reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ela u mnie też rajstopy brudne i co dzień nowe zakładam. Mała po domu tylko w rajstopach i w body na długi rękaw chodzi. :tak: Odkurzacza się boi jak diabła ale odkurzam regularnie, tzn,D odkurza a ja odwracam uwagę od hałasu... :-D:-D:-D

Kasia widzisz jaki Olinek mądry chłopak. Order bohatera musisz mu kupić... :tak::tak::tak::-D:-D:-D turlak mały. Posotny ale jaki odważny... A Ty tą lampkę tak przez okno machnęłaś??? :szok::szok::szok::-D:-D:-D nikomu krzywdy nie zrobiłaś?

Uszy jamnika to może nie konkretnie ale jestem załamana tym co zostało po karmieniu.
Przed ciążą piękne jędrne, sterczące C-D a teraz oklapnięte B :-:)-:)-:)crazy::baffled:

A u mnie dziś zarąbiście ciepło a my z Julcią w domu... buuu... 18stopni w cieniu jest... :szok::szok::tak::tak::-):-) jeszcze katar nam został ale wolę ją potrzymać do końca tyg w domku... :tak:;-)

Aga udanego wieczoru :-D:-D:-D

reklama
Nikomu nic tą lampką nie zrobiłam, bo wrzuciłam ją do nas do skipa ;-) W pokoju są tak powalone okna, że tylko lufciki się otwierają. Wiecie co jest najdziwniejsze, ta lampka nawet się nie potłukła, spadła na mokre kartony i cała się zachowała. Tomek ją rozkręcił i znalazł prawdopodobną przyczynę zwarcia: pająk !!!!!! Zrobił sobie w lampce gniazdo, na szczęście się skopcił:tak: T. oczyścił lampkę z pająkowego gniazda i na dworze ją wypróbował, działa bez zarzutu, ale ja nie mam już odwagi jej na górę wstawiać, niech sobie stoi w kuchni.
A mój mały bohater jest chyba strasznie dumny z siebie i pozwala sobie dzisiaj na baaaardzo wiele;-) Idę z nim na dwór bo zaraz oszaleję :-)

Hello Laski!
No to u mnie tez brud w domu na maxa, bo skarpety i brudne co dzien i zmechacone od szurania (ale skoro podlogi w czystosci utrzymac sie nie da, to wykladzin tym bardziej:baffled: ) No coz przynajmniej sie dziecko z zarazkami zaprzyjazni:-D
Ale jak do tesciowej pojdziemy, to dopiero mala ma spodnie ufajdane, bo siersc psa sie wszedzie wala;-)... Na szczescie uczulenia na nic sie u Kayi nie dopatrzylam, wiec sie tym az tak nie martwie... Swiat jest ogolnie brudny, to trzeba sie dostosowac;-):tak::-D

Grzechotka fajne to pianinko! Kaya tez ma z roznymi dzwiekami, ale narazie srednio zainteresowana, ale moze z odglosami zwierzat bardziej by jej sie spodobalo...
Weroniczka przez Ciebie o tych zabawkach (prezentach ) tak mysle i mysle i sie zastanawiam, czy malego basenika z pilkami nie kupic, bo strasznie sie to malej podobalo....A przy okazji bedzie ja mozna zaczac uczyc sprzatac po sobie:-) (no za kilka miesiecy w kazdym razie)...

A ja dzisiaj tez slonca nie mam, ale na dwor pojdziemy tak chociaz na pol godzinki....A jutro nas kontrolna wizyta u lekarki czeka (w koncu, bo ostatnio bylismy jak Kaya miala 6 miesiecy!!!:szok:)

Kurde, mi tez cycki oklaply...ale i tak ciagle za duze bo jeszcze karmie. A jak calkiem obwisna, to zaczne w rulonik zwijac i jakos sie w stanik zmieszcza:-D
No coz czasem i takie uroki macierzynstwa!:-)

Paula jak ladnie na dworze, to bierz Jule na spacer! Na pewno swieze powietrze jej dobrze zrobi:tak:

Kal aga, no wlasnie jedna z niewielu dobrych stron klotni jest to, ze mozna sie "fajnie" pogodzic, to po co to odwlekac?:-)

Nie, no jak masz sobie potem wyrzuty robic, to pewnie... Jak dla mnie to chyba zimny wiatr jest najgorszy. Ja sama zaraz lapie wtedy przeziebienia.... Jesien jest paskudna, co zreszta widac po dolegliwosciach wiekszosci Maluszkow:tak:

:-):-):-)

jesteście???:baffled:

Czekam z małym na męża....ach...wyskoczył sobie dziś "dyskę", ale o 18:30 się konczy to zaraz pewnie bedzie.....ciekawe czy poderwał sobie jakoąs laseczkę...heheh;-)

Cześć laseczki!
Kasia widzisz jakiego masz małego bohatera. Order koniecznie mu kup :-) za czujność i umiejętność reagowania na sytuacje kryzysowe.:-)

Dziewczyny, u mnie też to samo z rajstopami i skarpetami. Po cały dniu brudne. Ale ja se już odpuściłam mysie podłóg co dzień, jak zauważyłam, że panele po prostu farbują.

Kal.aga miłego ciągu dalszego godzenia się. Zazdroszczę, że potrafisz pierwsza wyciągnąć rękę do zgody. Ja też kiedyś taka byłam, a teraz jestem bardziej zacięta. Ostatni też z mężem się pokłóciłam i to ja się nie odzywałam. Aż wreszcie on pierwszy przełamał lody.
Paula takie uroki karmienia piersią. Mi też cycki opadły, ale mam jakieś większe niż przed ciążą. Waga wróciła do normy. Ale przypuszczam, że jak bardziej schudnę, to oklapną na maxa, mimo że stosuję jakieś mazidła. No, cóż... Olać to... Nie z samych cycków się składamy, no nie?
Dota co to za "dyska" do 18.30? Pewnie dla podstawówki, co? Więc chyba nie posądzasz męża o romansowanie z uczennicami?;-):-)

Boję się dzisiejszej nocy Filipa. Wczoraj się porzygał kilka razy. Nie wiem od czego, bo dziś zupełnie normalnie się zachowywał. Hmmm... Może go brzuch zaczął boleć z przejedzenia ;-), bo jak się shaftował do końca to w końcu usnął. Szkoda, że to była 2 w nocy. Mam nadzieję, że dziś tak nie będzie.
Buźka dla wszystkich!

reklama
Do góry