reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hejka!!!

Gorące buziaki dla naszego wspaniałego PREZESIKA!!!!

Viki NO! NO! NO! Proszę jakich małych modeli masz w domu!!!! Takie przystojniaki, że już się droga do sławy otwiera!!! WIELKIE GRATULACJE!!!!
Elcia biedna Oliwcia:-(
Grzechotka fajnie, że z pracą się ułożyło!

Dla wszystkich zasmarkanych i przeziębionych gorące całusy:):):)

A u nas ... nakupiłam dziś 3 rodzaje nowych kaszek ... na pierwszy ogień dziś poszła mleczna ryżowo-kukurydziana Bobovity i co??? Bleeeee..... Trochę wcisnęłam mu łyżeczką, ale nie wiele więc - za namową Elci;-) - Wiktor dziś na kolację jadł .... KANAPKI! Mielił i mielił ale coś tam zjadł:tak:
Przy tym wszystkim oglądaliśmy bajki na Mini Mini i nie wiem czy wiecie, ale przed 20 leci tam taki stary teledysk z kołysanką "Kotki dwa" ... hehe ... jeszcze go pamiętam jak ja byłam mała:baffled::-D
Wiktorkowi tak się spodobało, że prawie mi zasnął w bujaczku z pełną buzią:-D
Fajne:)

Edit:
Viki sesja odjazdowa! A Pabluś jak zawsze ... obłędny:):)

Ostatnia edycja:
Łubudubu, łubudubu niech nam żyje Prezes naszego klubu, NIECH ŻYJE NAM!!!STO LAT DLA OLISIA!

Heloł laseczki!
Odwaliłam dziś kawał dobrej roboty - posprzątałam chałupę, bo można było się przykleić do podłogi. U nas już ok. Filip odzyskał apetyt. Niestety przez tę chorobę zrobił się histerykiem jakich mało. Wszystko wymusza wrzaskiem. Zębów jeszcze nie ma, co zaczyna mnie już martwić. Nie widzę nawet, żeby mu się coś tam "wykluwało".

Elcia współczuję Oliwce. Z tego, co mówisz to ma to samo co Filip. Bidulka. Oby jak najszybciej jej przeszło.
Viki wow - gratuluję modelom i życzę sukcesów w modelingu :-):-)

Tyle kobitki skrobiecie, że trudno nadążyć i nie wiem już co miałam komu napisać :zawstydzona/y:;-)
Kupiłam Fifulcowi buty bartki - są świetne. Polecam. Poza tym nic ciekawego się u nas nie dzieje. Nuda nuda nuda. Praca dom i tak w koło.
Powiedzcie mi, czemu faceci zdradzają swoje żony zaraz po urodzeniu dziecka? Moja koleżanka właśnie odkryła, że jej mąż ma od pół roku kochankę. Strasznie mi jej szkoda, bo nie zasłużyła na to. Poświęciła się dzieku a mężuś olał ją i siup do łóżka z inną. Skur.... Cały czas o niej myślę i nie wiem jak mogłabym pomóc. Kurcze blade. I co najgorsze on ( ten bydlak) nie wie co zrobić. Zwalił winę na nią, tzn. żonę, mówiąc, że się zmieniła jak dziecko się pojawiło i takie tam brednie. A ona naprawdę się starała poprawić między nimi relacje. A on nie chciał, bo jak się okazało kogoś ma.Co byście poradziły jej na moim miejscu?

reklama
Viki wooow!!!!!!!!!
Foty REWELACJA!!!!!!
I jakie boskie filmiki.:-D Popłakałam się ze śmiechu jak Pablunio bawił się balonikiem, śmiech ma komiczny a całusy od Pablunia słodziutkie jak miodzio... :-D a jak on tłucze tymi nogami :szok: nie dziwne że blat zwala z krzesełka :-D

Monia ważne że coś je ;-) życzę poprawy!!!

Asia ciężka sytuacja. Moja przyjaciółka ma dwie córcie jedna ma 3 latka a druga 1,5 roczku. Mąż ją zostawił dla 17-sto latki (on ma 27) wywaliła mu walizy a mieszkała u niego. Po jakimś czasie on ją z dziećmi wywalił na bruk i poszła do mamy. Teraz mają sprawę o prawa do dzieci, potem o alimenty i rozwód.
Została bez grosza a ona sama jest z rodziny wielodzietnej i ma 10-cioro rodzeństwa. Raczej wszystkim się nie układa... :-(
Ja myślę że facet jak raz zdradził to i zrobi to następny raz. A ja jestem taka że nie wybaczyłabym... :no: Zabrałabym dziecko i odeszła... :dry:

Do góry