reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia juz znalazlam, ode mnie blisko.

A zapomnialam Wam napisac. Wczoraj bylismy w tej Mrowkolandii i Kuba nie specjalnie zdowolony. Na dywanie bawil sie tymi zabawkami co tam byly i tymi pchaczami ale w kolkach plakal, bal sie bo tam byly inne dzieci i wskakiwaly i robil sie hasal i nie chcial nawet w nich siedziec. :no::no:. Takze narazie odpuszczam, poczekam az bedzie sam chodizl moze bedzie lepiej.

alex my wlasnie z J zaplanowalismy wycieczke do Ciebie :) prosze mi przestawic atrakcje turystyczne! wiem ze jest jakies oceanarium czy cos?? no i jakis mily B&B !
jutrzenka a kiedy do mnie podjedziesz???

jutrzenka a ja do ciebie to na kolanach bym nawet przyszla!! gumowce bym zdarla!! a co!! ale nie mam czasu i dlatego ty musisz do mnie.

stefanka- tak, jest oceanarium, na BARBICAN- sa znaki drogowe na to miejsce, bo tam duzo turystow sie kreci. Co do B&B to nie wiem, bo sie nigdy nie rozgladalam, ale poszukam. A inne atrakcje..? Nie ma za wiele w Plymouth. Nie wiem, musze pomyslec.

A Ciebie widze jutrzenka szal zakupowy ogarnal... Tutaj to samo. Wszyscy juz szaleja za prezentami, w miescie ludzi jak mrowkow, hi hi....

Ostatnia edycja:
Nie tylko Jutrzenkę ten szał ogarnął ;-) Mnie też, tylko, że zamiast sobie w końcu coś kupić to non stop dla Młodego coś kupuję, a on mi się tak odwdzięcza, że spać po nocach nie chce:-p Dopiero moje maleństwo kochane usnęło i to po półgodzinnym bujaniu na rękach ;-)

reklama
Jutrzenka, ale Ty rozrzutna jestes!;-) Albo sie przyznaj ile w totka wygralas;-):-D

Kasia, a Ty juz Olisiowi kampanie prezydencka szykujesz? To sie nazywa zaradna mamusia!!!:-):-D

A my dzisiaj w Kindermotion bylismy i kurka jak na zlosc full dzieci, ale same starsze, nawet jednego pelzacza nie bylo... No ale Kaya nie narzekala, tylko taka powazna byla jak obserwowala szalejace "starszaki", ze szok...
I faktycznie troche strach zeby maluchowi rozbrykana dzieciarnia krzywdy nie zrobila, bo musze przyznac, ze wielu rodzicow nie pilnuje swoich pociech, ktore szaleja rowniez w miejscach przeznaczonych specjalnie dla maluszkow. I wstyd sie przyznac, ale normalnie chyba bym stlukla takiego czorta, ktory by mi dzidziunie uszkodzil:wściekła/y: Musielismy pilnowac, wiec jak kwoki nad Kaya siedzielismy, ale bylo warto bo jednak jej sie podobalo:tak:

Jak ja nie lubie poniedzialkow..... Mimo to niech sie tydzien wszystkim milo zacznie!:-):tak:

Do góry