reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Daszka, na mnie jak plachta na byka dziala "powinnas":-)

Ja na dwor Kaye dosc cieplo ubieram, no ale to w duzej mierze od pogody zalezy....
A w domu tez mam cieplo wiec raczej dosc lekko i zeby wygodnie bylo.
Daszka, sluchaj swojej intuicji, a tesciowa olej. W koncu jestes ostatnia osoba, ktora by chciala synowi zaszkodzic... A na spacer zawsze mozna zabrac dodatkowy kocyk czy cos i tez bedzie ok w razie czego.

Widze, ze nie tylko daszki tesciowa trzebaby wychowac:)
Najpierw dostalysmy synkow na wychowanie, a jak sie wlasne dzieci pojawiaja, to i tesciowa albo wlasna mame trzeba wychowywac....o matko!

Jutrzenka, no to fajnie, ze fajnie(bylo;)) Chetnie zobacze fotki:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej,hej:-)

Daszka:-)

dziewczyny no jasne, ze z tym spotkaniem to jednaj gdzies na srodku....to tak wychodzi najlepiej Warszawa lub okolice....tylko to gdzie dokladnie, to zadanie dla mieszkanek Mazowsza:tak:to bedzie najsprawiedliwsze rozwiązanie...:tak::-)

Miłego dnia!!!:-):-)

Witka, joł joł:-):-):-)

Och, ta Elcia ma dłuuuuuuuugi jęzor:tak::eek::angry::evil:

Daszka ja na spacer ubieram rajstopki tylko jak mam zamiar isc na plac zabaw bo wtedy wyciagam go z tego ocieplacza:-) Rób tak jak dziewczyny mówiły, słuchaj tylko własnej intuicji:tak: Przecież poznałabyś jakby Jaś zmarzł:sorry::sorry:
Zresztą ja uważam, że troszkę trzeba dzieci hartowac:tak: szczególnie w tym kraju bo inaczej większosc roku będą musiały siedziec w domu bo bedą sie przeziębiac ciągle.

Czesc dziewczyny
Ja tez uwazam ze sluchac swojej intuicji, jesli chodzi o ubieranie dziecka. Kazda mam dobrze wie, czy dziecku jest za zimno, czy za cieplo....
U nas w miare przespana nocka:szok::szok:, wstalam tylko 2 razy. Ale nie nastawiam sie ze to sie predko powtorzy, pewnie to tylko taki jednorazowy akt laski.....:-D:-D:-D

Cześć Laski!

Sylwia, nie złość się na Elcię:-) Ja będę milczała jak grób. A tak swoją drogą to jak się czujesz?:-)

My nie zakładamy rajstop po domu. Jeśli rajstopy, to spodni nie i na odwrót. Na dwór jedno i drugie.
Ja nie słucham teściowej. Ona pitoli mnóstwo rzeczy, ale ja to olewam. Moja mama natomiast należy do takich, które nie wtrącają się w życie innych.

Kurcze, niedługo teściowa będzie. O jeny!

hej

powiedzcie czy wasze maluchy bały się w figlo raju ???? ja byłam wczoraj z Kubą ale szybko sobie poszliśmy Kuba nie chciał na niczym usiąść płakał i tylko na rączkach w basenie z piłkami też nie chciał nie wiem czy za mały jeszcze czy za głośno było w sumie dużo dzieci było bardzo

Grzechotka- moj to sie tylko panicznie boi basenu z pileczkami, a tak to ogolnie dobrze sie bawi, wszedzie raczkuje i bawi sie zabawkami, tylko te pileczki....:baffled::eek::sorry:

Asia- masz racje, my tez tesciowymi kiedys bedziemy....:-D:-D

hej

powiedzcie czy wasze maluchy bały się w figlo raju ???? ja byłam wczoraj z Kubą ale szybko sobie poszliśmy Kuba nie chciał na niczym usiąść płakał i tylko na rączkach w basenie z piłkami też nie chciał nie wiem czy za mały jeszcze czy za głośno było w sumie dużo dzieci było bardzo

Grzechotka Krzysio tez sie bał na poczaku-właśnie było bardzo głośno,krzyki,muzyka...pierwsze 10 minut masakra...takie minki robil do płaczu....potem wsadziłam go do basenu z piłeczkami i zaczął szaleć..piłeczki tak mu się spodobały:tak:

helołllll
Sylwia :szok::szok::szok: o co chodzi ze za długi jezor przeciez miałas wstawic nowy suwaczek z pieknym zdjeciem mojego zieciunia i pytałam jak sie czujesz po imprezie bo wiadomo ze niezle popiłas czy to taka tajemnica?????
a ASIACUR o czym ty myslałas?????o tym ze Sylwia cos tam :-D:-D:-D:-D:-D:-D no co ty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DSylwia?????:-D:-D:-D:-D:-D
Grzechotka moja wogóle sie nie bała nawet kupe zrobiła :-D:-D:-D:-D:-D:-Dwcale wstydu niema ta moja córka hihihi:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a co do ubierania to tez to robie po swojemu lepiewj troche za zimno niz za ciepło
w domu mamy 25 stopni i otwarte - uchylone okna i mała chodzi w spodniach dresowych albo w rajtkach i w koszulce skarpetki ma dopuki je nie sciagnie hihihi

Do góry