reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
cha Jutrzenka kase przepiła i nie ma czym zapłacic a co gorsza to to ze to łapówka była od dziewczyn ze swinki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i co było warto brac łapówke??// a tak pisała ze ni bierze hihihi
Stefanka - helołłłłłł napisz cos do mnie;-);-);-);-)
a Sylwia jak ja za toba teskniłam ze az siły nie miałam o tym pisaC :-:)-:)-:)-:)-:)-(dobrze ze juz jestes ;-);-);-);-)
Paula:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dlaczego olałas moje wołanie o pomoc???:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Sylwia, czyżby? Coś tu Elcia imputuje...

Cicho jakoś się zrobiło na wątku... aaa, większość na baletach... Zmykam i ja, ale na białą salę. Dobrej nocki.

Dobry wieczór Wszystkim!
miło mi się zrobiło, dziękuję Wam Mamuśki!
Ostatnio mi tesciowa suszy głowę o to że Jaś powinien mieć rajstopy pod spodniami... a ja jakoś się nie mogę przekonać. Spodnie ma ciepłe (dresiaki) w domu jest koło 21 stopni i nie wydaje mi się żeby mu było zimno... no i co u Was w takiej sprawie? Chłopaki noszą rajstopki pod spodniami?
No na dwór jak wychodzimy to Jasiek na taką grubą mufkę w wózku że zimno mu nie jest, wiec tez mi się nie wydaje żeby "rajtki" były potrzebne...

buziaki

Daszka, wita po długiej przerwie :))
U nas albo rajtki albo spodenki po domku, a na dworze i o i to ale bez żadnego okrycia. Weź pod uwagę że przegrzewanie jest gorsze.
Ja dobre rady o ubieraniu dziecka od każdego słyszę i wypuszczam drugim uchem ;)

a widzialyszcie TVN24 podobno jutrzenka tak szalala ze policja musiala interweniowac!! wlasnie ja scigaja bo z wytrzezwialki zwiala!

Oj Stefcia Stefcia :-D:-D:-D

Ja juz wrocilam i wbrew wszelkim spekulacjom bylam kierowca na imprezei ktora zreszta byla bezalkocholowa, ale nie dziwie sie ze Wam tylko jedno w glowie.

Kubus byl zafascnowany kolorowymi swiatlekami tzn kolorofonami :-D:-D, patrzyl sie i byl w szoku, muzyki sie nie bal, tanczyl z mamusia na rekach a raczej mamusia tanczyla z nim na rekach :-D:-D. Wytrzymal do 21:15 bo juz tarl oczy i jak go ktos zaczepial to sie wtulal i jeczal. Przyjechalismy do domu, obmylam go prysznicem zjadl i od razu zasnal. Moj bohater, potem wkleje jakies zdjecie ale malo zrobilam

Co do spotkania to tez bylabym za tm zeby to gdzies na srodku zrobic, gdyby mialo dosc do skutku to zeby dziewczyny z polnocy i ze slaska mogly dojechac, bo na slask to od wiekszosci zz nas to kawal drogi i nie wiem czy to wypali, :no::no: a tak gdzies na srodku to zawsze ktos da rade. Jak dla mnie Warszawa moze byc :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Daszka u nas w domu albo rajstopki albo spodenki a na dwor rajstopki i dzinsy albo sztruksy

reklama
ja słyszałam całe lato o skarpetkach, teraz słyszę o bucikach, o kocu na dworze...a jest ciepło.Niestety babcie się opiekują młodym i wprowadzają swoje rady w czyny :baffled: ale walcze walcze ;-)

Do góry