reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

buzi dla Wiktorka
my lecimy na 12 do lekarza bo malej cos tam charczy tak jej ten katar leci ze szok a i ja chora gardło mnie boli i katar mam blllle
ile macie stopni w domu????? ja 25 hmmm za duzo????? a mała jak tyle stopni to w koszulce smiga i 1 okno uchylone .....
jak myslicie???????

reklama
hej

to może bebiko ha jednak lepiej takie hypoalergiczne

asia to może być skaza jak to tak wygląda idz do alergologa niech to obejrzy bo z tego co i wcześniej pisałaś to Filip może być uczulony

elcia u nas 20 stopni 25 to za dużo jest za ciepło mała cienko ubrana i masz uchylone okno spoci sie i katar przeziębienie gotowe tym bardzie że teraz troche wieje obniz temperature koniecznie

buziaki dla Wiktoriusa:-D:-D:-D

Hejka:-). Ale mi sie pospalo. Kurcze, wstalismy z malym o 8:50 :szok::szok::szok:. Nie przywyklam do takiego poznago wstawania... he he ale nie powiem, jest fajnie....:tak::-)

Elcia- my tez okolo 24 stopni mamy, my tu nawet nie grzejemy , tak sie po prostu caly czas utrzymuje. I tez sadze, ze to za duzo. No ale szczescie, Oliwier nie choruje mi....:no::happy:

WIKTORKU- wszystkiego najlepszego!

Grzechotka ale okno jest uchylone np w kuchni jak mała nie chodzi tam i nie wieje a u was 20 stopni :szok::szok::szok::szok::szok:brrrr chyba bym zamarzła

a teraz sprawdziłam i mam23 stopnie a wieczorem napewno 25 ale nie u małej gdzie spi tylko w dziennym pokoju chyba dobrze23 co????

elcia lekarze mówia że dzieci powinny mieć od 18-21 stopni a 20 stopni to wcale nie jest zimno my juz jesteśmy przyzwyczajeni Kuba tez czasmi jak na dworze jest bardzo zimno to odkrecami na noc w salonie tylko grzejnik ale ja rano i tak zakęcam bo mi za goraco

a Kuba właśnie histerie odstawia ale nie reaguje bo mu zabroniłam szafek otwierać i go zabrałam od nich no i ryk biedne nieszczęślkiwe dziecko :-D:-D

HEj
a u nas w nocy gorączka 39,1 i zaczynał sie katar popołudniu....:-( znowu coś załapał - albo w złobku albo od tatusia... kurcze a był prawie 2 tygodnie zdrów... już mi ręce opadają. Po paracetamolu mu spadło po godzinie (dostał 5ml) i dalej dostaje po 3.5ml i ma 37stopni. Dobrze że weekend idzie i będziemy w domu.

Buziaczki dla Wiktorka - duzo zdrówka!

Hej

Maly walczy ze snem :-D:-D:-D

Buziolek Wiktorku kochany

Daszka zdrowka zycze dla Jasia

A tak wogole to juz ostatni miesiac odliczamy takie mini urodzinki, od grudnia juz roczniaki a potem juz latka bedziemy liczyc.

Elcia wg mnie zdecydowanie za duzo. Wszedzie pisza jak moi Grzechotka ze do spania to 20 wystarczy. U nas jest programator steryjacy ogrzewaniem i on wisi na 3 poziomie w domu (mam 4 poziomy) i tam ma temp 21 stopni. W sypialni jest tyle bo jest obok ale na dole w salonie i kuchni jest nawet chlodniej. Ja sie przyzwyczailam, chodze w spodniach i bluzce w domu bo jestem zmarzluch ale moj R cala zime tylko w slikach po domu smiga. Kubus ma dlugi rekach i rajstopki lub spodenki.
Moja mama przezywa ze mu zimno i czasem mu kamizelke zaklada ale opn sie przyzwyczail. W tamta zime jak sie urodzil tez ile stopni bylo i nie chorowal (raz katarek juz w marcu). W ta zime tez raz katarek tylko mial i ta trzydniowke. Jak go kapiemy to w lazience jest cieplej a wychodze go ubierac na lozko i tez sie nie przeziebia.
Ja sadze ze lepiej hartowac troszke malucha niz jak R brat z zona swoja mala cieplo ubieraja mimo ze jest starsza i ona im ciagle choruje.
I zdrowka dla Oliwki

Ach sie rozpisalam, gadula ze mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Monia straszniesie ciesze, jak zobaczylam zdjecia na NK to sie cieszylam i myslalam czy napiszesz o nas. Oby juz tak zostalo, mam nadzieje ze przemyslal.

Ostatnia edycja:
WITAM!!!
U nas jest też 21stopni jedynie w łazience troszkę cieplej:tak::-)
ELCIA zdrówka dla was dziewczyny:tak:
DASZKA zdrówka dla JASIA biedaczek może się w żłobku rozchorował:tak:;-)
A my już po wizycie u lekarza wszystko w porządku ranka się ładnie goi i nawet nam szwy wyciągli już:szok:a krzyku było co nie miara.....
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA
A ja dostałam jeszcze L4 na cały przyszły tydzień:-p:tak::-D
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!!

reklama
Ogromne buziaczki dla Wiktorka :-)
images

Do góry