reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
He he, Olinek to dopiero artysta :-D:-D, biedna mama...:tak::baffled::-D
Gotuj stefa gotuj, bedziesz miala czym gosci raczyc....

Ja swojego to dopiero niedawno polozylam, bo mial pozna drzemke. Zjadlam kolacje i teraz na necie buszuje.

Asia podziel się. Może zaszczep mi odnóżkę tego drzewka :-D:-D:-D:-D:-D

Ja też bedę szczepiła i podam dalej. Stefa Tobie wyślę w pierwszej kolejności będziemy sobie rwały $$$ :-D:-D:-D:-D i wysyłały do Wilczęt zaliczki :-D:-D:-D

No Olinek artysta, ale czasami mógłby litość dla swojej matki okazać... Ale nie, bo po co;-) Jeszcze jest na tyle bezczelny, że jak coś do niego mówię stanowczym głosem to uszy zatyka :baffled: Nie ma co gadać, rozpieściłam bestię i moi rodzice jeszcze dorzucili do tego swoje pięć groszy... Teraz pościągał skary, nawet nie wiem gdzie je wywalił i zakłada sobie zabawki na nogi:-) Do spania jakoś mu się nie spieszy, no tak na Tomka pewnie czeka. A propos T. to zaraz wróci z pracy i pewnie mnie od kompa niestety odpędzi :-(
Dobrej i stosunkowo udanej nocy dla tych co zmierzają na białą salę ;-):-)

oj paula koniecznie do wilczat bo ja to juz na oparach lece :))
alex wpadaj bo juz gotowy rosol i nawet makaron!!
jutrzenka ja juz dawno podejrzewalam !! w sumie budowa domu na wsi troche kosztuje a z tego co pamietam jeszcze chcecie chlewik dobudowac ??

Stefanka na jakiej wsi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A z tym chlewikiem to niezly pomysl w sumie, wlasne miesko i Kubus by mial jakies zwierzatko :-D:-D:-D a i jeszcze bym zarobila bo Paula by ode mnie kupila bo z pewnego zrodla :tak::tak::tak:

reklama
jutrzenka no wez nie zartuj ze w miescie !!!
alex jeszcze nie ale jak dasz znac to zrobie !!!
oo ranyy jutro z dzieciakami ide na wyprawe do ASDA zeby zobaczyly piekarnie i rozne takie...no ale chociaz dadza mi ciastko :)

Do góry