reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiacur, mała jest w Centrum Zdrowia Dziecka, ponieważ miała wadę serca i tam czekała na operację. Teraz jest już po operacji, ale lekarze robią wszystko co w ich mocy, żeby mała nie trafiła do Domu Małego Dziecka, bo tam w tłumie zdrowych dzieci nikt nie będzie miał czasu na odpowiednie jej traktowanie i na rehabilitację :-(Próbowano przez ambasadę Rumunii (matka małej była Rumunką) znaleźć ojca, ale to jak szukanie igły w stogu siana.

Weroniczko wszystkiego co najlepsze Kochana, spełnienia wszystkich marzeń i zdrowej dzidzi :tak:

Spóźnione, ale szczere życzonka dla Jasieńka :-)

reklama
Kasia- licze, ze wam sie uda, w koncu kto lepiej jak nie Wy,wie, jak sie mala zajmowac, czego oczekiwac, na co zwracac uwage i jak rehabilitowac, nie....? Moze bedziecie uprzywilejowani. No, ale pewnie chetnych do adoptowania tej dziewczynki jest duzo....

Asia- no nie wiem, mnie by tam brzuch bolal, ale jak kto woli....:-D:-D:-D

Jak na razie do małej przychodzi jedna Pani, która jest bardzo zainteresowana adopcją, zobaczymy co z tego wyniknie. Jak się zdecyduje na adopcje to znajdę innego dzieciaczka z ZD. Niestety jest ich dużo do adopcji, a szanse na znalezienie domu mają znikome :-(

alex dobry klej nie jest zły :-D:-D a po mojej to by brzuszek nie bolał :laugh2::laugh2::laugh2:

kasia ja bardzo mocno trzymam za was kciuki :) ostatnio znajomi zaadoptowali 18misiecznego chlopczyka, nie chce Ci psuc humoru ale bardzo długo sie starali... no ale najwazniejsze ze maja go przy sobie juz :)

Paula, u mnie sie zebolki Julci prawidlowo wyswietlaja i podpis tez:-)
No i super, juz bedzie miala Malutka niedlugo pelny garnitur uzebienia;-):tak:

Kasia, wlasnie wczesniej zapomnialam napisac, ze ta dziewczyneczka piekna i slodziutka jest! I wlasnie zwrocilam uwage, ze nietypowa urode ma, taka czarnulka mala:-)
I straszne to, ze takie procedury adopcyjne dlugo trwaja...Takie malenstwa tak bardzo potrzebuja milosci i bliskosci na codzien przeciez....

Diankus, moj R to tez jeszcze z ery disco polo jest i mu to puszcze, bo od czasu do czasu tez cos na youtube wyszperujemy;-):tak:

Osz....R zadzwonil i mi sie Niunka obudzila... No nic pomoze mamusi sprzatac, nie bedzie sie obijac dziewczyna;-):-D:-D

Jutrzenka, pewnie juz po zabawie to przeczytasz, ale mam nadzieje ze bedzie super i dla Kubulka i dla Was! I ze Malutki poczuje sie jak ryba w wodzie w tym szalenstwie balowym;-) My wczoraj tez sie w spory tlum wpakowalismy i dla mnie byl duzy jazgot i tlok, ale Kaya byla zaciekawiona i ogolnie zachwycona... No i znow jakas obca babka powiedziala, ze: "dziewczynka, a taka do tatusia podobna!" - R wniebowziety, a ja bym tylko chciala zeby charakter po mnie odziedziczyla:-D

Sylwia, Ty sie nie stresuj, bo w weekedy to wszystkie przyzwyczajone, ze jedna z druga zabaluja i sie nie pokaza....:-):tak::tak:

dzien dobry a raczej dobrywieczór laseczki
Daszka ooo jak fajnie ze wróciłas :tak::tak::tak::tak:
Jutrzenka a nasi mezowie troche po sklepach se pochodzili na poczatku a pózniej z małymi sie bawili i z nami byli
mówie wam jak było fajnie myslałam ze bedzie tak dziko ale nie- spoko babeczki pełen luzik tak jakbym znała je od bardzo bardzo dawna :tak::-):-):-):-):-):-)jeny jak ja bym chciała tak to powtórzyc i tak se myslelismy z T ze szkoda ze te spotkanie u Kasi nie wypaliło było by zajefajnie a jakbysmy sie spotkały tak wszystkie to szok by był jakies trzesienie ziemi by było tylko jestem pewna ze połowa nie przyjedzie a jezeli to bedzie az na slasku to ciezko mi bedzie przyjechac za daleko :-:)-:)-:)-:)-(moze cos sie zmieni do nastepnego roku :-:)-(WERONICZKO KOCHANA STO LATEK DLA CIEBIE I MOC BUZIAKÓW NIECH SIE SPEŁNIA TWOJE MARZENIA

No wlasnie, odnoscie spotkania, to ja bym bardzo chciala. Dla mnie lepiej jakby w Wa-wie bylo, bo mam rodzine i juz mnie dugo zapraszaja i tak to bylaby okazja z nimi sie zobaczyc i z Wami. No, ale zobaczymy do przyszlego roku. Gdzie bedzie, tam bedzie, sprobujemy sie dostosowac....:-)

Elcia, no to super, ze chociaz w waskim gronie Wam sie udalo spotkac!:-)
I nawet "dziady" zadowolone....no, no:-D
A co do przyszlego roku, to chyba bedzie jakos sprawiedliwie pokombinowac, zeby na srodku Polski sie spotkac;-) No nic, jeszcze bedzie czas zeby sie zastanowic:tak:

reklama
no i koniecznie gdzies gdzie jest lotnisko :) ( ale jakies na serio. nie takie w łodzi )
a moze Krakow ??
widzialyszcie TVN24 podobno jutrzenka tak szalala ze policja musiala interweniowac!! wlasnie ja scigaja bo z wytrzezwialki zwiala!

Do góry