reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Eeee tam od razu nie odzywa :-p Właśnie nagrałam szaleństwa Młodego i wrzucam na Picassę, strasznie długo to trwa, a że moje dziecko nie ma zamiaru iść spać to jak się tylko filmiki załadują powrzucam je na wątku galeriowym :-)

reklama
Jestem dziś pierwsza!!!

DZIEŃ DOBRY!!!

Dla spotykających się 13.12.2008 mam wieści. Prawdopodobnie będzie z nami też Ewa z Adasiem!!! :-):tak: Agatko na Ciebie też liczymy. Ktoś jeszcze się wybiera??? :-):-):-)
Weroniczka daj Stasiowi większy młoteczek to szybciej się chłopaki obrobią :-D

Jadę dziś do gina bo tabsy mi się skończyły i zabieram sis!!! :-):-):-):-):-):-)

Hej dziewczynki:-D:-):-)
Ogromne buziaki dla Kubusia (Grzechotkowego) i Pabla na 11 miesięcy
Kasia - ale super filmiki, szkoda, że nie mam w pracy głośnika, żeby posłuchać.
asia - dzięki za przyjęcie zaproszenia na NK
viki - gratulacje dla Pabla za udane nocnikowanie, u nas dopiero dwa razy się udało.

A ja byłam wczoraj w szpitalu, jesteśmy dobrej myśli że dziś M. wypiszą:tak::tak:. Łukasz chce mnie wyeksmitować z mojego łóżka, w nocy nie dał się odłożyć do łóżeczka od razu zaczął płakać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a w moim łóżku tak się rozpycha, że ja albo śpię na ścianie albo prawie spadam z łóżka:szok::szok::szok:. I tak to łóżko później będzie jego razem z pokojem.
Słoneczko wyszło ale super.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj Aga żałuj że nie możesz posłuchać pięknego głosu Kasi :tak::tak::tak: no ona ma głos jak z bajki. A no właśnie i ja obejrzałam małego Łobuza. Kasia silny ten nasz Prezes... Z brzuszka na plecki i odwrotnie... super chłopak... Już się nie mogę doczekać jak was zobaczę :tak::tak::-):-)

Dla małych 11-nasto miesięczniaków STO LAT!!!

dzien dobry
dziekujemy za zyczenia:tak:
grzechotka - my na sylwka bedziemy w zabrzu, do konca nie wiem czy pojdziemy do znajomych czy z innymi znajomymi na bal.

jesli chodzi o spotkanie 13 grudnia to jesli chcecie...to tez przyjade:tak:

poza tym witam nowa koleżanke na forum

paula a ty co tak nic do mnie???gratki da julki za stawiane kroczki:-)
no i dla filipka

i wogole wszystkiego naj dla małego grzechotnika i wszystkich ktorym ostatnio nie składałam zyczeń

weronika oby remont skonczył się jak najszybciej - i oby z łazienki została łazienka hehehe bo przy takich pomocnikach to wiesz..róznie to bywa:rofl2::-p
no i zapomnialam co komu mialam jeszcze odpisać:dry::sorry2::baffled:

monia ciesze sie ze wszystko ok

stefanka haloooo kochana moja:rofl2:wczoraj spałam jak zabita....ale dziś jestem only for you:-p

sylwia piekny suwaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiem ze bedzie wszystko ok:tak:

:zawstydzona/y:Viki Cieszę się że wróciłaś :-):-):-):-) Gratulacje dla nocniczkowego Pablusia, no i jasne ze chcemy Cię na 13-go. No to się szykuje spory zjazd... :tak::tak::-):-) suuuper...:-):-):-):-):-)

A moje dziecko właśnie siedzi na biurku przed monitorem :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

Hej dziewczynki.
Z tym 13 grudnia to robi się co raz bardziej możlwe że przyjadę bo wtedy moi rodzice wybierają się do mojego brata do Warszawy:tak::tak::tak: Ale nic nie obiecuję:sorry2::sorry2::sorry2:
A Tadeuszek ma się już duuuuuuuuuuuużo lepiej. Z tego co zaobserwowałam to miał anginę i to chyba nawet ropną więc co się dziwć że był taki a nie inny. Dobrze że miałam odpowiednie granulki w domu:tak::tak::tak::tak:

U mnie zaczynają się bezsenne noce:sorry2::sorry2::sorry2: Tylko niestety w godzinach kiedy w tv totalnie nic nie ma a światła zapalić nie mogę żeby poczytać bo pobudzę resztę:sorry2::sorry2:

No i dziś przeprowadzam się do rodziców na dwa dni bo Rysiu będzie burzył ścianę i będzie bardzo dużo pyłu w domu a to nie zbyt dobrze dla dzieci i dla mnie.

Witajcie Ptaszynki!!!!!:-):-):-):tak::tak::tak:

Pablus, Kubulek Wszystkego naj naj....buziaczki!:-)

Miłego radosnego dnia wszystkim....i usmiechu, duzo usmiechu!!!!:-)

8004ec7b3755c0810131388pa7.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczaki czy ktoś mi powie jak mam wstawić link od picassy do sygnatury bo wklejam a otwiera się ząbkowy suwaczek :-(

Weroniczka super by było... :tak::tak::tak:

Dota ja nie wiedziałam ze dziś taki dzień ;-):-) Tobie też dobrego dnia... :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry