reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asiacur kurcze, wierzę że nieźle się musiałaś przestraszyc:szok: Dobrze, że lekarz wam rozjaśmnił sytuację i że to nic groźnego:-)

Ja musze się Wam czymś pochwalic:tak::tak:
Dzisiaj mój synek pojechał do babci i dziadka na pół dnia żebym ja mogła odpocząc. Oczywiście po dwóch godzinach dzwoniłam żeby spytac jak sobie radzi mój kochany synek:-) Nie tęsknił, nie płakał, był bardzo grzeczny:tak: O 16 po niego pojechałam i jak mnie zobaczył to aż piał z zachwytu, jeszcze nigdy nie widziałam go tak uradowanego:-D:-D:-D Przytulał mnie i całował aż sama sie popłakałam:tak: A jak posadziłam go na chwilę na podłogę żeby zdjąc kurtkę to zaczął strasznie płakac z ogromnym żalem bo chciał jeszcze się poprzytulac:szok:
Tak mocno się stęsknił:tak: Kochany mój:-):-)

Sylwia- fajnie tak, jak sie przylepiaja, nie? U mnie to nawet bez powodu Olivier przyjdzie i sie przytuli :tak:. Male slodziaki:-)
Asia- no, powiem Ci, ze brzmi groznie, tez bym sie przerazila. Dobrze, ze od razu zasiegnelas jezyka...:tak:

A gdzie reszta? Meldowac sie....

Wiktorek bardzo dziękuje za pamięć buziaki
Dota...już nie niebieskooki...w tej chwili już jest mieszany...zieleń zaczyna wychodzić powolutku

Monia - no świetnie! Ja w ogóle nie rozumiem , jak on taką Laseczkę tak źle mógł traktować!

Oliwciu, Elciu, Jasieńku
, Ksawciu, Filipku - zdrówka!

Sylwia ja mam takie akty miłości codziennie jak wrac z pracy i przez godzine nie moge Młodego odłożyć, wisi na mamusi jak małpka. A potem wraca tatuś i przeskakuje na następną ofiarę :-D
Kochają nas te dzieciory - nie ma co!

Ja dziś się na impreze nie piszę, bom słaba więc zaraz idę spać ;-)
Bawcie się dobrze Kochane!

reklama
Do góry