reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

u nas nie tak źle jak myslałam mały ma tylko katar zatokowy dlatego kaszle bo mu po gardle spływa na szczęście bez antybiotyków sie obywa:-D

za to mnie głowa od kataru boli i sorki za wyrażenie ale wpierdalacz mi sie włączył bo mi sie @ zbliża :baffled::-D

no więc życzenia na dziś samych szóstek w totka dzisiaj :-D:-D40 baniek do wzięcia:szok: ehhhhhhhh marzenia

dzien dobry
Viki powodzenia u dentysty :tak::tak::tak::tak: i ciekawe dlaczego Pablo tak pLacze ??
a on sam spi w swoim pokoju??/
Paula swietna ta twoja Julka moja tak nie robi tylko tak jak Pablo skacze
mam pytanie
czy zakładacie folie jak wieje mocny wiatr czy nie czy tylko powiedzmy tyłem do wiatru jedziecie :confused: ????tak mysle ze jak mała nałyka sie tego wiatru to moze pózniej chorowac ....co ???... jak myslicie ???? a wogóle wychodzicie z maluchami jak jst wiatr????
miłego dnia !!!!!!!!
(jak Dota tak sie stroi na spotkanie grudniówek to ja nie wiem .... musze chyba wizyte na czesanie zamówic u fryzjera bo jak brzydula bede wygladała przy niej :-D:-D:-D:-D)

Hej dziewczynki.
Dzięki za troskę. Badania mam dobre choć cukier wyszedł mi o dwie setne zawysoki. Ale lekarka powiedziała że to nie kwalifikuje do ponownego badania chyba że chcę to mnie skieruje. Po za tym serduszko bije jak trzeba i wszystko jest ok.

Pryzybela mo Staś w dorosłym łóżku wylądował jak miał 1,5 roku. A Tadeuszek troszkę wcześniej zostanie przeniesiony ze wzdględu na maleństwo:tak::tak::tak:

Elcia ja się wiatrem zupełnie nie przejmuję. Mało tego Tdziu uwielbia jak wiatr na niego dmucha:tak::tak::tak::tak:

Jutrzenka a jak tam u Was z zasypianiem bez smoczka? Udało się? My już byliśmy bardzo blisko całkowitego odrzucenia ( a mamy tylko do zasypiania) ale pod koniec odstawiania Tadziu wylądował w szpitalu i smoczek musiał na nowo wrócić:-:)-:)-:)-(

A dla reszty dziewczynek miłego dnia i zdrówka dla maluszków.

hejka:-)

Elcia przestań!!!!!!! ja nie z tych co się stroją....sama zobaczysz....:tak:
Ja nawet się nie maluję....heheh.....powiecie, ze to wstyd.....ale taka moja natura....tusz do rzęs uzywałam moze dwa razy w zyciu....a jakies pudry czy cienie....hehhe....to chyba tylko na studniówce:-)I kto tu bedzie brzydula?? hehe...

Viki nie pogryź dentysty:-D
Zdrówka wszystkim chorym....no już czas aby wszystko wam przeszło:tak:

No i co tam jeszcze??? Urlopowiczka co u Ciebie???

A! Ela jak jest wiatr a jest czesto, to odwracam wózek aby nie wiało...
i pytałaś czy w galeri jest jakiś małp raj gaj....hehh....a co męża chciałaś tam wpuścić?:-pnie ma.....
Pójdziemy do jakieś kawiarenki-a jest ich dużo i są duze, na kawke:tak:

Miłego....:-):-):-)

Dotka nie myslałam ze ciebie tam wsadzimy do tego małpiego raju jak bedziesz niegrzeczna :-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p
mhhhh na kawke powiadasz hmmmm no niewiem hmmmm:-D:-D:-D:-D:-D:-Da moze cos mocniejszego na odwage zeby rozmowa sie kleiła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dotka nikogo sie nie boje ale tak zeby rozmowa sie kleiła hihihihihi no chyba ze tyu taka wygadana i bedziesz nawijac .... nawijac ...i nawijac hihihihihihi

Czesc dziewczyny:-) Ja tylko na moment i lece sie ogarnac...

Elcia- nie martw sie, rozmowa na pewno bedzie sie kleila, oj jak ja tez chetnie bym sie z Wami pospotykala....:tak:

viki- powodzenia u dentysty. Nieprzyjemna sprawa, to fakt:baffled:

A z tym skakaniem na kolanach, to moja mama mowi, ze ja tak robilam:-D, ale na Oliviera w genach nie przeszlo....:-D

Zdrowka chorowitkom :tak::-)

reklama
Dzień dobry,
Chyba się zraziałam od Młodego ... wszystko mnie boli brrrr
A Wiktor miewa się lepiej, wprawdzie kaszle i smarka ale to już inne dziecko niż wczoraj, śmieje się i rozrabia na całego. Zobaczymy co wieczorem będzie, bo zazwyczaj kryzysy wieczorem przychodzą.

Viki powodzenia u dentysty!
Dota, Ela, Viki - ale Wam fajnie!
Grzechotka, super że u Was obyło się bez antybiotyków! Oby szybko przesżło Kubusiowi!
A jak Filipek?
Weroniczka super!
Elcia, mój Wiktor tez lubi jak mu wiatr wieje ech ... specjalnie czasem buzie odwraca do wiatru.
Paula, dzięki - chyba właśnie o to chodzi z tymi witaminami, bo też nie potrafiłam znaleźć związku między nimi a antybiotykiem.

Ale powiem Wam że tęsknie do tego siedzenia w domku ech

Miłego dnia!

Do góry