reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hello Babeczki,
Ja tylko tak na chwilkę

Wróciłam do pracy - tragedia.
Dziecko na nowo chore - tragedia
Ja chora - tragedia
Ale na szczęście cała reszta bez zarzutu, nawet teściowa przeprosiła :-)

Neluś STO LAT!

Weroniczka - wypaśny prezencik! Choć rodzice przepłacili, bo jak już wiesz my tu mamy siłę roboczą za całkowita darmoszkę :-D:-D:-D

Anetko zdrówka dla Madzi!

Brawa dla postępowego Kubusia :-)

hehe Oliś - tak trzymać !!!!!! :-D:-D:-D

Śpijcie słodko Koleżanki

Sto tysięcy buziaków dla Kayuni i Łukaszka :-)

Witam się z Wami z rańca z podkrążonymi oczami:-( Macie może Kochane jakiś sprawdzony sposób na biegunkę u dzieci?? Olisieńka dzisiaj całą noc czyściło, dopiero biedny zasnął. Może to w końcu na te zęby, no cóż, jak jutro się będzie utrzymywać to pójdziemy na ostry dyżur do szpitala. Jak na razie co chwilę go dopajam, jeść nie chce (chociaż jak ja bym miała sranie to pewnie też nie myślałabym o jedzeniu). Poza biegunką zachowuje się po swojemu, czyli po Olisiowemu, psoci i ma dobry humor.

sto latek dla Kayi:tak::-D:-)
Łukaszek dziękuje za życzenia:tak:
kasia- Sferia działa tylko w okolicach Warszawy i Ostrołęki, niestety:-( Fajny ten Oliś, wesoło masz z łobuziakiem:tak::tak:Z biegunką lepiej iść do lekarza bo to może być infekcja. Ja Łukaszowi dawałam lacid. Podobno dobrze działa wywar z czarnych jagód.
madzia- zdrówka dla was
anula- ładny suwaczek, ja też miałam z tym problemy na początku
Jutro idę na urlop bo męża trzeba odwiedzić w szpitalu. Kurcze ale się za nim stęskniłam, a dopiero 3 dni go nie ma:szok::szok:. A Jak był w domu to mnie cały czas denerwował.:dry:
miłego dnia dla wszystkich.

STO LATEK DLA KAUYNI
moja malutka ma katar buuuu:-:)-:)-:)-:)-( co podawałyscie swoim maluchom na katar ?????niewiem nasivin???? pamietam ze kiedys te krople podawałam któras pomietam podawała OTRIVIN ale taki jak dla nas????? nie za małe malenstwo????
KASIU a własnie niedawno miałas depreche ze Prezes nic nie robi no to masz :-D:-D:-D:-D:-D:-Di niech daje a podwójna a nawet poczwórna siła hihihiihihihi zebys nigdy juz nie mówiła ze nic nie robi hihihihihi no i zycze wytrzymałosci laska :tak::tak:;-);-)

hej:-):-)

Zdrowka dla chorutków:tak:

Aga a długo Twój mąż bedzie w szptalu? kurcze biedak:tak:Zdrówka zyczymy!:-)
Ela no nie wiem nie milismy jeszcze katarku, ale tez mam kupiony otrivin tak na wszelki wypadek..

Kayuniu buziaczki,najlepszego!!!:-):-):-)

reklama
Dzień-Dobry!!!
Ale na dworze brzydko....
ELCIA ja mam Nasivin:tak:
AGA zdrówka dla męża i udanego wypoczynku:tak:
MADZIA zdrówka dla was:tak:
KASIA to wesoło w domku z OLISIEM:tak::-)
A my jutro do lekarza znowu będzie wielki wrzaska.....
MIŁEGO DNIA!!!

Do góry