reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello Laseczki, a co to jeszcze spicie??? Ok....odsypiacie wczorajsze swieto;-):-D:-D
Moj R sobie wczoraj caly dzien jaja robil, ze swieto "przytulania" i mnie caly dzien molestowal i sie lepil...ale fajnie bylo, tylko wieczorem jak juz troche czasu dla siebie mielismy, to masakra... jakies sensacje zoladkowo-jelitowe nas dopadly i juz sie wydawalo, ze kiepski wieczor nas czeka, ale ciepla mieta zalatwila sprawe...uff;-):-)

Weroniczka! Szczescia, pomyslnosci, duuuuzo sil i zdrowka zwlaszcza w najblizszych miesiacach i jakiejs dobrej duszy do pomocy!!! 100 LATEK NA URODZINKI!

Daszka, pewnie ze pamietamy! Ale Jasio duzy na tym avatarku (tylko zdjecie malutkie;-)) I burza wloskow, co?:-)

Diankus, co za song! Moznaby pomyslec, ze swojego dziada lubisz;-):-p

reklama
:-D:-DPryzybelka mowisz ze swietowalas :-D:-D

Sylwia nie wiem czy wiesz ale one w weekend to tak daly czadu ze szok, tak sie popily ze nie wiedzialy jak sie nazywaja i juz sie mezami wymienialy takze i o Tobie zapomnialy z tego upojenia. Tylko ja trzezwo musialam za nie myslec i na swojego R uwazac bo wiesz .... ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

Kubus na szczescie zasnal drugi raz (ostatnio raz w dzien w poludnie spi) i jak wstanie wybywamy na imprezke, mam nadzieje ze nie bedzie sie bal tych 180 :szok::szok::szok::szok: i zespolu grajacego. Pewnie bedzie glosno ale wyspany bedzie to licze ze do 20 posiedzimy a potem ja panow odstawie i wroce potanczyc :tak::tak::-D:-D. Jak dam rade :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ide uprasowac bluzke i szykowac torbe z malego rzeczami, zajrze potem czekajcie na mnie :-D:-D:-D

Oj dziewczynki fajnie że się spotkałyście... :tak::tak::tak::-):-):-)

Daszka pamiętamy Cię, pamiętamy. Zaglądaj do nas częściej... :tak:

Kasia ta dziewczynka śliczna taka czarnulka. I nie widac że ma ZD no ja znawcą nie jestem ale to tak na moje oko... No i życzę żeby wyszło po waszej myśli ale poczytaj na necie o przepisach bo z tego co oglądałam w "Rozmowy w toku" to do adopcji trzeb być 5 lat po ślubie. Nasze chore prawo... :eek:

Sylwia
może nie uwierzysz ale dziś o Tobie myślałam. I się zastanawiałam co u Ciebie bo w weekend Cię nie było na bb :sorry::tak:

Jutrzenka jak wygląda mój suwaczek? Prawidłowo dziś???

No bo dziś w nocy przebił nam się piąty ząbek :-)

Weroniczka moc najserdeczniejszych życzonek dla Ciebie!!!

Ostatnia edycja:
Paula to jak przebił sie piąty ząbek to suwaczek już nieaktualny:no::-)

Alex ja też siedzię w domu ale nic nie jest sprzątnięte:szok: nie mam siły na nic wiec nic nie robię:-p

Jutrzenka no wiedzisz jak to jest z naszymi mamuśkami:sorry: pare kropel alkoholu i zapomniały o bożym świecie:sorry::-)

Ja właśnie ugotowałam sobie 4 ziemniaki w mundurkach i czekam aż ostygną, ale slinka mi leci strasznie:-D:laugh2:

Sylwia to może one się z opóźnieniem aktualizują... :eek: dziwnie bo mi się już wyświetla prawidłowo :sorry: hmmm...

Ziemniaczki powiadasz... Smaka narobiłaś.... :laugh2::laugh2::laugh2:

A D zaraz przywiezie pół świnki i trzeba będzie ją do zamrażalki upchnąć... :confused2: nie lubię tej roboty... ja się oczywiście do krojenia nie dotykam :eek: tylko pakuję w torebeczki, podpisuję i ładuję do chłodzenia... :-p

Alex mówisz chata lśni??? :-)

pryzybela a z nudów z bratem szperalismy w disco polo :-D a mój dziad to raczej sie lubić nie daje :eek:

do nas dzis przyjdzie chrzestna Nelki z narzeczonym ;-) wiec bedzie imprezka :-D:-D:-D:-D winko kupione :-p ide jakos sałatkę sklecić ;-)

paula gratki Julkowego ząbka :)

Paula- u mnie wyswietla sie dobrze.:tak:
Diankus- to Ty kleju do salatki dodajesz...?:-D Ja tam wole z majonezem, ale rzecz gustu....:-D:-D
Sylwia- ja tez tak czesto mam, ze nic mi sie nie chce, ale dzis akurat wene do tego sprzatania mialam....:szok::sorry::sorry:

Alex, widzę, że dziś podobne zajęcia miałyśmy. U mnie też chata lśni. Jutro wizytacja, hehehehe
Diankus, Jutrzenka - udanej imprezki.
Paula, to ile Julka ma w końcu tych zębów? Ja widzę cztery.

reklama
Do góry