reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale naskrobalyscie dziewczynki!! Ale troche wczoraj i reszte dzisiaj doczytalam:-)
Na poczatek oczywiscie sciskamy i obcalowujemy naszego PREZESIKA KOCHANEGO!!!
Aneczka, milo Cie znow zobaczyc na bb!:) I szok, Antos kawal chlopa, a najmlodszy w naszej "rodzince":-)
Weroniczka, to byle juz meskie klejnociki dzidzi sie nie pokazaly, bo w koncu przydalo by sie jakies kobiece wsparcie dla Ciebie:tak:Ale i tak najwazniejsze, ze niunia zdrowo rosnie i oby tak dalej!!!!:tak:
Eeeej, a ja troche picia mojej podaje (w sumie w ciagu dnia niewiele, bo jakies 100 ml wody po kilka lykow na raz) mimo karmienia piersia, no ale jak chetnie pije,to co jej bede zalowac;-)
Elcia, biedna Oliwcia, oby to nie bylo nic powaznego! Juz moglyby sie pokonczyc te chorobska u maluszkow!:tak:

A w ogole, to milego dnia wszystkim! W koncu weekend sie zaczyna:-)

reklama
weronika kurcze ale wiadomosc...suuuper..oby klejnocików nie było:tak:

ela co tam u lekarza???

oliś najlepszego!!!!!

kal.aga..miesiec na internet??? bez sensu. czyzby mieli az tyle roboty ze nie maja wczesniej terminow???

dota no ja tez sie wybiore na akademie..moze grzechotnika też wyciagne...:-)

ojj a u nas ostatnio tyle wrazeń....
teraz musze do pabla zmykać ale moze wieczxorkiem wam opowiem....
:cool:

Oj Viki teraz zasiałaś ziarenko ciekawości i bedziemy się zastanawiac do wieczora o co chodzi:confused:;-)
Ja obstawiam nowy dom;-)

Weroniczka i odemnie Twoja córcia prezencik dostanie:-)

juz jestem
:-:)-:)-:)-(mała złapała wirusa goraczka spada tylko do 38,6 biegunka normalnie sama woda :-:)-:)-:)-:)-:)-( moje bidactwo mozliwe ze to trzydniówka no ale zobaczymy
mamy smekte, orsalit ,acidolac no i syropek podaje na goraczke ibum i co bardzo wazne duuuuuuzo podawac picia a skubanica niechce nic pic wiec sie zmadrzyłam i podchodze do niej z napełniona strzykawka i juz :blink::blink::blink:
zobaczymy co noc przyniesie dzis było koszmarnie wstała o 24 i wyspana gotowa do zabawy ale cos nie tak było bo płakała

laski mam pytanko
jak dostaje sie list-paczke proritetem to ile płaci sie za priorytet??????
laska zgarneła mnie 15zeta za przsyłke a znaczki na kopercie sa za 5,80 dajmy na to ze priorytet 2 zeta =7,80 a reszta to za co???????swinia jedna :shocked2::shocked2::shocked2:

Elcia biedna Oliwka:-( Uściskaj ją od męża;-) (jej męża):-p
Z przesyłką to ja już wilele razy się spotkałam, że tanio sprzedaja jakiąś rzecz ale odbijają to sobie potem w cenie wysłania:sorry2:

Witam

Kurde ale mam dzien ogolnie kiepski i jescze @ dostalam (w sumie to ciesyzc sie powinnam ze dostalam :-))

Elcia zdrowenka dla Oliwki
Co do przesylki to zalezy od wagi i gabartytow. Na stronie poczty maozna poczytac

Kal.aga wspolczuje z ta robota. A na intereet miesiac, kurcze jak dlugo.

Stefa jeszce sie gniewasz na mnie??? :-:)-:)-(

No i co dziewczynki robicie?

My bylismy na dworku, bo dosyc ladnie. Pokupowalam sloiczki dla Olivierka, sobie skarpetki i jeszcze takie tam dupereli....w sumie nudy:sorry2:
Weroniczka- ja to tej wanny Ci zazdroszcze. Nie bralam kapieli odkad bylam w ciazy, po prostu czasu brak.Tylko przysznic i prysznic, bo to 5 minut i zawsze znajdzie sie te 5 minut jak Olis kima...
Elcia- zdrowka Oliwce...biedulka...:sorry2:
Jutrzenka- no to powiedz jak wiesz. Ciekawe jestesmy....

reklama
Do góry