reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

O kurcze ile zaproszen...:szok::szok::-D:-D.
No to pieczcie dziewczyny ciacho....byle nie zakalca...:-D:-D:-D

Uff, poprasowalam, uprzatnelam troche po przejsciu tornada Oliwier i teraz mam chwilke dla siebie.

Anula- no i bardzo dobrze Ci wyszlo, ladana sygnaturka..:tak::tak:

reklama
A moje tornado Oliver zasnęło na podłodze, więc i ja się idę kimnąć, bo pewnie niedługo będzie pobudka i szaleństwa do później nocy, więc sił muszę nabrać ;-):-p

hej
pisze do was zzzzz pracy:-D:baffled:
jeszcze niestety siedzę tu i kwitnę czekam na jakiego ś gamonia co sie sam nie umie nauczyć czasów przyszłych bo mam konsultacje dziś ale może nie przyjdzie oby oby

ale mi się nie chce i tak mia lam dzis trudne zajęcia bo trudny temat ale jakoś zajarzyli o co chodzi

Cześć dziewczynki!
No i wróciłam do pracy po chorobie i jak widać nie mam zbyt wiele czasu na neta. Moje dziecię już padło. Pewnie ok. 4 się obudzi i będzie skory do zabawy.
Kal.aga - zdrówka dla męża. To się chłopina dorobił.
Dużo zdrówka dla Madzi. Mam nadzieję, że szpital nie będzie potrzebny.
Ja kiedyś też odmówiłam przyjęcia Filipa do szpitala, bo bałam się, że jeszcze dodatkowo czymś się zarazi. U niego były tylko wymioty i na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

Dziewczynki jak Wam się nudzi to zapraszam do mnie. Prasowanie czeka:tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-):-):-)bo mnie się nie chce.
Mam jeszcze w tym tygodniu szkolenia (jutro i sobota), więc nie wiem kiedy się za to cholerstwo wezmę.
Nie wiem co pisać. Może coś później.

Skleroza
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów: Neli i Łukaszka!!
Jeśli o kimś zapomniałam to wybaczcie starej ciotce.

Ostatnia edycja:
Hej,hej!!!

Anetka zdrówka dla Madzi... :tak:;-):-)

Kasia wy to się macie z tym spaniem :-D:-D:-D

Weroniczka mi też by było dziwnie ale może niech robią te porządki a Ty dbaj o siebie Kochana... :tak::tak::tak:

Ela co Ciebie dziś nie ma??? ;-)

Anula ładna fotka... Większość z nas miała problemy z takimi rzeczami na początku :tak::-);-)

Idę na "Na wspólnej" Sylwia a gdzie to wyczytałaś? Na stronie serialu?:-D;-) Tam często piszą ciekawostki... też czytam albo w programie tv na wp :-D:-D:-D

Anula- no wyszlo wyszlo. :tak::-). Ja tez na poczatku nie wiedzialam co i jak, chyba tak jak Paula mowi, kazdy tak ma.

A tutaj strasznie znow dzis cicho.
Gdzie Elcia, albo Sylwia..? A inne?

halo jestem:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:
tak mi cos dzis brakło czasu ale podczytywałam was byłysmy dzis na długasnym spacerze i na kawce byłysmy i mała padła o 14 nie miała sił doczekac domu wiec kapneła po drodze i tak pózniej obiad a teraz T kompa oblezył i dupa :-:)-:)-(
ale tez mam strasznie duzo pracy i niestety kochane ja jeszcze bede dzis pracowac:-:)-:)-:)-:)-(
STO LAT DLA ŁUKASZKA I NELI
oj i jak dobrze ze Madzi nic nie jest ........i bidny Ksawus rozbił czółko ...ciotka dmucha i całuje zeby szybko sie zagoiło i blizny nie było
a moja mała jakis katar dostała moze to tylko tak dzisiaj:baffled::baffled::baffled::baffled:oby
miłych wieczorków kochane
buziolki dla wszystkich

reklama
Do góry