reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Monia ja też mam czasem takie zrywy - a wyjdę...tylko kurcze właśnie nie ma gdzie :baffled:
Ide coś zrobić, bo coś impreza się nie rozkręca :dry:

reklama
Mój pojechał na zakupy o godzinie 14 i do tej pory go nie ma :wściekła/y: Spotkał kolegę i miał z nim gdzieś tam podjechać, no i podjechał tylko, że nie powiedział mi, że to ponad 50 mil od Belfastu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I siedzę jak ten dupek wołowy w domu i się nudzę. Oliś śpi od jakiś trzech godzin, próbuję go obudzić, bo znowu jazdy w nocy będą, a ten urwis tylko się przerzuca na drugi bok :no: Zdjęłam mu nawet rajstopki bo myślałam, że to go rozbudzi no i się przeliczyłam, śpi dalej, tylko chrapanie słychać. Boję się nawet piwka napić, bo tylko mnie zmuli i jak się łaskawie pan i władca obudzi to sił nie będę miała. Wymiękam normalnie, czy ja się kiedyś będę mogła położyć jak biały cywilizowany człowiek, albo czy chociaż będę mogła wyrwać się sama z domu??

Kacha prawdopodobnie będziemy dziś w nocy obydwie czuwać z młodzieżą, bo moje szczęście tez za wczesnie poszło spać.

Nie mam nic do roboty..spać mi się nie chce. Nuuudy

Witajcie!
Jak tam leci? Nuda powiadacie...
Pewnie na zamknięty czadu dajecie ;-);-);-);-):tak::tak::tak:
Stefanka, toż to jawna dyskryminacja tych, co na zamknięty nie mogą:tak:;-);-)
Kasieńko, współczuję ci tego, że nie możesz iść "normalnie" spać. A próbowałaś małego przestawić? Czy on śpi jak chce i nic nie można na to poradzić?

Ja jestem.
Tzn troche jestem, a troche mnie nie ma. He he, nie zartuje. Telewizje tylko ogladam i sie nudze.
Asiacur- na zamknietym stefanka na pewno zdiecia na golasa wystawila... he he , nic nie tracimy kochana...:-D;-):-):-D

reklama
Do góry