reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DOTKA;-)ja nie byłam na tej akademi i niestety nie wpadne boi mam w sonbote klientke a w niedziele do mamusi a co chciała bys sie ze mna zobaczyc????:-):-):-):-):-)
GRZECHOTKA niech R sam zadzwoni co on nie moze czy co????taki madry to niech sam dzwoni i durnia struga hihihih:-D:-D:-D:-D:-D

Ela;-)tylko pytam....a co Ty tej klientce co bedziesz robiła???:szok:

Grzechotka spokojnie...a czytałam, ze u Was też niedługo bedzie IKEA....:-)

Alex no!:-):-p

Hej dziewczynki.
Miło mi bardzo że się razem ze mną cieszycie:tak::tak::tak: A co do sukieneczek to już w ogóle słodkie jesteście:tak::tak: Bużki dla Was.

Dotka a na akademię warto pójść. Fajna sprawa:tak::tak::tak: I nie lada wyzwanie dla rodziców:-):-):-)

alex3meyer ale Ci zazdroszczę tego prysznica:sorry2::sorry2: Ja dopiero wieczorkiem jak mąż wróci będę mogła wskoczyć sobie do wanny i poczytać książkę.

A propoz książki to już dawno miałam Wam polecić jedną ale ciągle zapominam o tym. "Skok w bok" Emlyn Rees i Josie Lloyd. Strasznie śmieszna książka a dotycząca Wszystkich młodych małżeństw z dzieckiem. Bardzo Wam polecam:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej, hej Laseczki:-)
Oliś serdecznie dziękuje za życzenia i przesyła Wam wszystkim biiiiiiiiig buziaka;-)
buziak.gif

Miłego dzionka Kobietki i Dzieciaczki :-)

Witam.

Weroniczka :-):tak::-):-):-):-)

Ela daj znać co po lekarzu?

Co tam jeszcze??? hmmm... a zamówiłam sobie dziś szalik i kapelusz taki kowbojski na mecz! Bo to już za tydzień... Jupi!!! :-):-):-):-):-) Wzorowy kibic ze mnie, a co!!! :-D:-D:-D

Olisiu kochany!!! Rośnij duży żeby mama miała co nosić, śpij ładnie w nocy, a rano pięknie śpiewaj i boksuj swoje maskoteczki :):):) Buziak od Pauli i Juleńki!!!

reklama
Hej ! Ja tylko na sekundeczkę bo dzś jestem strasznie zapracowana:no:. Koleżanka się pochorowała i ja sama robię pobory dla prawie 200 ludzi. Uff. Więcej napiszę po dziesiątym.
Tylko pozwoliłam sobie w miedzy czasie poczytać coście napisały. Dużo tego.:tak:

Sto długich latek dla Olisia!:-)
no i udanego weekendu wszystkim mamusiom i dzidziusiom.:-)
i zdrówka chorującym. Łukasz też ma katar już dwa tygodnie.:wściekła/y:
Ja dziś podpisałam umowę na internet ale mogą mi podłączyć dopiero za miesiąc.:shocked2::shocked2: Takie procedury w neti.:no:

Do góry