reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia straznie mi przykro! Może jak już wiecie co mu tam siedzi to można zadziałać. Trzymam kciuki, żebyście się w końcu pozbyli paskudztwa.

reklama
Gorące Zyczonka dla Oliwci!!!
Witam sie po całym męczącym dniu - mam nadzieje ze nocka będzie znośna, mały nie ma gorączki, bo ciągle pompuje w niego calpol, ale teraz jak śpi to ma całą głowę spoconą, okropne, ale ma tak zawsze jak jest chory.

Asia - zdrówka dla Filipa, wiem co przeżywasz bo mój Jasiek miał właśnie 2 tygodnie zdrówka, a tak to od początku jak zaczął złobek to 2 miesiące cięgle chory... i jeszcze mnie wszyscy pocieszają ze tak będzie ciągle, szczególnie w zimnym półroczu. Aż do (pocieszające ???) około 4 roku życia.:crazy:

No to chyba na razie bo będe musiała troszkę się wyspać, jutro do pracy... uuuu....

usypia bidulek. Mam nadzieję, że to minie wszystko, bo już mi szkoda tego mojego synka.

Stefanka, to jest już nasz dwie, bo ja też nie mam pojęcia co się może dziać.

Witam i dobranoc mowie od razu. Padam z nog, po 21 wrocilismy do domu bo bylismy na kolacji w Wawie w Sphinxie i zachaczylismy o Leroy Merlin i H&M i Smyka. Kupialm Kubusie koszule z kamiezlke w Hamie.
Kurde jakie ceny zabawek w smyku :szok::szok::szok::szok::szok:, gadajacy robot taki co zamierzam kupic R brata corce kosztuje w Carrefourze 104 a w smyku 200 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Nie wiem skad oni te ceny biora :szok::szok::szok:. I tak na wiekszosci zanawkach jest. Ale maja wyprzedaz ciuchow i kurtki sa przecenone o 25% i inne ubranka tez.

Asia, Daszka kurde biedne te Wasze szkraby, oby ich puscily te choroska. :tak::tak::tak:

Stefanka goła na zamkniety, a tak to nudy :no::no:

I nie wiem co jeszcze.

A widze ze tu niezle pijanstwo sie szerzy :-p:-p:-p i kto tu nakreca do picia, Dotka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:;-);-) i rozpja nasza Magdalenke.

Madzia ale tolerancyjna jestes, ja bym sie w zyciu nie zgodzila zeby moj R co tydzien gdzies w weekend wychodzil :no::no::no:. On nie chce wiec nie mam problemu ale u nas by to nie przeszlo :no::no:

Dobranoc, jutro bede wieczorem bo jedziemy z moja mama do Wawy do Carrefoura kupic malemu prezent na urodziny i gwiazdke i mojej siostry synowi jakis prezent na 11 urodziny.

A tak w temacie - co planujecie na pierwsze urodziny? Bo ja chciałam zaprosić paru znajomych, niestety nie będzie rówieśników dla Jasia :sorry2:, i zaproponować wszystkim menu takie jakie może jesć solenizant... może to głupi pomysł...:confused:
myślałam o "torcie" z placka biszkoptowego z kremem z jogutru (z żelatyną) i jakiś placek marchewkowy (jakby któaś Cioteczka miała sprawdzony przepis to fajnie, poproszę:tak:), do tego soczki, woda, kanapeczki... no nie wiem co jeszcze... no duzo balonów!

głupi pomysł?

jutrzenka wow w warszawie ?? no no no!!! zazdroszcze!! pewnie do tej pory glowa cie boli od tych wszystkich swiatelek ??? heheh

reklama
Do góry