reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry Niedzielnie!!!

Kasia dobre wieści!!! 13grudnia D ma wolne więc... Kto się pisze na spotkanie w Warszawie???

Daszka my dla rodziny szykujemy ale najbliższej bo nawet nie ma jak ludzi usadzić więc chyba na dwa dni rozłożę... :sorry2:

Krzysiuniu sto latek Kochany!!!

No i idę na zamknięty bo trochę mnie coś gryzie... :-(

Cześć!
Witam się i ja!
U nas temperatura opanowana. Może to było chwilowe, albo bolał go brzuch, bo rano zrobił taką brzydką kupę. Oby... A do lekarza i tak musimy iść.

Paula jeśli spotkanko będzie w sobotę (13 grudnia to chyba sobota:-p) to ja się piszę, oczywiście jak wszystko dopisze, czyli przede wszystkim zdrowie.
Daszka my urodziny Filipa połączymy ze świętami i też raczej sami dorośli, bo nie ma w rodzinie dzieci w jego wieku. Dopiero jedno się urodzi. A jakie menu? Świąteczne :-):-):-):tak::tak:

Wszystkie uciekają na zamknięty i nie ma z kim gadać.:-:)-:)-(

Wszystkiego naj, naj dla Krzysiaczka :-)

My mieliśmy urodzinki już wczoraj robić, ale impreza przełożona na następną sobotę :tak:
Paula super wieści:-):-):-) Dziewczynki to, które się piszą na spotkanie w Wawce 13 grudnia?? Myślałyśmy z Paulą nad tym, żeby na jakimś zamkniętym placu zabaw się spotkać i przyszła mi na myśl sala w Hula Kula. Dojazd jest dobry z każdego miejsca i wejście bez żadnych ograniczeń czasowych kosztuje 25 zł, rodzice mają wstęp gratis i spokojnie można się kawki napić :tak:Zresztą Pauli D. jeszcze nie wie, że mamy wobec niego niecny plan, żeby stał się na jeden dzień supernianią dla grudniaków ;-):-p

Elooo! Gdzie sie laski podziewaja?:-)

Oj, no to jak sie spotkadzie 13 dziewczynki, to bedziecie musialy jakiegos soka obalic, za moja Kayunie na roczek:tak: A Pauli D to na pewno bedzie uszczesliwiony (ja bym mu skonfiskowala kluczyki od auta, zeby nie prysnal;-):-D:-D)
Swoja droga fajnie, ze nam imprezka w sobote wypadnie:-)
A tak kurcze tez sie ciagle waham jak te urodzinki zrobic, bo myslalam o tym wewnetrznym placu zabaw, ale tam sie dlugo nie posiedzi i i tak trzebaby gosci do domu zabrac. No i dzieci byloby dosc malo, natomiast doroslych wiecej.... Normalna knajpa odpada, bo to imprezka dla dziecka, to co to za frajda przy stole siedziec? No a w domu tez nie mam stolu duzego zeby wszystkich posadzic, a na raty mi sie nie usmiecha robic... No i maly zgryz...
Chyba bede musiala szwedzki stol zrobic, zeby mozna bylo konsumowac gdzie popadnie i jak sie da na stojaco, czy siedzaco czy jak kto woli;-):-)... No i przede wszystkim jakos fajnie mieszkanko udekorowac.

Ach, najlepsze zyczonka dla Krzysiulka!!!:-D

Wszystkiego najlepszego dla Krzysiaczka na 11 miesiączek!!!:-):-):-)

(Wybacz starej ciotce, że wcześniej zapomniała, ale kochany - starość nie radość ;-))

reklama
Do góry