reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Asiacur kurcze, wierzę że nieźle się musiałaś przestraszyc
Dobrze, że lekarz wam rozjaśmnił sytuację i że to nic groźnego:-)
Ja musze się Wam czymś pochwalic
Dzisiaj mój synek pojechał do babci i dziadka na pół dnia żebym ja mogła odpocząc. Oczywiście po dwóch godzinach dzwoniłam żeby spytac jak sobie radzi mój kochany synek:-) Nie tęsknił, nie płakał, był bardzo grzeczny
O 16 po niego pojechałam i jak mnie zobaczył to aż piał z zachwytu, jeszcze nigdy nie widziałam go tak uradowanego

Przytulał mnie i całował aż sama sie popłakałam
A jak posadziłam go na chwilę na podłogę żeby zdjąc kurtkę to zaczął strasznie płakac z ogromnym żalem bo chciał jeszcze się poprzytulac
Tak mocno się stęsknił
Kochany mój:-):-)

Ja musze się Wam czymś pochwalic

Dzisiaj mój synek pojechał do babci i dziadka na pół dnia żebym ja mogła odpocząc. Oczywiście po dwóch godzinach dzwoniłam żeby spytac jak sobie radzi mój kochany synek:-) Nie tęsknił, nie płakał, był bardzo grzeczny

Tak mocno się stęsknił

alex3meyer
Matka gagatka
Sylwia- fajnie tak, jak sie przylepiaja, nie? U mnie to nawet bez powodu Olivier przyjdzie i sie przytuli
. Male slodziaki:-)
Asia- no, powiem Ci, ze brzmi groznie, tez bym sie przerazila. Dobrze, ze od razu zasiegnelas jezyka...
A gdzie reszta? Meldowac sie....

Asia- no, powiem Ci, ze brzmi groznie, tez bym sie przerazila. Dobrze, ze od razu zasiegnelas jezyka...

A gdzie reszta? Meldowac sie....
Paula21
Grudzień '07
Alex ja się melduję!!! 

Sylwia fajnieee... :-):-):-) Nasze dzieciaki coraz więcej rozumieją...
;-):-)

Sylwia fajnieee... :-):-):-) Nasze dzieciaki coraz więcej rozumieją...

alex3meyer
Matka gagatka
No, tak to rozumiem....

A Ty stefania gdzie sie ukrywasz? Spotykamy sie jutro, czy nie, bo nie wiem czy mam pachy golic...

A Ty stefania gdzie sie ukrywasz? Spotykamy sie jutro, czy nie, bo nie wiem czy mam pachy golic...
Paula21
Grudzień '07

Monia no wracaj. Może się towarzystwo rozkręci ;-):-)
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Wiktorek bardzo dziękuje za pamięć buziaki
Dota...już nie niebieskooki...w tej chwili już jest mieszany...zieleń zaczyna wychodzić powolutku
Monia - no świetnie! Ja w ogóle nie rozumiem , jak on taką Laseczkę tak źle mógł traktować!
Oliwciu, Elciu, Jasieńku, Ksawciu, Filipku - zdrówka!
Sylwia ja mam takie akty miłości codziennie jak wrac z pracy i przez godzine nie moge Młodego odłożyć, wisi na mamusi jak małpka. A potem wraca tatuś i przeskakuje na następną ofiarę
Kochają nas te dzieciory - nie ma co!
Ja dziś się na impreze nie piszę, bom słaba więc zaraz idę spać ;-)
Bawcie się dobrze Kochane!
Dota...już nie niebieskooki...w tej chwili już jest mieszany...zieleń zaczyna wychodzić powolutku
Monia - no świetnie! Ja w ogóle nie rozumiem , jak on taką Laseczkę tak źle mógł traktować!
Oliwciu, Elciu, Jasieńku, Ksawciu, Filipku - zdrówka!
Sylwia ja mam takie akty miłości codziennie jak wrac z pracy i przez godzine nie moge Młodego odłożyć, wisi na mamusi jak małpka. A potem wraca tatuś i przeskakuje na następną ofiarę

Kochają nas te dzieciory - nie ma co!
Ja dziś się na impreze nie piszę, bom słaba więc zaraz idę spać ;-)
Bawcie się dobrze Kochane!
reklama
Paula21
Grudzień '07
Oj coś mi sie wydaje że nie będzie dziś powtórki sprzed tygodnia