reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

helooooooooł
Seefanka pamietamy pamietamy i tesknimy ja najbardziej;-);-) cmok cmok:tak::tak:
a gdzie reszta?????
ja juz mam posprzatane zaraz sniadanko dla córy i chyba drzemka małej a ja pocwicze i popracuje
miłego dzionka

reklama
hej,hej:-)

Stefanka:-)

Elcia nasze maluchy tak samo chodza spać...mój też zaraz idzie i tez sobie pocwiczę....lubię ostatnio, jakoś lepiej sie czuje:tak:

Viki no nie pomogę Ci .....jako tubylec nigdy nie korzystałam tu z wynajecia czegokolwiek.....chyba pozostał Wam internet, pewnie ogłoszeń bedzie sporo....moze do jakiegos mieszaknia studenciego....heheh....by się Twój mąż rozerwał:-D
Chociaż wiesz jeszcze pomysle....:)

A ja kurcze założyłąm sobie, że jak najszybciej kupię sobie kozaczki, płaszczyk i dodatki.....tak juz bym chciała.....ach.....no i jezdzimy po centrach handlowych. Kozaczki już sobie upatrzyłam ale płaszczyków jest tyle i nie moge się zdecydować.....siedze i mysle, mysle....mysle,mysle;-)
Moge Wam polecić nową kolekcję w H&M śliczne mają płaszczyki, pójdę dziś z małym i sobie przymierzę....

Jak sobie przypomnę moje ubrania z zeszłej zimy-ciążowe....brrrrr.....

Jutrzenka ale Wy macie czesto rózne imprezki...heheh....nie za dobrze?
No i z ty fryzjerem też fajnie...moze nam sie pochwalisz?

Słoneczko pięknie świeci,mam nadzieję, ze wszedzie:tak:
Miłęgo dnia!:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane :-)
Stefanio instaluj szybciorem ten internet i wracaj do nas :tak:
Viki najlepiej chyba dać ogłoszenie w necie, ja tak kiedyś zrobiłam jak byłam miesiąc czasu w Legnicy. Za mieszkanie zapłaciłam naprawdę jakieś śmieszne pieniądze ;-) A tak w ogóle to w grudniu znowu będę w Polsce, tym razem na 3 tygodnie, więc wiesz ;-) Jak Valdi będzie na kursie to mogę któregoś dnia Ci potowarzyszyć ;-)
Dotka przyjeżdżaj tutaj do H&M, ceny naprawdę śmieszne :-)

Idę do mojego marudy, tak brzęczy, że uszy więdną. Może w końcu te zębole się wyklują chociaż już straciłam na nie nadzieję w najbliższym czasie. Chociaż teraz doszedł jeszcze stan podgorączkowy, ślinienie się w takim stopniu jakby miał wściekliznę i odmowa zjadania całych porcji jedzenia, no i namiętne plucie na mnie ;-):-p

dziewczyny mam wiesci od Weroniczki !!!!!
otóż ten góz Tadzia to był ropien ,którego usówali mu dzisisj pod narkozai beda w szpitalu jeszcze kilka dni pozdrawia serdecznie !!!

Weronickza biedny Tadzio, buziaczki dla niego. A skad to sie wzielo :szok::szok:

Dotka nie tak czesto w sumie, druga impreza z pracy w tym roku :tak::tak::tak:, kiedys to i 10 bywalo ale to inne czasy byly.

Stefanka hmmmm cos mi to mowi ale nie kojarze :-p:-p:-p:-D:-D:-D. Wracaj szybko kobieto :tak::tak:

Viki ja pewnie w domu na sylwka bede bo nie bede miala gdzie sie malego pozbyc

Czesc dziewczynki :-)
No Staefanka- masz racje - goraco. Ja dzis na krotki rekaw bylam, tylko malemu zalozylam kurteczke...
Biedny Tadziu. Czyli to jednak bylo powazne....:sorry2::shocked2::sorry2: niech szybciutko wraca do zdrowia.

A co Was tak na cwiczenia wzielo? Mnie by sie nie chcialo....:-D:-D:-D:-D za leniwe ze mnie dupsko....:-D:-D:-D

Co do Sylwestra, to my raczej gdzies wyjedziemy, ale co? , gdzie?... nie wiem jeszcze nic.... :confused:

Elcia pozdrów Weroniczkę od nas!!! Bedny Tadzio... :-:)-:)-(

Viki my w domku spędzimy Sylwka... Planów żadnych nie mamy i chyba nie będziemy mieli. Dziadki młode to nich się jeszcze bawią. Moja mamitka ma 41 lat a dziadziuś Julci 46. Więc zaczynają drugą młodość. Niech się bawią jeszcze :-);-)

Stefa nie pytaj czy Cię pamiętamy tylko wracaj szybkoooo!!! :-)

Kasia to teraz częściej do Polski będziesz wpadała? ;-)

Wczoraj mój sąsiad z klatki miał trzeci zawał :-( karetka spod klatki zabrała go na stadion miejski i stamtąd helikopter bo karetką by nie zdążyli :-( Ten gostek to mojej cioci męża dziadek. Więc jak by nie patrzeć rodzina rodziny...

reklama
Do góry