reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kurcze laski 21 stopni:szok::szok::szok::szok::szok::szok:matko przeciez idzie zamarznac ja najmniej bede miała 23 i jest w sam raz miło przyjemnie
wrócilismy od lekarza i tylko katarek ufffff u mnie tez
dla małej przepisała EUPHORIUM , NASIVIN, CLEMASTINUM,I WIT C

Ela zdrówka dla was...:tak::tak::tak:
U mnie koło 23stopni jest ale mieszkanie na parterze i chłodno od podłogi bo piwnica zimna... A w łazience mam koło 15 stopni :szok::szok::szok: to się hartujemy :-D:-D:-D
do kąpieli włączam farelkę bo koszmar... :baffled::baffled::baffled:

Joanna to fajnie posiedzisz z Niuniem... :tak::tak::tak:

Daszka zdróweczka dla Jasieńka...:-):-):-)

Sto lat dla Wiktorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak: Czy te choróbska nie mogą się przyczepić np. do jakichś meneli, którym i tak wszystko jedno, byle wóda była:confused::wściekła/y:

My właśnie od fizjoterapeutki wróciliśmy i tradycyjnie Młodemu się ćwiczyć nie chciało:-p Fizjo powiedziała, że coraz bardziej uparty się robi i, że mam być upartsza od niego. Hehehehe, ja to wszystko wiem i staram się być bardziej zawzięta niż on, ale Oliś potrafi naprawdę niezłego rabanu narobić jak coś idzie nie po jego myśli. Nie płacze, ale drze się wniebogłosy jakby go ze skóry obdzierali;-) Cholera nie dość,że odziedziczył charakterek po całym zespole to jeszcze i po mamusi :-p

A co do temperatury w mieszkaniu to nie mam termometru, ale góra 20 stopni jest, jak jest za gorąco to zbyt senna jestem:-p Młody też preferuje tzw. zimny chów :tak: Śpi bez żadnego nakrycia, jak tylko go przykryję to jest wojna, więc nie ma sensu z tym walczyć.

Cześć dziewczyny!

Odebrałam wyniki wymazu z gardła i z nosa Filipa. No i się przeraziłam. Wyszło, że w nosie ma dość liczne kolonie gronkowca złocistego, a w gardle dwoinki zapalenia płuc. Od razu zadzwoniłam do lekarza prywatnie no i trochę mnie uspokoił. Powiedział, że to łagodna postać i każdy z nas ma jakieś szczepy tych bakterii. Ale dobrze, że zrobiłam, bo teraz jak będzie znów gorączkował to wiadomo będzie jak go leczyć. A na razie nie ma sensu podawać antybiotyku. No w poniedziałek jeszcze pójdę do naszej lekarki publicznej.
Powiem Wam, że jak to przeczytałam to się przeraziłam, bo dwoinka wywołuje np. zapalenie opon mózgowych. Kuźwa!:-:)-:)-:)-( Chyba nie będę mogła dziś w nocy spać.

U nas w domu tez bardzo ciepło. Nawet nie wiem ile, ale na pewno koło 25 stopni. Wiem, że to za gorąco, ale mam stary typ kaloryferów bez termostatu i nie mogę obniżyć. Staram się małego nie ubierać za ciepło. Pewnie tych wszystkich syfów nabawił się w żłobku. K....

Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom.

Asiu, dobrze, że wiecie na czym stoicie i dobrze, że do lekarza zadzwoniłaś i Cię uspokoił:tak: Ja to jestem taki debil, że jak coś jest nie tak to od razu w necie wyszukuję i zawsze jakieś ciężkie choroby mi wychodzą :sorry: I od razu dopasowuję objawy do różnych dziwnych chorób :sorry: Niech te paskudne choróbska już dadzą spokój Filipkowi i wszystkim naszym dzieciaczkom :tak:

Asia to przynajmniej wiecie co jest na rzeczy, dobrze ze to nic powaznego.
A neta tez czytam :wściekła/y::wściekła/y: ale nie umiem sie oprzec :wściekła/y::wściekła/y:

A mojemu malemu idzie gorna dwojeczka ale jakos tak strasznie dziwnie, wisi mu dziąslo :szok::szok::szok::szok::szok::szok:, tak jakby zab przecial dzioslo i ono zwisa :szok::szok::szok:. Kurde dziwne ale chyba go nie boli bo je normalnie.

reklama
Do góry