reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzieki. A ta akurat jest z Polski. Juz w sierpniu kupilam...:dry:

Bylam na spacerku na godzinke, ale juz z powrotem w domciu. Maly spi, a ja jeszcze chcialam skoczyc do przychodni zwazyc i zmierzyc. Chyba mu zaraz dam szturchanca...;-):-D

Balianna Olimpia śliczna dziewczynka! No i urodziła się 27 :-) ja miałam termin na ten dzień ile Julka wyskoczyła 9 dni wcześniej :tak:
Witamy was dziewczynki i zapraszamy do naszego grona! :-);-)

paula podpisuje sie pod kazdym pktem a szczegolnie ten z dzieckiem u nogi i z tym wolnym czasem na siusianie :-D:-D:-D

ja tak z doskoku, przeczytałam was ale pustka w głowie :sorry2::dry:

witam nowa mamusię :tak:

hej

co tam u was mój mały spał dzis do 2 od 10:szok: szok ale przynajmniej wszystk zdażyłam zrobić teraz rozrabia musze jakeieś zabezpieczenia na szafki kupić bo wszystko wyciaga nie mogę go oderwać od szafek a jak go przesadzam to wyje od razu

pogoda paskudna nic się nie chce normalnie robić

u nas figlo raj 7 zł godzina ale jeszcze nie byliśmy tu koła mnie jest jeden ale jakiś taki marny ale wybiore sie do manufaktury tam jest dużżżżzy

witam nową koleżanke

magda w paszcze mu w paszczę:-D:-D

reklama
Witam

Moj twardziel wlasnie padl i pewnie pospi jak wczoraj i potem do wieczora bedzie chasal.
Wogole jak jestem na urlopie to on dluzej rano spi bo do 8 :szok::szok: a normalnie to juz 7 albo po 7 wstaje i to pewnie dlatego ze my sie juz krecmy i nie ma ciszy w domu. I przez to te pomieszane godziny snu.

Viki wspolczuje brrrrr nie znosze dentysty :no::no::no:

Grzechotka zdrowka dla malucha

Elcia ja chodze z malym tylko w weekend a w tygodniu babcia wiec tudno powiedziec, mysle ze przy wietrze nie wychodzi. Ja w tym tygodniu tez nie wyszlam jeszcze bo pogoda do bani :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Weroniczka super ze wszystko OK. Co do smoczka to roznie, czasem zasnie bez i nie ma problemu a czasem sama mu dam bo bez smoczka to dluzej trwa bo on ciagle siada wstaje i nie chce mu sie spac, a jak possie smoka to szybciej zsypia. Wiec patrze na sytuacje i daje albo nie, wczoraj zasypia ze smokiem a przed wczoraj bez. Roznie bywa.
A u nas tez smoczek tylko jak jest spiacy i ma isc spac, a w ciagu dnia mu zabieram i nie daje.

Dotka mowisz ze nie musisz nic makijarzem poprawiac jak reszta kolezanek ;-);-):-p:-p:-D:-D. A urlopik leci tylko pogoda do bani jak narazie :angry::angry:.

Madzia zdrowka dla Wiktora i dla Ciebie :tak::tak:

Paula dobre :tak:, Fajnie z tym figlorajem, musze sie i ja wkoncu wybrac bo juz sie zbieram i dojsc nie moge:-D:-D

Balianna witaj

Diankus Ty sie chyba pytalas kiedys o konkurs Gerbera. Mam kilka pargonow i tak sie zbieram ze wyslac nie moge. A jakie masz te paragony tlyko na produkty konkursowe czy takie z\biorowe na rozne zakupy. Bo ja mam takie dlugie w tym kilka pozycji Gerbera i nie wiem czy takie moga byc czy musza byc na oddzielnym te z Gerbera rzeczy. W bobovicie tez bralam udzial i dostalam to samo co Ty.

Dla wzystkich niewymienionych i wymienionych tez ;-) wielka buzka.

Dobra ide troche poprasowac bo mam kilka rzeczy moich i R

Do góry