reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witka!!!
U nas ok. Dwie butle w nocy Jula opchnęła a teraz się bawi. Oooo idzie tu...

Wybywam niedługo na miasto rozwieszać z kumpelą ogłoszenia bo szuka mieszkania do wynajęcia. Mąż ją wyrzucił z dziećmi a u matki w domu jest ich 15osób i ciężko wytrzymać. Więc szuka mieszkania z bratem na współkę.:tak: współczuję jej.:-(

Co tam jeszcze... nie wiem co pisać... :sorry2:

Hej Hej:-):-):-)

Paula ja juz jutro jadę a tak właściwie dzisiaj w nocy bo o 3.40 wyruszamy:szok::szok:

U nas tez jest dużo tych placów zabaw:-) Niektóre to takie ogromniaaaaste, że hej. Byłam już kilka razy:-) Organizują tutaj też cos takiego jak Play Group:tak: to jest jakieś dwa razy w tygodniu robia takie spotkania na 3 godzinki. Jest tam opiekunka, która bawi się z dziecmi i płaci się za to chyba 2Ł :-)Jak Marcel podrośnie na tyle tam też będę z nim chodzic:-)

Grzechotka to gratulacje dla samodzielnego Kubusia:-) Ja mojego przenoszę do łóżeczka jak zaśnie ale on i tak budzi się po 15 minutach:wściekła/y: dopiero w naszym łózku przesypia do rana:sorry2:

wiecie co a moja mała tak se raczkowała raczkowała i pufy nie zauwazyła:-D:-D:-D:-Di oczko troche spuchniete:-:)-:)-:)-:)-( a teraz płacze bo do lapka chce wasze tez tak do kompa sie pchaja ?????normalnie szok
a wasze tez pokazuje swe charakterki???tz moja jak cos chce i nie wolno to krzyczy i zaczyna płakac a najgorsze ze do telewizora leci jak cma mamy strasznie niski stolik i telewizor i leci do niego a ja tłumacze ze nie wolno to ta sie spojrzy i zaczyna krzyczec to ja wstajac mówie zejc a ona zejdzie i w płacz :-:)-:)-:)-( tez tak macie????

Elcia u mnie to samo... Wymusza wszystko wrzaskiem i płaczem :-D a jak jej mówię nie wolno to albo kręci głową nie-nie albo robi mi paluszkiem nu-nu. Takie gluty a mądre że hoho...

A zapomniałam. My dziś idziemy pierwszy raz do figlo raju bo mam po drugiej stronie ulicy :-):-D

mi czasami rece opadaja:-:)-:)-:)-:)-(
ona wie ze nie wolno ale jak tatus przyjedzie to koszmar juz mu mówiłam otym
sztanek mały sie włancza na wszystko tatus pozwala i masz babo placek
a pózniej tatus taki dumny ze jak ktos przyjdzie i jest pełen podziwu ze ona rozumi ze nie wolno a na wszystko jej pozwala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz brak mi siły z nim o to walczyc :no::no::no::no::no:
jak jestesmy we 2 to i sie pobawi do 2 godz w łózeczku bez płaczu i zasnie sama chwile posteka ala zasnie a jak ma wolny wekend to:szok::szok::szok::szok: wogle włózeczku nie siedzi i zasypiac sama nie chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a teraz płacze bo sie za spodnie ciaga nie wiem o co jej chodzi zdjac je chce czy co ???/

U nas to samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, najlepsza zabawa komputerem, laptopem, telewizorem. Ciagnie go jak lep :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A jak mowie nie nie wolno to jeczy i krzyczy, a jak gadam prze komorke to mi ja wyrywa a jak mowie nie wolno i nie daje mu to krzyczy i placze.
Kurde a taki ma sluch ze szok. Wczoraj chcialam mu zrobic kilka fotek bo dawno nie wklejam ale za diabla nie moglam bo od razu leci do mnie i wyrywa mi aparat. A jak chcialam zrobic mu po cicho jak nie patrzyl to jak wlaczalam aparat i tylko uslyszam ze sie obiektyw otworzyl to juz lecial do mnie a jak chowalam za siebie to lazil w kolko mnie i beczal bo nie dawalam mu :-D:-D:-D

Grzechotka gratki dla Kubulaka

Monia dobrze ze apetyt wrocil, bedziesz spokojniejsza :tak::tak:

Viki a jaki wkoncu kupilas z ecoskory??

a moj maly ostatnio dluzej spi, dzis wstal o 7:30, chyba dlatego ze jest ciemno. Ciekawe jak w weekend bedzie wstawal :-D:-D:-D

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Ale pogoda, brrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Leje i wiatrzysko okropne, chyba nigdzie dzis nie pojdziemy:wściekła/y:

Olivier jeszcze nie wymusza krzykiem, ale gdzie diabel nie moze tam wlazi, a jak mowie ze nie wolno, to tylko tak smiesznie rekami rzuca:-D i idzie do innego zakazanego obiektu, i tak w kolko.... ale krzykiem nie( jeszcze):sorry2:

Olis to jak zwykle budzil sie kilkakrotnie. No kurcze, kiedy on zacznie troche wiecej spac...? Ale masz fajnie grzechotka :tak::tak:

Do góry