym??
a chlop to zasluguje tym ze poprostu jest !!

reklama
moze kleczenie na grochu mu pomoze ?? wiesz albo bicie linijka?? ja w szkole takie metody stosuje i dzialaja!! bo ja - rozumiesz - mam serce do dzieci hehe

Dzień doberek!
Miłego dnia kobitki! Pogoda, że psa by nie wygonił a tu trza zasuwać do roboty.
Filip w nocy szalał tak więc chodzę na rzęsach.
Pozdrówka!

A tak w ogóle to miałam pytać. Co się dzieje z Viki?No i Daszka się jakoś nie odzywa.
A tak w ogóle to zlokalizowałam Was na NK:-):-):tak::tak:Dzięki Adze, hihihi

reklama
Witam

:angry::angry::angry::angry::angry::angry: taka pogoda ze :angry::angry::angry::angry::angry:

Asia Ty spryciulo, ja Ciebie nie moglam namierzyc, za duzo Was w Warszawie :szok::szok::szok::szok:

Stefanka pakuj sie i jedz, juz ja Cie tu rozgrzesze :-p:-p:-p

Tez wlasnie myslalam co tam u Viki, na ile on pojechala???. A i jeszcze Joannna cos umilkla i nasze pracusie Madzia i Monia. A i Elcia nas zaniedbuje.

Grzechotka, Stefanka jak tak mozna postepowac z panem i wladca mezem kochanym :-D:-D:-D:-D

Chyba trzeba popracowac troche, milego dnia

Do góry