reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weronika po 18 do ambulatorium w szpitalu jedz

a ja juz posprzątałam nawet w szafkach w kuchni posprzątałam heheh dawno takiego porządku nie było:-D:-D:-D:-D

kuba właśnie włazi na mnie i poisac nie mogę bo mi myszkę wyrywa on chyba jakiś komputerowiec będzie

a ja czasami też kupuję mustelę ale w aptece

a co do łobuzowania to mój łobuz dorwał się dziś do misek psa i szurał sobie po kuchni miską z wodą siedział w tej wodzie i chlapał i szurał i chlapał i taki zadowolony by ła a dwie minuty mnie nie było w pokoju:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej Cioteczki:)

Ale moje dziecko ma spanie ... śpi już 2 godziny!!!! Fajnie, ale boję się, że po kąpieli nie zaśnie:sorry2:
Dziś się z nim nie kładłam, bo po wczorajszej drzemce do dziś nie mogę dojść do siebie ... nie przyzwyczajona jestem do spania w dzień:baffled:

A poza tym w pracy mam taki młyn, że nie wiem w co ręce włożyć:szok::wściekła/y::wściekła/y: ... normalnie sił mi już brakuje:shocked2:

Weroniczka biedny Tadziu:-(. Jak ma wysoką temperaturę to może rzeczywiście się wybierzcie na pogotowie ... albo poczekaj do jutra i rano leć do lekarza ...
Kasia widzę, że Cię znów jakiś dół chwycił ... :-( ... więc pamiętaj OLIŚ JEST NASZYM NAJWSPANIALSZYM NA ŚWIECIE PREZESEM i możesz być z niego dumna!!!!:-)

He ... a moja wspaniałą teściowa poleciała w sobotę do UK z siostrą mojego Ł bo ich młodsza siostra się tam wyniosła z mężem i niedawno urodziła synka Kacperka, więc pojechały jej pomóc trochę ... może mojej ukochanej teściówce tak się tam spodoba, że już nie wróci;-):-D Marzenia ....

Hej

Kasia jeszcze bedziesz i ty pisala ze Olis broi, jest tego pewna, to dzielny i twardy chlopak :tak::tak:

Weroniczka jedz na pogotowie, kurde biedny maluszkek

Monia mowia ze marzenia nie sa karalne :-D:-D:-D:-D

Kal.aga nie wiem jak to jest z Netia bo nie mialam kontaktow, moze bedzie OK.

Moj maly spi ale pewnie zaraz wstanie bo juz godzinke.

A ja w czwartek ide do fryzjera na balejaz aaa w piatek jade na integracje z pracy :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Kochane ja jestem z Młodego dumna jak cholera, ale nie ukrywam, że po prostu czasami ręce mi opadają jak widzę jego niemoc, tak chciałabym mu ułatwić niektóre sprawy, a g... mogę zrobić :-( Jedyne co mi pozostaje to dalsze ćwiczenia i cierpliwość... No cóż wszystkiego mieć nie można takie już jest życie...
Idę zjeść coś słodkiego, d... i tak gruba to se żałować nie będę ;-):-p W tym kraju to się chyba nie da być na diecie, wszędzie bomby kaloryczne kuszą :-p

hej
my bylismy na spacerku obiadek zjedzony no i popracowałam troche
Sylwia ale ci fajnie :tak::tak::tak::tak::tak: juz jutro bedziesz sie wygrzewac super

a wy co porabiacie???

Dzień dobry!!! :-):-):-)
My byłyśmy wczoraj w figlo raju 3,5h. Mała szalała po całym lokalu a jest ze 100m
Była zachwycona :-) będę chodziła częściej zwłaszcza że muszę przejść tylko na drugą stronę ulicy...
Tylko trzeba było ostro uważać bo popołudniu były urodzinki jakiegoś dziecka i zgraja 6-cio latków biegała jak poparzona :baffled: masakra. W ogóle nie patrzą pod nogi :no: a najlepsza zabawa to się bić :szok::baffled:
Było suuuuper. Polecam wam :-) zaraz zgram foty to wrzucę... :tak:

dzien dobry

sylwia daj troche słonca;-)ale ci fajnie...kurde ..wakacje echhhh

paula masz racje, pawłowi tez sie podobało, ale trzeba byc ostroznym bo te starsze dzieciaki to jak szalency tam biegają...:szok:

kacha usciskaj Oliska od nas i badź cierpliwa. olis jest twoim skarbem a ty jego najcudowniejsza mamą

pablo znow mial kiepską noc. juz czasem brakuje mi siły, jestem tak zmeczona ze szok. za 2 tygodnie wraca maz..ale juz wiem ze tylko na 2 tygodnie a pozniej jedzie do gdyni na 6 tygodni na kurs..no ale bedzie na weekendy przyjezdzal do domu..no i swieta i sylwestra spedzimy razem...narazie musimy załatwic jakies zakwaterowanie na czas kursu bo robi go indywidualnie ale dzieki temu bedzie miał awans na statku na chiefa-1 oficer(teraz pracuje jako 2 oficer) no a pozniej moze za pare lat kurs kapitański no i juz wogole byłaby bajka hehehehe

no i wlasnie pytanie do pań z 3 miasta...moze macie kogos kto wynająłby pokój?wiecie to 6 tygodni wiec hotel albo pensjonat to byłaby kupa kasy wiec narazie szukamy innego wyjscia..
a własnie..macie juz plany na sylwestra? wybieracie się gdzies???

reklama
a o mnie to ktos jeszcze pamieta??
pozdrawiam serdecznie i sie odezwe jak tylko bede miala w koncu ten internet. narazie pisze z pracy a tu ciagle mnie ktos o cos pyta :)

Do góry